Love it: Karma armbanden

Als je me goed kent, weet je dat ik dol ben op sieraden. En dan vooral armbandjes, het liefste zo veel mogelijk! Ik vind het leuk om armbandjes bij mijn horloge te dragen, of gewoon een hele hoop bij elkaar om één arm. Staat altijd zo ‘gezellig’! Ik draag veel zilver, maar roségoud doet het ook altijd goed. Ik heb nu twee nieuwe armbandjes van Karma en die zijn perfect om te mixen & matchen!

De armbanden van Karma zijn er in twee formaten, met beads van 10 mm (de classic) en de xs-armbandjes met beads van 6 mm. Ik heb twee xs-armbandjes, omdat ik dat formaat leuker vind in combinatie met andere armbandjes. Ze staan ook mooi bij elkaar! Ik vind vooral de kleuren van beads heel mooi (van natuursteen), en de kristallen (van Preciosa) maken de armbanden wat chiquer. Ik vind ze erg mooi en ik heb ze al met veel plezier gedragen!

De xs-armbanden kosten €27,50 en de classic kost €34,95. Je kunt ze onder andere hier bestellen. Wat vinden jullie van deze armbanden?

9 Reacties

  1. Mariëlle 24 juli 2014 / 11:39

    Oh wauw ze zijn echt heel mooi. De kraaltjes passen echt goed bij elkaar!

  2. Larissa 26 juli 2014 / 15:31

    Heel leuk! Inspiratie… ga er ook een bestellen!

  3. Rika 29 juli 2014 / 16:20

    Ik vind ze ook super zo leuk zelfs dat ik een fan site ben begonnen op Facebook met al 38 mede verslaafde ….want verslavend is het wel….ze zijn te mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *