Nieuw van 8×4: unisex deodorant

Dit is een advertorial. 

Deodorant is een product dat we allemaal wel gebruiken. Er zijn heel veel verschillende merken te koop en ieder merk heeft z’n eigen kenmerk. Wat kenmerkend is aan 8×4 is dat ze voor iedere gelegenheid wel een deodorant hebben. Ze hebben tientallen verschillende geuren, dus je zou zeggen: voor ieder wat wils! Wat ik echter nog vond missen, zijn deo’s met een wat subtielere geur. De geuren van 8×4 zijn vaak heel sterk en overheersend en daar moet je van houden. Maar lucky me, mijn gebeden zijn verhoord! 

Allereest een spray deodorant: 8×4 Unity. Dit is een subtiele en frisse geur die je de hele dag beschermt dankzij het Non-stop fresh effect. Het aparte aan deze deodorant: hij is unisex! De geur is écht subtiel en ik vind hem ook zeker unisex ruiken. Ik zou hem niet verkeerd vinden bij een jongen, maar bij mezelf vind ik hem ook lekker ruiken. Ten tweede een roller! Dit is de Mild & Soft, ook met een milde geur. Het prettige aan deze roller is dat hij geen alcohol bevat, wat bij de andere deo’s van 8×4 wel het geval is. Hierdoor kun je ‘m gewoon aanbrengen na het scheren, zonder last te hebben van geprik!

Ik vind deze twee deo’s echt een toevoeging aan de collectie van 8×4 deodorants. Er loopt nu een leuke actie bij Etos: 1+1 gratis op alle deo’s van 8×4. Kun je ze meteen uitproberen!

4 Reacties

  1. Tessa 12 mei 2014 / 07:00

    mmm 8×4 heeft altijd van die lekkere geuren! Wat een fijne actie bij de Etos :D

  2. Lauriëtte 12 mei 2014 / 07:59

    Ik denk dat ik lekker mijn eigen Dove deodorant blijf gebruiken! ;) Vind het unisex idee sowieso een beetje raar :P

  3. Amelie 12 mei 2014 / 20:44

    Ik ben benieuwd, normaal ruikt 8×4 altijd lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *