Comfortabel maar toch fashionable?

Comfortabel maar toch fashionable: wat mij betreft de ideale combinatie. Ik ben echt niet het meisje van de hoge hakken, broeken waar je niet in kan bukken of jasjes die een beklemmend gevoel geven. Doe mij maar iets wat lekker zit! Nu heeft ‘comfortabel’ voor mij ook meerdere niveaus, want een pyjamabroek blijft fijner dan een boyfriend jeans, hoewel die laatste toch ook alweer een stuk fijner zit dan een strakke skinny jeans. Ik heb afgelopen week een combinatie gevonden die ik zelf leuk vind, maar toch heel comfortabel is. Ik zou dit dan natuurlijk niet dragen naar werk, maar voor een dagje de stad in kan het prima!

Het broekje is van jogging stof en zat bij mijn laatste Choies.com bestelling. Hij zit super lekker en de combinatie van licht- met donkergrijs vind ik heel erg leuk. Bij het koordje zitten er ook nog leuke zilveren kraaltjes aan en dat maakt het helemaal af. Hij was ook nog eens lekker betaalbaar, slechts $14. Je kunt hem op de webshop hier vinden. Ik bestelde trouwens een maat M, omdat bij Choies altijd alles wat kleiner valt.

Ik vind dit broekje heel erg leuk staan in combinatie met een gilet wat ik ooit op de kinderafdeling (!) van de H&M scoorde. Wat zilveren sieraden erbij en je bent good to go! 

Wat vinden jullie van deze comfortabele maar toch fashionable outfit?

15 Reacties

  1. Martina 6 juli 2014 / 08:42

    Staat erg leuk bij elkaar! Zo’n broekje heb ik zelf van oneill, zit heerlijk!

  2. tessa 6 juli 2014 / 08:43

    Het staat je echt harstikke leuk! Zo’n broekje heb ik ook, ze zitten zo lekker!
    Liefs, Tessa

  3. Marjolein 6 juli 2014 / 10:41

    Leuk broekje hoor. Ik vind de outfit echt leuk! Maar toch zou ik met zo’n broekje niet zo snel de stad ingaan ofzo, eerder voor lekker thuis.

  4. Laura 6 juli 2014 / 15:22

    Leuke outfit! Dat soort broekjes zitten echt heerlijk.

  5. Fleur 6 juli 2014 / 15:31

    Leuke outfit! Lijkt me vooral erg leuk staan met witte allstars eronder!

  6. Fleur 6 juli 2014 / 22:23

    Wat ziet dit er lekker confortabel uit!
    Hele leuke combinatie!

  7. Manon 7 juli 2014 / 12:41

    Leuk, ik krijg het ook al benauwd op het moment dat ik hakken aanmoet, dan voel ik me net bambi, terwijl dit ook gewoon leuk is!

  8. Estrella 8 juli 2014 / 21:27

    Heel leuke outfit! Ze hebben zulke broekjes ook bij H&M zag ik pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *