Mijn studentenkamer in Utrecht

Oh wat is het toch fijn om weer in Utrecht te zijn! Het was geen leuke stap om ervoor te kiezen om weer bij mijn moeder te gaan wonen. Natuurlijk had ik het heel fijn thuis en had ik de verzorging en aandacht ook wel echt nodig, maar op een gegeven moment had ik het ook wel weer gezien. Ik heb jonge zusjes en omdat ik zelf ouder word, heb ik ook gewoon de behoefte om op mezelf te wonen. Afgelopen weken ben ik weer bezig om het daar in Utrecht weer een beetje op orde te krijgen. Ik ben naar de Ikea geweest en al verschillende keren op en neer gereden met spullen. Al mijn kleding ligt nog thuis, maar ik woon dan ook nog niet fulltime op kamers. Dat komt wel weer als ik echt ga studeren, nu met de vakantie doe ik toch veel leuke dingen met mijn vriendinnen hier in Eindhoven.

Zo is het een beetje hoe het er nu uit ziet. De koeienhuid zorgt voor een gezellige en warme sfeer, die naar mijn mening nog een beetje ontbrak. Deze vult nu mooi het lege stuk vloer op! Daarnaast heb ik voor mijn kast met vakken deurtjes gekocht, waardoor ik bij de hele onderste rij nu veel meer opbergruimte heb. Het staat ook een stuk netter! Je kunt het op de eerste foto een beetje zien. Ik heb die kast verder ook nog een beetje ingericht, zodat het wat leuker stond. Tja, het oog wil ook wat!

Wat ik daarnaast nog mee heb genomen is een tv die ik nog een tijdje mag lenen, ik had eerst een veel kleinere maar dit staat toch ook wel heel mooi. Een beetje overdreven zo’n grote tv, maar je hoort me in ieder geval niet klagen! Ook heb ik het tafeltje bij mijn bank verwisseld en ervoor gekozen om een lamp in de hoek te zetten. Ik wilde eerst een booglamp kopen, maar die vond ik toch allemaal net wat te duur en voor 50 euro kocht ik deze lamp bij Ikea. Staat leuk en zorgt ook weer voor meer sfeer! Ik wil nog wat meer groen in mijn kamer hebben, door middel van bijvoorbeeld wat leuke (nep)plantjes. Die heb ik al een paar staan op mijn vensterbank, maar dat kun je op deze foto’s niet zien.

Als alles weer klaar is, zal ik wat duidelijkere foto’s posten. Maar ik vond het leuk om dit even met jullie te delen. Ik ben gewoon blij dat ik weer in mijn kamer kan, het voelt altijd zo fijn om daar te zijn. Utrecht, here I come again!

35 Reacties

 1. Naomi 30 juli 2014 / 10:10

  Zo mooi ingericht! Ik vind hem echt prachtig.

 2. Eva 30 juli 2014 / 10:56

  Ziet er super leuke uit, mooi ingericht allemaal.

  Wat ik mij nog afvroeg? Toen je niet in Utrecht woonde i.v.m je ziekte toen, stond je kamer gewoon leeg of was die officieel nog wel van jou? Het is iedergeval een hele leuke kamer.

  Geniet nog lekker van je vakantie, en ik kijk uit naar de verhalen en avonturen in Utrecht. :)

  Groetjes Eva!

 3. Tineke 30 juli 2014 / 10:58

  Wat heb je toch een leuke smaak, je kamer ziet er zo mooi uit!
  Liefs

 4. Tessa 30 juli 2014 / 11:21

  Dat ziet er gezellig uit! En je kledingrek vind ik zo leuk!
  Liefs, Tessa

 5. Laura 30 juli 2014 / 13:38

  Wat een mooie en gezellige kamer heb je! Die koeienhuid is erg leuk.

 6. Fleur 30 juli 2014 / 16:48

  Ahh wat super leuk voor je dat je alweer bijna helemaal terug kan naar Utrecht. Ik vind je kamer er ontzettend leuk uit zien. Lekker ruim ook!

 7. Leavesofsummer 30 juli 2014 / 19:36

  Ziet er leuk uit! Ik ben blij voor dat je weer naar Utrecht kan en je leven weer een beetje op kan pakken.

 8. Bella 30 juli 2014 / 20:37

  Wat heb je je kamer prachtig ingericht; je hebt hele goede smaak! Komen de koeienhuid en die complexe fotolijst ook van Ikea?

  • Lizzy 30 juli 2014 / 21:05

   Nope! Koeienhuid heb ik overgenomen via Marktplaats en de lijst is van de Action!

 9. Mireille 30 juli 2014 / 22:33

  Je hebt echt een hele leuke kamer, gezellig ingericht kan je zeker trots op zijn!

  xoxo Mireille

 10. Lisa 31 juli 2014 / 00:03

  Ik ben echt blij voor je dat je weer terug kunt gaan naar je eigen plekje! Het ziet er heel leuk uit en ik hoop dat je er weer lekker van kunt genieten. :)

 11. Melissa 31 juli 2014 / 10:54

  Ik vind je kamer zo mooooi! En lekker ruim ook, zeker als ik het vergelijk met de kamers van vriendinnen van mij. Ik snap het heel goed dat je weer naar je eigen plekje wil. Ik heb ook een jonger zusje en broertje en het lijkt me best fijn om soms m’n eigen plek te hebben. Het is alleen niet zo nodig voor mij omdat ik vrij snel op school ben.

 12. wendy 31 juli 2014 / 20:00

  Wat fijn dat je weer naar je eigen plekje toe kan meis,
  ik heb heel veel respect voor je hoe je jezelf door je ziekte hebt heen gesleept.
  Veel mensen gaan bij de pakken neerzitten, maar jij bent totaal het omgekeerde.
  Het is super om te zien hoe jij gewoon doorgaat met je leven en de positiviteit die je uitstraalt is prachtig.
  Je mag zeker trots op jezelf zijn, je bent een prachtmeid!
  Heel veel succes met je opleiding die je gaat volgen en je kamer is superleuk.

  xxxx

 13. Borse Fendi Outlet Italia 2 augustus 2014 / 09:30

  Non per sojdi, ma per denaro. Già praticamente quajificato per ja prossima Champions, ij Napoji sa bene che stasera deve evitare capitomboji nejja gara con ij Bojogna di Pioji per poter strappare ja certezza dej secondo posto in cjassifica e dejj’accesso diretto ajja fase a gironi dejja Champions League. ? vero,fendi outlet online, coj secondo posto è un Napoji che entra nejja storia,fendi outlet online, ij migjiore degji ujtimi 23 anni. Ma poiché j’argomento dejja gjo

 14. Amelie 2 augustus 2014 / 14:17

  Wat een mooie kamer! Fijn dat je weer lekker terug kan, het zal wel weer wennen zijn!

 15. Amelie 2 augustus 2014 / 14:18

  En nog een vraagje, hoe doe jij dat met make-up verhuizen, neem jij alles in één keer mee, of in fases? Ik ga volgende week overhuizen, maar ik ben zo bang dat alles kapotgaat…

 16. Josie 3 augustus 2014 / 21:10

  Heel knus en ik ben nog steeds verliefd op je koeienhuid <3

 17. Evelien 5 augustus 2014 / 15:41

  Leuke kamer heb je. Gezellig en mooi ingericht :)

 18. Denise 7 augustus 2014 / 19:37

  Wat een leuke kamer! Super mooi ingericht!

  Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *