Mijn iPad hoes met foto

Een tijdje geleden schreef ik over mijn gepersonaliseerde iPhone hoesje, maar ik mag daar nu ook een iPad hoes aan toevoegen. Ik mocht deze testen van GoCustomized en een paar dagen nadat ik mijn bestelling plaatste, viel er al een pakketje op de mat. De service is dus lekker snel! Ik heb gekozen voor een foto die afgelopen week is gemaakt op Lakedance. Deze foto heb ik van Facebook, dus ik vreesde een beetje voor de kwaliteit. Maar ik ben erg tevreden! De foto is niet haarscherp, maar wel scherp genoeg. Ik ben er heel blij mee en word iedere keer vrolijk als ik naar mijn hoes kijk. Dan krijg ik meteen weer festival kriebels!

Ik heb een iPad mini en heb gekozen voor de iPad hoes met foto in de vorm van een Smartcover. Je kunt ook sleeves of een harcase ontwerpen, maar ik vond deze het handigste omdat je de iPad zo ook op meerdere manieren neer kan zetten. Zoals ik ook boven op de foto’s laat zien. Daarnaast bestelde ik er ook nog een smartcase bij, zo is de achterkant ook goed beschermd. De iPad smartcover kost €39,95 en voor de hardcover betaal je nog €9,- extra. Ik vind dit een ideale combinatie! Ook ben ik erg te spreken over de kwaliteit, ik gebruikte voorheen een hoesje van Xenos, maar dit is veel beter. Maar daar betaal je dan ook wel voor!

Mijn eindoordeel: ik ben erg te spreken over mijn iPad hoes! De kwaliteit van de foto was beter dan ik had verwacht, mijn bestelling kwam verrassend snel binnen en de hoes zelf is ook van goede kwaliteit. Ik vind het wel duur, maar de hoezen van Apple zelf zijn ook heel duur, dus het ligt er maar aan waarmee je het vergelijkt. Zoiets is trouwens ook heel leuk om cadeau te geven!

Kijk voor meer informatie op de webshop van GoCustomized. Naast iPad hoezen kun je er ook telefoonhoesjes ontwerpen. Wat vinden jullie van mijn iPad hoes met foto?

19 Reacties

  1. Angela 12 juni 2014 / 12:56

    Wat een heerlijke foto heb je gekozen, ziet er mooi uit!

  2. Lauriëtte 12 juni 2014 / 13:29

    Wat gaaf zeg! Ik wist helemaal niet dat dat al kon! Ziet er heel erg mooi uit! :)

  3. Jordi 12 juni 2014 / 14:21

    Echt mooi! trouwens ik denk dat de foto scherper is als je hem zelf upload en niet via Facebook doet.

    • Lizzy 12 juni 2014 / 14:31

      Ja dat geloof ik ook wel, maar deze foto heb ik zelf niet gemaakt dus moest hem wel van Facebook afhalen!

  4. Vera 12 juni 2014 / 17:24

    Ow super leuk dat het nu ook op iPad hoezen kan!

  5. Danielle 13 juni 2014 / 09:50

    Wat een toffe hoes. Echt heel erg leuk. Ik wil nog steeds graag een iPad en als ik er een heb, dan zou ik zo’n hoes kopen.

  6. Evelien 16 juni 2014 / 18:01

    Ooh, wat is hij leuk zeg! M’n vriend heeft een iPad, dit is misschien wel een leuk kado voor hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *