DubbelFrisss smaakbattle

Dit is een advertorial.

DubbelFrisss zullen jullie vast allemaal wel kennen, ik drink het zelf regelmatig! Ze hebben nu twee nieuwe smaken, waarvan er slechts één in de schappen kan blijven liggen. Het gaat tussen de smaken Berry Burst (een stoer, mannelijk drankje) en Hippe Peer + Happy Kiwi (een vrolijk drankje om samen van te genieten); dit vraagt om een battle! Berry Burst wordt vertegenwoordigd door de mannen, maar ik sta natuurlijk voor #TeamGirlsss!

Hoe deze smaakbattle precies in z’n werk gaat? Momenteel zijn beide smaken te koop in de supermarkt. De smaak die het meest populair is en waarvan de meeste liters verkocht worden, zal in de schappen blijven. De andere kun je dan helaas niet meer kopen! Maar… door online te stemmen op jouw favoriete smaak, kun je extra liters verdienen! Er zijn momenteel al een tijdje twee creator teams bezig tegen elkaar te strijden: de jongens (StukTV, TheKelVlog, Furtjuh en Fun) tegenover de meiden (Beautygloss, Disfordazzle, Teskuh en Sophie). Door middel van video’s proberen zij extra stemmen te verzameln. Uiteraard draag ik mijn steentje bij door middel van deze blogpost, want de meidensmaak is natuurlijk het allerlekkerste! Stemmen jullie hier mee?

7 Reacties

  1. Amelie 6 juni 2014 / 11:24

    Ik hoor hier super veel over op beautyblogs, maar hoe kan het dan dat de meiden nog steeds achter staan? Grappige foto’s met die bokshandschoenen!

  2. Melle 6 juni 2014 / 14:07

    Leuke foto’s! :) Ik heb gestemd (alweer haha..)

  3. Fleur 6 juni 2014 / 14:28

    Haha, ik vind het hele gedoe rondom de Dubbelfris actie zo ontzettend leuk! Hopen natuurlijk dat de meiden winnen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *