My life as Liz

Weer een week voorbij, wat gaat de tijd toch snel! Afgelopen week was er eentje met gemengde gevoelens. Aan het begin was ik toch nog niet heel fit, maar gelukkig waren mijn bloedwaardes goed waardoor mijn chemo op dinsdag door ging! Zit daar in ieder geval weer vaart achter. Helaas hebben we dezelfde dinsdag onze lieve hond laten inslapen, want het ging steeds meer bergafwaarts en we wilden niet dat ze pijn ging lijden. Dat was echt een heel vervelend moment, maar gelukkig heb ik genoeg dingen gedaan ter afleiding. Zo was het heerlijk weer, ben ik naar Disclosure geweest en heb ik lekker gegeten in de stad. Kijk mee voor de foto’s!

Mijn wenkbrauwen worden zo dun… Gelukkig teken ik ze wel altijd bij, maar zie hoeveel wenkbrauwen wel niet voor je gezicht doen! Ik draag voor de rest geen make-up.

Bloggen en tv kijken. Prima combinatie!

Toen ik dit zag, had ik echt zin om in bed te ploffen. Drie maal raden wat ik kort daarna deed…

Dinsdag had ik weer chemotherapie! Er is vrijdag geen vlog online gekomen, die houden jullie nog van me tegoed. Dan zal ik wel even vertellen hoe het was gegaan. Ik ging een film kijken in het ziekenhuis om de tijd te doden, ik zit er toch altijd zo’n 4 uur en dat is vrij lang haha.

De liefste hond ever <3

Lekker een wandeling maken rond het water. Toch wel gek, normaal ging Luna altijd mee…

‘s Avonds bijkletsen op het terras met een vriendin.

Selfie! Ik ging lekker het park in met een vriendin. Het weer was zo top, daar moesten we even van profiteren!

Super chill! We hadden lekkere dingen gekocht, ik had muziek mee en genieten maar!

From where I stand, lekker naast een pot verf haha.

Ik ging met mama lunchen in de stad. Ofja lunch, dit was mijn ontbijt. Haha erg he? Maar ik had zo’n behoefte aan saté en frietjes, dat ik me niet in kon houden. Het was inmiddels ook al half 2 ofzo, maar toch. Ik ga nu ECHT gezond doen!

In het pashokje! Deze broek was niet zo’n succes, maar de top was wel leuk. Ook al zie je ‘m hier niet zo goed. Maar ik heb hem toch laten hangen.

Ik kocht een high waisted broek en tja, het is nogal wennen! Maar ik vind het wel leuk! Deze foto is niet zo duidelijk, ik zal er snel een outfitpost of dergelijke mee online zetten.

Met Roos! We gingen die avond naar Disclosure!

Het was super :D

Outfitje van zaterdag.

Zaterdag moest Cynthia signeren in de Bijenkorf en ik had beloofd even langs te komen. Heel leuk om haar in het echt te ontmoeten, ze was heel enthousiast en lief!

Daarna nog even lekker een bagel eten bij Bagel & Juice.

Mijn toetje die avond. Couldn’t resist… Maar geef me eens ongelijk!

Zondag besloot ik lekker in bad te gaan. Vind ik altijd zo leuk klinken, ‘in bad gaan’. Maar ik ben er veel te ongeduldig voor en toen Netflix er na een kwartier mee stopte en ik het veel te heet had, besloot ik er maar uit te gaan. Ach, ik heb het geprobeerd. En de spulletjes van Lush waren wel heerlijk! Ik had een bruisbal en een bubble bar.

Dat was mijn week. Hoe was die van jullie :)?

46 Reacties

 1. Sophie 24 maart 2014 / 07:52

  Ah ik kan juist met netflix soms een uur in bad zitten, haha! Je outfits zijn echt gaaf en je hebt trouwens ook een hele mooi tattoo!

 2. Tineke 24 maart 2014 / 09:02

  Wat een leuke diary! Jij hebt altijd zulke leuke outfits aan!
  Liefs

 3. Manon 24 maart 2014 / 09:06

  Leuke foto’s! Ik vind het zo naar van je hondje :(

 4. Kelly 24 maart 2014 / 09:16

  Ik vind je top me die laaguitgesneden armsgaten zo tof!

 5. Danielle 24 maart 2014 / 09:56

  Ik vind je tattoo nog steeds echt heel erg mooi! Soms vind ik in bad gaan ook zo lang duren. Ik vind het vaak wel leuk, maar soms ben ik er echt te ongeduldig voor.

 6. Milou 24 maart 2014 / 09:58

  Haha ik vind in bad gaan ook heerlijk! Maar zodra mijn bruisbal is uitgewerkt heb ik het weer gehad. :p

 7. Sharrel 24 maart 2014 / 10:08

  Leuke diary! Ik vind dat shirt wat Roos aan heeft geweldig van Bart Simpson!

  x

 8. Joyce 24 maart 2014 / 11:01

  Wat een achtbaan was afgelopen week voor je Liz! ♥ Ik ben blij dat lekker eten, films, meetings en je shopavonturen je toch weer staande hebben weten te houden! En oh ik blijf verliefd op het Zara jasje hoor! Het staat je fantastisch!

 9. Amy 24 maart 2014 / 11:30

  Leuke foto’s! Zag de foto al op instagram maar ontzettend tof dat je Cynthia hebt ontmoet (: En lekker eten in het park klinkt ook heel goed!

 10. Ilse 24 maart 2014 / 12:37

  Ah, ik zou zo graag een bad willen, heerlijk! En je high waisted jeans is super mooi, waar is ie van? Sterkte met het verlies van Luna!

 11. Hannah 24 maart 2014 / 12:53

  Leuke diary! Ik kan het ook nooit zo lang volhouden in bad haha

 12. Esmay 24 maart 2014 / 13:39

  In bad gaan vind ik ook heel fijn, alleen jammer dat het zo snel saai word haha. :”D En dat ik geen bad heb thuis :(
  En sterkte met het verlies van Luna, wat een rotnieuws.

 13. Roza 24 maart 2014 / 13:52

  Top weekend gehad met jou!!

 14. Daisy 24 maart 2014 / 14:34

  Ik kan echt uren in bad liggen. Ik heb ook bijna al mijn tentamens in bad geleerd, heerlijk met die stilte om je heen. :) Al ben ik wel blij dat ik dat niet meer hoef te doen.

  Leuk dat je Cynthia hebt ontmoet.

 15. Robin 24 maart 2014 / 15:04

  Wat een gemengde gevoelens deze week inderdaad. Heel naar dat Luna er niet meer is :(
  Maar wel goed dat je afleiding hebt gezocht in leuke dingen en daardoor je week toch wat positiever werd (:

 16. Femke 24 maart 2014 / 15:25

  Wat hierboven ook al wordt gezegd; een week met gemengde gevoelens voor jou.. Heel sneu dat Luna er niet is, veel sterkte <3 verder wel heel tof dat je Cynthia hebt gezien trouwens!

 17. Anouk 24 maart 2014 / 15:35

  Ahw wat erg dat je hond er niet meer is :(
  Gaat het met jou wel goed? Ik zag wat op twitter met een echo laten maken?

 18. Madelief 24 maart 2014 / 15:38

  Ahh wat rot van je lieve hond :( Ik was ook naar Disclosure in t Klokgebouw vrijdag!! Heerlijk was t he? Vooral op t eind toen iedereen bij Latch echt nog 1 keer hélemaal uit z’n plaat ging, echt super!!

 19. Miranda 24 maart 2014 / 15:59

  Wat een heftige week. Erg leuk dat je Cynthia hebt ontmoet.

 20. Stella 24 maart 2014 / 16:23

  Heel erg leuk om te zien en te lezen weer. De pannenkoekjesfoto is echt heel erg aantrekkelijk, mjammie! En wat hebben jullie een prachtige badkamer, wauw! Onwijs leuk dat je Cynthia ontmoet hebt (: Jammer dat de broek niet zo’n succes was, ik vind hem je onwijs leuk staan! Veel sterkte maar vooral plezier komende week! Liefs, Stella.

 21. Yvonne 24 maart 2014 / 16:33

  Heel veel sterkte toegewenst! Luna heeft een goed leven bij jou gehad :)
  Die highwaisted jeans staat je goed! En ik vind je tattoo ook prachtig.

 22. xJulieeS 24 maart 2014 / 17:05

  Aah leuk, Disclosure. Ik was er vrijdag ook. Dat was nou echt een top avond. Echt genoten. Ook die special effects met die schermen. Wauw. Lovee for Disclosure!

  Heel veel sterkte met het verlies van Luna. Ik weet hoe het voelt. Helaas vorig jaar ook afscheid moeten nemen van onze lieve hond, die onder een auto is gekomen..

 23. IsabellaEliane 24 maart 2014 / 17:17

  Leuke foto’s ! Ik heb je blog pas 2 dagen geleden ontdekt, maar ik vind je blog en kledingstijl echt superleuk :)
  En dat Bart Simpson shirt, zooo leuk haha !

  X

 24. Yasmina 24 maart 2014 / 17:19

  zou je is een filmpje willen maken hoe jij je wenkbrouwen bijtkekend. die van mij zijn bijna net zo dun (heb ze nooit eerder geepileerd)

 25. Michelle 24 maart 2014 / 17:46

  Ooohohoho, dat bord saté <3. Verder toch wel heftig met Luna en alles :(. Toen ik je tweets las stonden de tranen in m'n ogen, honden zijn dingen waar je zo veel van houdt! Gelukkig heb je veel leuke dingen gedaan, toch nog even een knuf voor je!

 26. Ingrid 24 maart 2014 / 18:35

  Ahh gecondoleerd met verlies van Luna, altijd moeilijk want een hond zit dieper dan je denkt. Het gemis is groot.
  Sterkte meissie je krijgt wel erg veel voor je kiezen.. Knuffel x

 27. Sophie 24 maart 2014 / 19:11

  Sterkte met het verlies van je hondje. Prachtige outfits heb je aan op de foto’s!

 28. Esmee 24 maart 2014 / 20:50

  :) Je kleren staan je goed, welk merk was de highwaisted broek? xx

 29. Estrella 24 maart 2014 / 21:30

  Leuke foto’s weer, verdrietig dat je je hondje moest laten inslapen.

 30. Ines 24 maart 2014 / 21:49

  Wat jammer van je hond :( Maar disclosure klinkt wel fijn :)

 31. Margot Broekhof 25 maart 2014 / 11:33

  Wat een week babe… Mijn week was het begin van mijn eigen blog die online ging, gave en spannende week!

 32. Hesteranne 25 maart 2014 / 14:41

  Wat weer een leuke foto’s! Wel verdrietig dat je je hond moest laten inslapen. Sterkte

 33. Kimberly 25 maart 2014 / 15:24

  De plek van je tattoo blijf ik zo mooi vinden! Ik wil er daar al een tijdje ook een en door jou nog meer eigenlijk. Nog heel veel sterkte meis, het verliezen van een geliefde, en zeker een huisdier ook is ontzettend moeilijk :(

 34. Annemieke 25 maart 2014 / 16:24

  Heel erg leuk dat je naar Disclosure bent geweest, daar wil ik ook heel graag nog een keer naartoe! Sterkte met het verliezen van jullie hond :(

 35. Fleur 25 maart 2014 / 16:40

  Ik loop elke week te watertanden van jouw foto’s van al het lekkere eten, haha!

 36. Kikki 25 maart 2014 / 21:04

  Leuke foto’s! Oh My God, die bagel ziet er zo lekker uit!

 37. Marleen 25 maart 2014 / 22:55

  Wat heb je veel lekkers gegeten zeg, het ziet er allemaal heerlijk uit! Je outfits zijn super, en leuk dat je Cynthia hebt ontmoet! x

 38. Iris 27 maart 2014 / 22:03

  Via Facebook ben ik op jouw blog terecht gekomen, waar ik al snel tot de ontdekking kwam dat je ziek bent. Maar wauw, zo positief als je eronder blijft… Daar heb ik echt heel veel bewondering voor. Zelf kan ik me altijd heel erg druk maken over kleine dingetjes, maar na het lezen van jouw blog wil ik dat niet meer doen. Ik ga vanaf nu een voorbeeld nemen aan hoe jij in het leven staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *