Je eigen fotoalbum ontwerpen + winactie

Ik blijf het super leuk vinden om door oude fotoalbums te bladeren en herinneringen op te halen. Helaas heb ik tegenwoordig geen fotoalbums meer, maar staan mijn foto’s online: onder andere op Facebook, Instagram en wat dacht je van mijn blog! Toch is iets tastbaars ook leuk, en dat hoeft ook niet veel moeite te kosten. Op Webprint.nl stelde ik mijn eigen fotoalbum samen, en één van jullie krijgt ook de mogelijkheid om er zelf eentje te ontwerpen!

Op Webprint.nl kun je foto’s op verschillende manieren af laten drukken: op canvas, glas, hout en nog veel meer! Ik ben voor een old school fotoalbum gegaan, omdat het me leuk leek om dingen die ik het afgelopen jaar heb gedaan te bundelen. Ik heb hele leuke dingen gedaan met vriendinnen zoals het eindexamengala, vakanties, Solar en weekendjes Londen. Vooral het afgelopen halfjaar was niet makkelijk en mijn vriendinnen hebben me altijd door en door gesteund. Ik wilde graag al die fijne herinneringen op papier hebben, en wat is er nou mooier dan zo’n fotoalbum?

Het leuke is, is dat je het album echt helemaal zelf kan ontwerpen. Je kan zelf een formaat kiezen, hoe je de foto’s in het album wilt, tekst toevoegen en ook foto’s voor op de kaft kiezen. Dit gaat heel gemakkelijk en iedereen kan het! Je hoeft er geen speciale software voor te downloaden. Daarnaast is de levering ook super snel, dus dat is ook erg fijn.

Ook de kwaliteit van de foto’s en de soort kaft heb je allemaal zelf in de hand. Vanzelfsprekend betaal je daar ook voor, maar het is niet zo dat het dan ook heel duur is. Mijn fotoalbum kostte €23,85 en ik heb een staand fotoalbum met hoogglans, een luxe foam kaft en 24 pagina’s aan foto’s. Per extra pagina betaal je 1 euro, maar je hebt het dus helemaal zelf in de hand!

Ten slotte ben ik ook heel tevreden over de kwaliteit. Ik heb foto’s gebruikt die ik met mijn spiegelreflex heb gemaakt, maar ook van mijn telefoon. Die van spiegelreflex zijn van prachtige kwaliteit (zie hieronder) en zijn eigenlijk het mooiste, maar ik was ook echt positief verrast door de kwaliteit van de foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt. Tegenwoordig maken we allemaal heel veel foto’s met onze smartphones en het zou zonde zijn als die dan niet tot z’n recht komen in zo’n fotoalbum. Maar dat is dus niet het geval! Het geheel ziet er gewoon heel erg mooi uit en zoiets is dus super leuk om cadeau te geven/krijgen.

Win een fotoalbum t.w.v. €30,-

Ik mag één van jullie blij maken met een fotoalbum van Webprint.nl t.w.v. €30,-. Deze kan je dus helemaal zelf ontwerpen, dus je kan er mee doen wat je wilt! Het enige wat je ervoor moet doen is een reactie achterlaten onder dit artikel, en daarin vermelden wat jij voor foto’s in het album zou plaatsen. Ik ben heel erg benieuwd! Deelnemen kan t/m 5 augustus 2014 en daarna neem ik contact op met de winnares. Vergeet geen geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje!

54 Reacties

 1. Annebelle 27 juli 2014 / 09:36

  Ik doe zeker mee! Ik heb laatst een 365 photo project afgerond, het lijkt me super om daarvan ´Een jaar in foto´s´ fotoalbum van te maken :)

 2. charile 27 juli 2014 / 09:40

  Super leuk! Ik zou allemaal foto’s met mijn beste vriendin erin plaatsen, en heb dan aan haar geven :D

 3. jessie 27 juli 2014 / 10:07

  wauw wat super leuk!
  ik zou er sowieso heel veel vakantie foto’s in plaatsen omdat ik super blij word als ik aan mijn vakanties terug denk en dan vooral de vakantie naar Albufeira dit jaar met vriendinnen dus daar zullen dan veel foto’s van in komen.

 4. Anne 27 juli 2014 / 10:25

  Ik zou foto’s gebruiken waar ik heel blij van wordt, zoals gekke vriendinnenfoto’s, foto’s van vakanties of leuke uitstapjes en van mijn katten.

  Ik hou heel veel van foto’s dus ik zou het superleuk vinden dit te winnen!

  <3

 5. xx.Yvonne 27 juli 2014 / 10:58

  Wauw wat een onwijs mooi album en idd een goede kwaliteit! Mijn oma en opa zijn dit jaar 60 jaar getrouwd en daarom zijn we bezig met het verzamelen van foto’s van die 60 jaar waarin zij samen gelukkig zijn, voor het maken van een mooi album. Zou fantastisch zijn als ik net zo’n mooi album zou kunnen maken als jij hebt gedaan ^_^

 6. Amber 27 juli 2014 / 11:19

  Ik zou er allemaal foto’s van mijn lieve vriendinnen in doen, we hebben dit jaar heel wat meegemaakt maar vooral heel wat lol gehad. Deze vakantie hebben we ook met z’n allen gekampeerd daar heb ik ook heel veel leuke foto’s van en die zou ik in het foto boek doen.

  Xxxxxx amber

 7. Yvonne 27 juli 2014 / 11:19

  Wat leuk! Ik houd ook meer van fotoalbums dan alles op internet hebben. Ik doe graag mee met de winactie. Ik zou in het fotoalbum vakantiefoto’s van 2009-2014 doen. Dus alle vakanties in die jaren die ik heb gehad met mijn ouders en broer. Ik dacht er laatst namelijk aan, dat we vroeger altijd fotoalbums hadden van vakanties en nu helemaal niet meer. Dus leek dit me een leuk idee.

 8. Kelly 27 juli 2014 / 11:19

  Wauw wat gaaf! Ik doe ook graag mee ! Ik zou dan alle vakantie foto’s van deze zomer erin zetten. T was de eerste keer samen met mn vriend en t lijkt me erg leuk om die foto’s in een foto album te verwerken :)

 9. Amy 27 juli 2014 / 11:21

  Hey Liz!

  Superleuk album is het! De foto’s zijn heel mooi, van zowel de camera als de telefoon, had ik niet verwacht! :-)

  Ik zou er foto’s in doen van mij en mijn moeder, ze heeft heel veel meegemaakt de afgelopen jaren waaronder ook die rotziekte. Ik zou het album dan ook aan haar geven omdat zij de sterkste, mooiste en liefste vrouw in mijn leven is, en ik heel trots op haar ben! <3

  Liefs, Amy

 10. lieke 27 juli 2014 / 11:22

  Wat een mooi boek! Ik houd echt van foto’s. Als ik een foto boek zou maken kies ik voor veel verschillende foto’s. Van vriendinnen, dagjes weg, mijn lieve huisdieren. Ook zou ik er foto’s in plaatsen van treinkaartjes etc. nu plak ik deze allemaal in een plakboek, maar dat word zo dik., lijkt me leuk om dit op deze manier een soort van plakboek te maken (:

 11. Carlina 27 juli 2014 / 11:32

  Hey Lizzy,
  Super leuk album! Vooral de kwaliteit verrast me erg! Suuuper mooi. Ik zou denk ik allemaal foto’s van mij en een vriendin erin doen en dan aan haar geven als afscheidscadeau want we zitten dit jaar niet bij elkaar in de klas :(. Of ik zou een fotoalbum maken met allemaal foto’s van vriendinnen (oude en nieuwe) en dan opbergen zodat ik als ik later als ik oud ben kan terugkijken op mn geweldige vriendinnen. Dan kan ik aan mn kinderen laten zien wie vroeger mn vriendinnen waren en dat lijkt me een erg mooi idee.
  X Carlina

 12. Ilse 27 juli 2014 / 11:54

  Mooi album en inderdaad prachtige kwaliteit! In 2012 ben ik begonnen in een groot album met het plakken van foto’s van mijn Instagram en Facebook, maar deze allemaal gaan uitprinten en gaan uitknippen (het waren heeeel veel foto’s) is erg veel werk. Lijkt mij super om zo’n album te maken van alles wat er gebeurd in een jaar, de leuke momenten, maar ook de minder leuke momenten. Want ook die horen erbij.

 13. Bo 27 juli 2014 / 12:03

  Ik ga interrailen met Margriet en Marlous! De fotos die daar gemaakt gaan worden verdienen zeker een plekje in een fotoalbum.

 14. Neeltje 27 juli 2014 / 12:18

  Wat leuk! Ik zou een album maken met vooral foto’s uit mijn middelbare school tijd. Deze staat nu op een harde schijf en zie ik dus niet zo vaak. Het lijkt me leuk om hiervan dan een soort herinneringen foto album van te maken :) x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 15. Denise 27 juli 2014 / 12:33

  Leuke winactie! En super mooi album!

  Ik hou heel erg van reizen, en dus zullen er zeker een aantal foto’s instaan van de reisjes dit ik dit jaar heb gemaakt met de lieve mensen waarmee ik was, omdat ik me ook heel bewust ben dat je dat soort momenten moet koesteren omdat het ineens weg kan zijn (paar jaar terug is mn moeder overleden dus sindsdien ben ik me er nog bewuster van).

  En verder foto’s van leuke uitstapjes die ik gemaakt heb :)

 16. Irma 27 juli 2014 / 12:35

  Wat een leuk lettertype bij zo’n mooi boekje! Ziet er goed uit. :)
  Als ik een boekje moest/kon maken zou ik ‘m vol stoppen met foto’s van het afgelopen jaar, waarin veel is gebeurd, maar waarin ik ontzettend heb genoten! Vooral met mensen van de studentenvereniging, die mijn jaar elke keer weer wat zonnestralen gaven. Die wil ik ik graag vast gelegd hebben om nog eens op terug te kunnen kijken en opnieuw van te mogen genieten!

 17. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 27 juli 2014 / 12:35

  Ahh wat een super leuke winactie! Fotoboeken zijn leuk! Het heeft toch net iets meer dan digitale foto’s. Ik zou het fotoboek heel standaard gebruiken voor de foto’s van deze vakantie. Het is al een lange tijd geleden dat ik met allebei mijn ouders op vakantie ben geweest dus vind ik het mooi om dat vast te leggen in een fotoboek.

 18. Lisa 27 juli 2014 / 13:41

  Ik zou het album gebruiken om foto’s vsn mijn beste vrienden deze zomer in te doen.

 19. Femke 27 juli 2014 / 14:04

  Superleuk. En wat ben jij een prachtmeid !!

  Ik zou het fotoboek gebruiken voor foto’s met vriendinnen, familie, maar ook met mijn huisideren en gewoon fotos die ik random maak van dingen.

 20. Evianne 27 juli 2014 / 14:51

  5 juli? je bedoelt zeker 5 augustus haha? ;) Ik doe graag mee aan deze winactie! Mijn oma is nu al bijna 90. En helaas wordt het steeds slechter met haar. Onlangs hadden we een familiedag (vanwege dat eens in de 4 jaar familie overkomt) en daar zou ik graag voor haar een fotoboek willen maken. Dat ze alles elke keer kan terug kijken als zij het moeilijk heeft. Liefsxx

  • Lizzy 28 juli 2014 / 00:42

   Haha zo goeiemorgen inderdaad! Ik heb het aangepast, thanks!

 21. Eva 27 juli 2014 / 14:57

  Wat leuk zeg! Ik doe mee! :D

  Mij lijkt het leuk om een foto album te hebben van deze zomer, ik ga zelf ook met vriendinnen op vakantie naar Praag. Daarvan en van alle andere leuke momenten met me vriendinnen zou ik wel een album willen maken. :)
  Hopelijk win ik hem, zou super tof zijn!

  Liefs, Eva!

 22. Gita 27 juli 2014 / 15:19

  Hey! Super leuke winactie, ik doe mee. Ik zou er allemaal leuke fotootjes inzetten van alle mooie momenten die ik met mijn moeder heb gehad.:-)

 23. Anna 27 juli 2014 / 15:21

  Ah shit, heb ik net 2 fotoboeken gekocht om zelf in te gaan vullen… Jouw boek ziet er prachtig uit!

 24. Rio 27 juli 2014 / 15:27

  hee lizzy, mijn lieve vriendje waar ik al 4 jaar mee samen ben ik gisteren vertrokken voor een maand naar zijn geboorteland, daar gaat hij familie zien die hij al 7 jaar niet meer heeft gezien. Heel leuk voor hem maar ik ga hem natuurlijk vreselijk missen. Ik wil hem verassen met een fotoboek met onze vakantiefotos van vorig jaar als hij terug komt, ik zou het echt super vinden.

  Xxxx

 25. Floor Daasvand 27 juli 2014 / 15:38

  Ik doe mee! Ik zou er dan foto’s in doen van meetings als herinnering aan die dagen. Ik ga nu namelijk al ruim 2,5 jaar naar alto meetings toe en ben er ook organisator van geweest + beheerder geweest van de hoofdorganisatie!

 26. Beautydiarynl 27 juli 2014 / 17:03

  Superleuke winactie! Ik heb pas geleden een fotoalbum gemaakt met foto’s van de week dat ik met school weg was. Ik bedacht me toen dat ik foto’s op die manier zoveel leuker vind dan digitaal. Ik wil dus eigenlijk nog een album maken met allemaal verschillende foto’s van afgelopen jaren, van dagjes uit tot random foto’s met vriendinnen. Zoveel leuker, en voor altijd bewaard ;-) XO

 27. Kelsey 27 juli 2014 / 17:04

  Wat is je fotoboek mooi geworden!! En ik wil graag meedoen met de winactie. Ik zou er foto’s inzetten waar ik op sta met mijn vriendinnen want ik heb altijd zo’n lol met ze. En ik zou er foto’s indoen van vanaf het moment dat mijn beugel eruit is gegaan, want dat is vorige week gebeurd!!

 28. Lynn 27 juli 2014 / 19:35

  Ik zou er foto’s inzetten van de geweldige reis van deze zomer (winter daar) in Zuid-Afrika. Deze speciale reis was omdat ik geslaagd was voor mijn VWO en nu waarschijnlijk voor het laatst mee ga op vakantie omdat ik ga studeren in Utrecht. Wat zou het leuk zijn als ik de reis door middel van een fotoalbum nog véél vaker kan beleven!

 29. Simone 27 juli 2014 / 20:38

  Denk dat je 5 augustus bedoeld, hihi! Ik doe heel graag mee. Ik ben dit jaar voor het eerst naar Londen en Barcelona geweest en ga ook nog een weekje naar Turkije met mijn vriend, dus ik zou daar heel graag een mooi fotoboek van maken.

 30. Nynke 27 juli 2014 / 20:57

  Leuk zeg, ik zou graag een zussenboek willen maken. We wonen allebei inmiddels niet meer thuis en ik zou graag een album willen maken met herinneringen aan onze jeugd.

 31. Lisanne 27 juli 2014 / 21:18

  Mooi boek heb je gemaakt! Ik heb van bijna alle vakanties van de afgelopen jaren een fotoboek gemaakt. Erg leuk om als herinnering te hebben. Ik doe graag mee, omdat ik drie weken terug met mijn beste vriendin naar Parijs ben geweest en we daar erg leuke foto’s gemaakt hebben. Ik zou het ontzettend tof vinden om haar een fotoboek van de citytrip voor haar verjaardag eind augustus te geven.

 32. Naomi 27 juli 2014 / 21:33

  Ik hou echt van fotoboeken! Ik zou er foto’s in plaatsen van familie, vakanties,vriendinnen en alle ‘happy’ momenten (ook veel kleine dingen) zodat het echt een boek wordt waar ik op terug kan kijken en telkens blij word als ik hem zie, of ik maak een boek van mijn broertjes en zusjes en ik (heb er 3), dat lijkt me ook heel erg leuk! (Kan nog even niet kiezen, haha)

 33. Fleur 27 juli 2014 / 21:34

  Oh wat een super leuke winactie! Weer eens wat anders. Ik doe graag mee, want ik zou graag de foto’s van mijn backpack periode in Thailand laten afdrukken.

 34. Naomi 27 juli 2014 / 22:36

  Wat een leuke winactie! Ik ben laatst op reis geweest met school met mijn beste vriendinnen. Ik wil hier heel graag een fotoalbum van maken omdat dit echt een geweldige reis is geweest. En mijn vriendinnen zijn nou eenmaal geweldig :) ik wordt helemaal blij als ik eraan terug denk. Ik hoop dus zeker dat ik win!
  Xx Naomi

 35. Noelle 28 juli 2014 / 11:53

  Wat een super leuke winactie! Ik zou een combinatie maken van allerlei verschillende momenten. Zoals de vakantiefoto’s van Kroatië, festivalfoto’s, maar ook gewoon hele gezellige vriendinnenfoto’s :-)! X

 36. maaike 28 juli 2014 / 12:44

  Ik doe ook mee! Ik ben nu aankomend derdejaars student, en wil graag – net als na mijn eerste jaar-, een fotoalbum maken met de hoogtepunten van het afgelopen jaar!

 37. zoe 28 juli 2014 / 16:39

  ik doe mee!
  ik zou foto’s kiezen van mij en mijn vriendje en met mijn ouders!
  Ook kunnen mijn vriendinnen, familie en huisdieren niet missen!
  En wat mooie vakantiefoto’s zullen ook leuk zijn!

 38. Naomi 28 juli 2014 / 17:23

  Ah wat een leuke actie! Ik zou een foto album maken van de eerste vakantie met mijn vriend :) Het zou mooi zijn om een foto album te hebben om straks in onze boekenkast in ons toekomstig huisje te hebben staan.

 39. alissa 28 juli 2014 / 17:48

  Super leuk! In het fotoalbum zal ik zelf foto’s van het afgelopen jaar zetten zoals van festivals, mijn twee vakanties en de leuke dingen die ik heb gedaan met vriendinnen!

 40. Nathalie 28 juli 2014 / 20:20

  Wat een superleuke actie! Ik doe zeker mee en trouwens nog gefeliciteerd met je Zalando blogger award! In het fotoalbum zullen mooie foto’s komen van uitstapjes met vriendinnetjes en een vakantie naar Londen, maar ook wat minder mooie dingen, zoals het ongelukje wat ik vorige week heb gehad waarbij m’n knieschijf voor de tweede keer is verschoven, pijnlijk, maar nu is het aan het herstellen. Want het leven bevat mooie en minder mooie dingen en je hebt juist de slechtere momenten nodig om tot die mooie te komen!
  Keep up the good work! Liefs x

 41. Lindsey 28 juli 2014 / 22:17

  Supergaaf!

  Ik maak meestal mijn albums bij de Hema, zo heb ik mijn vriend pas nog een album cadeau gedaan met al onze mooie momenten samen. Maar nu ben ik wel erg benieuwd naar deze site.
  Ik zit er al een tijdje aan te denken om een album te maken met een overzicht van 2013. Zo komen zowel mijn vrienden, familie, vriend en vakantie foto’s erin. De foto’s zijn te mooi om alleen maar in een mapje op mijn laptop te laten staan.

  Veel liefs

 42. Manon 28 juli 2014 / 22:38

  Super leuk! Ik wil ook even zeggen dat je echt een inspiratie bent. Jou positiviteit, je doorzettingsvermogen is niet normaal. Ik weet niet hoe je het doet, maar wat doe jij het goed zeg! Ik heb laatst een mailtje gestuurd naar girlscene, dat ze een artikel over je moesten schrijven, ze zeiden dat ze dat gingen doen maar ik heb nog niks gezien helaas..
  Nogmaals wauw! Je bent een inspiratie!!
  Liefs!

 43. irene 29 juli 2014 / 00:35

  Ohh dit is een super leuke actie, ik wil foto’s van mij en vriendinnen & familie, gewoon iedereen die me dierbaar is!
  en die er altijd voor me zijn! liefs irene

  irenee__@live.nl

 44. Beautyding 29 juli 2014 / 09:55

  Mooi boek! Ik ga volgend jaar op uitwisseling. Het lijkt me leuk om daar een fotoboek van te maken en om dat aan iedereen te kunnen laten zien. Zo leg je de bijzondere week vast, op een mooie manier. Veel succes!

 45. Ilse 29 juli 2014 / 17:00

  Wauw wat een mooi album met leuke foto’s, de kwaliteit ziet er ook erg goed uit.
  Een hele leuke actie dit, ik doe zeker mee :) Ik zou graag een album willen maken met allemaal foto’s erin van mensen die echt speciaal voor mij zijn. En met foto’s van vroeger maar ook foto’s van nu.

 46. Marloes 29 juli 2014 / 17:04

  Ahw wat ontzettend leuk. Ik doe erg graag mee met de winactie. Ik moet namelijk nog twee vakanties inplakken hihi!

 47. Lise 29 juli 2014 / 17:39

  Oh, wat leuk! Ik hou van fotoboeken. Ik zou allemaal foto’s van deze vakantie in het boek plakken. Al mijn andere foto’s plakken namelijk al in fotoboeken. ;)

 48. Josha 30 juli 2014 / 09:26

  Leuk die fotoboeken..
  Ik was ook van plan om een fotoboek te maken als herinnering voor deze vakantie; Mijn Opa (92) genietend van zijn perfecte Irish Coffee en mijn Oma (88) nog altijd gokkend achter de gokkasten op de plaatselijke kermis. Er zijn veel mooie momenten van deze vakantie vastgelegd met mijn spiegelreflex camera en het lijkt me mooi om er iets tastbaars van te maken. Nog even terug genieten van de mooie (misschien wel laatste) vakantie met mijn opa en oma.

 49. christine 30 juli 2014 / 15:52

  ooh, wat leuk!! Ik zou al mijn foto’s van mijn mini surprice vakantie in new york er in plakken.

 50. Marina 30 juli 2014 / 16:10

  Ooh leuk zeg! Ik zou er foto’s in plaatsen van mijn trip naar Parijs waar ik in september naartoe ga! Dat worden mooie foto’s die wel een plekje in een album verdienen!

 51. Ellen 2 augustus 2014 / 15:03

  Wow wat een leuke winactie alweer! Ik doe graag mee :) Ik zou een album maken met al de momenten die ik samen met mijn vriend heb meegemaakt. In september zijn we een jaar samen. Met een album zou ik hem kunnen verassen voor het mooie jaar die hij me heeft gegeven, want sinds hij er is, ben ik veel gelukkiger geworden. :)

 52. melissa 4 augustus 2014 / 11:16

  Leuke actie. Ik zou foto’s plakken van de vriendjes/vriendinnetjes van mijn kindjes omdat ze allemaal zo snel groot worden en dit altijd ene leuk aandenken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *