Shoptips National Glamour Day

Morgen is het weer zover: National Glamour Day! Iedere keer schrijf ik er wel wat over en ook dit jaar ben ik weer van plan om de stad in te gaan, gewapend met de Glamour in mijn hand. Zeg nou zelf, 20% korting bij heel veel verschillende winkels is toch wel erg mooi meegenomen. En het blijkt ook een groot succes, want inmiddels vindt het twee keer per jaar plaats. Aangezien ik inmiddels wel ervaring heb met het shoppen op National Glamour Day, leek het me leuk mijn tips met jullie te delen!

Maak er een gezellig dagje van

Je kunt in je eentje naar de stad gaan, of samen met iemand anders. Het heeft allebei z’n voordelen! Als je alleen bent, kan je echt doelgericht shoppen en is er niemand die je overhaalt om iets te kopen. Maar het kan ook heel gezellig zijn om met een vriendin te gaan, of bijvoorbeeld je moeder. Maak er dan een leuk dagje van! Je kunt dan tussendoor ook ergens gaan lunchen, of aan het einde van de dag ergens een hapje eten. Er zijn namelijk ook kortingen voor een hapje & een drankje. Wat dacht je van een heerlijke pizza bij Vapiano? Alle hotspots zijn te bekijken op deze pagina.

Met grote aankopen scoor je relatief de meeste korting

Dit klinkt natuurlijk heel logisch, want we weten allemaal dat je meer korting krijgt op een jas van 100 euro dan op een ketting van een tientje. Het is dan ook de ideale gelegenheid om een nieuwe jas, tas of schoenen te kopen deze dag. Ik koop bijna altijd een jas of schoenen op National Glamour Day, omdat het gewoon echt scheelt. Het is er ook het ideale tijdstip voor: met de lente en zomer in aantocht komt een nieuwe jas als gelegen! Dit jaar heb ik wel al gekeken of ik eventueel een jas wilde kopen, maar ik wilde er een van de Zara en die doen helaas niet mee. Zo zie je maar: een goede voorbereiding is het halve werk! Wie weet ga ik nog wel kijken voor een paar schoenen.

Ga lekker vroeg

Ik ben dol op winkelen, maar ik haat drukte. Ik wil op mijn gemak kunnen kijken en heb geen zin om uren te wachten bij de pashokjes. Helaas valt NGD wel op een zaterdag, dus je kunt er bijna niet omheen. Mijn tip is dan ook: ga lekker vroeg! Om 10 uur is het nog lekker rustig en het is bijna niet te vergelijken met de chaos die er in de middag plaatsvindt. Kan jij lekker op dat moment gaan lunchen!

Maak van tevoren een lijstje met wat je wilt kopen

Korting op kleding en make-up: welke vrouw houdt daar nou niet van? Juist! Maar laat je er niet door blindstaren. Korting is leuk, maar het kost alsnog geld. En zo ben je uiteindelijk misschien wel meer geld kwijt dan je van plan was, of heb je dingen die je vervolgens niet draagt. Dat zou zonde zijn! Maak daarom van tevoren een lijstje met wat je wil kopen. Ik doe het ook altijd, en het werkt heel goed. Hierdoor koop je wat je nodig hebt en ben je uiteindelijk ook echt te vreden. Niet dat je straks met vier tops thuiskomt, die je eigenlijk niet nodig had, maar toch kocht omdat ze nu goedkoper waren. Geloof me: door een lijstje voorkom je een hoop miskopen!

Ook online kan je vaak terecht

Twijfel je over een item dat je in de winkel hebt gezien of heb je gewoon écht geen zin om de deur uit te gaan? Lang leve internet! Er komen steeds meer webshops en daar speelt de Glamour goed op in, want bij heel veel merken kan je ook online terecht. Bijvoorbeeld Sacha, Mango, H&M en Wehkamp.nl. Hier staan alle deelnemende winkels en webshops op een rijtje.

Vergeet de Glamour niet!

Uhm ja, dit klinkt heel logisch. Maar ik spreek uit ervaring: vergeet hem niet! Anders kun je je korting wel vergeten óf een nieuwe kopen bij de dichtstbijzijnde boekhandel. Nu is dat meestal niet zo’n probleem, maar toch zonde van die paar euro’s!

Ik wens jullie allemaal veel shopplezier en ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben!

Bron foto1

Bron foto2

17 Reacties

 1. Sophie 28 maart 2014 / 07:37

  Vooral de laatste tip is erg belangrijk:) Leuk artikel!

 2. Fleur 28 maart 2014 / 08:52

  Ik ga zaterdag ook wel even de stad in denk ik om te kijken. Altijd een leuke dag!

 3. Amy 28 maart 2014 / 09:39

  Ik hoop dat ik ook tijd heb om even langs het centrum te gaan! Vind het altijd zo’n leuke actie (:

 4. Manon 28 maart 2014 / 09:44

  hahah goed dat je het zegt, vergeet hem niet want dat zou mij ook gerust overkomen :)

 5. Cindy 28 maart 2014 / 10:43

  Ik heb al een hele planning gemaakt voor morgen, in Tilburg winkelen met mijn vriend. Ik vind het fijn dat er ook zaken zijn waar ze herenkleding hebben (H&M, America Today) en we gaan ook lekker lunchen. We maken er een gezellig dagje van. En we gaan allebei op zoek naar zomerjassen, schoenen, nieuwe tas. Ik heb er al heel veel zin in!

 6. Robin 28 maart 2014 / 16:41

  Vorige keer ben ik ook gaan shoppen met m’n glamour in m’n tas. Heb toen schoenen gekocht, en wat kleren.
  Ik wil dit jaar weer lenteschoenen gaan shoppen, denk ik.

 7. Marloes 28 maart 2014 / 18:35

  Leuk! Ik was al weer vergeten dat dit er ook aankomt!

 8. Daphne 28 maart 2014 / 20:01

  Wat leuk! Nu ben ik van plan om morgen ook te gaan winkelen, maar kan dit in elke stad bij deze winkels?

 9. Maria 28 maart 2014 / 23:29

  Ik woon in Duitsland en hier duurt die Glamourdag een hele week! Dat is pas relaxt kan ik je vertellen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *