My life as Liz

Sorry voor de stilte, ik leef nog! Ik heb de afgelopen dagen carnaval gevierd en had geen artikelen meer in de planning staan, dus dan krijg je dat… Verder was ik ook te moe om te functioneren, het enige wat ik heb gedaan is geslapen en gefeest. Gelukkig voelde ik me goed en heb ik vier dagen carnaval gevierd, dus mij hoor je absoluut niet klagen. Het voelde net even alsof ik niet ziek was, echt een heerlijk gevoel. Het gaat dus heel goed met me, afgelopen dinsdag had ik chemo en die ging verder ook wel prima. Alles z’n gangetje dus, voor zover het z’n gangetje kan gaan!

Lekker ontbijtje.

Maandagochtend bloedprikken. Minder, maar het hoort erbij!

Daarna ging ik naar Amsterdam, want ik zag Lisa na maaaaanden weer! We hebben lekker geshopt en geluncht, dat deden we bij Bagels & Beans. Het was heel gezellig!

Dinsdagochtend had ik weer chemotherapie. Weer zo’n foto waar ik misselijk van word. Ik had deze keer gewisseld van infuusarm, omdat ik van mijn andere arm een beetje last had gehad, maar nu deed het alsnog pijn. Echt balen, nu ga ik er zelfs een beetje tegenop zien. Maar het moet, want anders word ik niet beter!

Daarna lunchen in de stad. Ik trakteerde mijn lieve mama eens op een lunch, want ze doet zo veel voor me. Ik was wel heel moe, maar dat ben ik altijd die dag. Toch voelde ik me goed genoeg om even en de stad te gaan lunchen. Ik ben zelfs nog langs de H&M geweest. Echt gekkenwerk eigenlijk, haha. Eenmaal thuis heb ik wel geslapen trouwens.

En daardoor lag ik tot 4 uur ‘s nachts wakker omdat ik dus overdag heel vast had geslapen. Dat doen we dus ook niet meer… Ik ging wel lekker Suits kijken op mijn iPad. Zo handig!

Selfie met mijn nieuwe blouse. Ben er echt blij mee, ik had behoefte aan een witte blouse haha.

Ik voelde me rot maar van de Mc Donalds werd ik blij! Even snel om 11 uur langs de Mc om een happy meal te scoren. Primaaaa :)

Ennnn hier draag ik de andere blouse. Ik hou echt van donkerblauw dus deze ga ik zeker vaak dragen.

Tijd voor carnaval! Vrijdag kocht ik op de valreep nog even een indianen pakje en een tooi. Ik had er zin in!

Weer een selfie. Guilty…

Met Merel! Ik heb dus vier dagen carnaval gevierd met m’n vriendinnen en het was iedere dag echt super leuk. Ik zag er eerst tegenop omdat ik dacht dat ik het niet aan zou kunnen, maar het viel me alles mee. Het is een wonder eigenlijk, ik snap er zelf ook niks van. Maar mij hoor je absoluut niet klagen! Ik deed gewoon lekker met mijn vriendinnen mee, wat wil je nog meer?

Ik droeg ook nog een dag mijn champagne jurkje van vorig jaar. Hij zit hier trouwens een beetje hoog, waardoor ‘ie best wel kort lijkt. Maar normaal gesproken heeft hij gewoon een goede lengte. Heerlijk die rommel trouwens op de achtergrond. Oeps!

Maandag ging ik foto’s maken voor I love Depeche. Dit is een kledingwinkel in de stad waar ik zelf ook in de zomer heb gewerkt, en we hebben een soort van streetstyle/outfitfoto’s gemaakt voor op de Facebook. Binnenkort komt er ook nog eens een leuke samenwerking aan, dus wordt vervolgd :D

Dat was mijn week! Niet heel veel foto’s, maar ik kan er niet meer van maken! Soms vergeet ik het ook gewoon, ik loop namelijk niet de hele dag met mijn telefoon in de hand overal foto’s van te maken. Maaaarrr wie weet heb ik er volgende week meer voor jullie! Ik heb nog geen plannen deze week, vooral even bijkomen van carnaval denk ik… Tot de volgende My life as Liz :) xx

32 Reacties

  1. Hannah 4 maart 2014 / 18:38

    Superfijn dat je lekker hebt kunnen mee feesten! Dat is je zo gegund meid!

  2. Kikki 4 maart 2014 / 18:54

    Leuk dat je carnaval hebt gevierd! Weer leuke foto’s! :)

  3. Michelle 4 maart 2014 / 18:57

    Wat fijn dat je zo lekker carnaval hebt kunnen vieren! Dat vind ik tof om te zien. Kost je misschien een extra dagje slapen, maar hé, dat is het dan ook wel waard!

  4. Fleur 4 maart 2014 / 19:26

    Wat zag je er mooi uit met carnaval! Super fijn voor je dat je carnaval gewoon kon meevieren!

  5. Tedje 4 maart 2014 / 19:50

    Aah wat tof dat je gewoon carnaval hebt gevierd! Je zag er super mooi uit trouwens!!

  6. Josie 4 maart 2014 / 20:01

    Ik vind jou een onwijs knappe meid! Sorry, maar ik moest het even zeggen haha!

  7. Miranda 4 maart 2014 / 20:01

    Wat super leuk dat je carnaval hebt kunnen vieren :D

  8. Josianne 4 maart 2014 / 20:05

    Heb je zaterdag carnaval in Eindhoven gevierd? Ik dacht namelijk dat ik je zag, maar ik wist het niet zeker haha (misschien was m’n beeld door alle biertjes ook een beetje blurry ;) )

  9. Sarah 4 maart 2014 / 20:25

    Superleuk Lizz, ik ben zo blij dat het zo goed met je gaat en dat je lekker carnaval hebt kunnen vieren <3. En wat een prachtige selfies weer allemaal. Je ziet er stralend uit!

  10. Bertine 4 maart 2014 / 23:03

    ben blij dat je toch carnaval hebt kunnen vieren! leuke outfit, die als champagne is origineel!

  11. Michele 4 maart 2014 / 23:21

    Je hebt een heel mooi kettinkje aan!

  12. Kimberly 5 maart 2014 / 12:45

    Super leuk dat je toch carnaval kon vieren! Je zag er in ieder geval heel mooi uit! Ik blijf je champagne outfit heel grappig vinden haha

  13. Robin 5 maart 2014 / 13:52

    Wat komt jou figuur mooi uit in die champagnefles, haha! Fijn dat je toch gewoon lekker carnaval hebt kunnen vieren :)

  14. Ilse 5 maart 2014 / 14:38

    Wat fijn dat je zo’n fijne en leuke carnaval gehad hebt, lijkt me echt heerlijk om je even niet ziek te voelen!

  15. Roos 5 maart 2014 / 19:29

    Ik reageer heel weinig, maar wat zie je er goed uit!! Echt heel erg goed!

    Suits is echt een geweldige serie, ik heb in 4 dagen alle twee de seizoenen die op netflix staan afgekeken. Ik wacht met smart tot dat seizoen 3 erop wordt gezet.

  16. Amy 5 maart 2014 / 23:35

    Wat fijn dat je carneval zo uitgebreid hebt kunnen vieren! En de bagels zien er heeeerlijk uit

  17. Daisy 6 maart 2014 / 09:51

    Leuke foto’s! Fijn dat je gewoon lekker carnaval hebt kunnen vieren. Genieten van het leven hoort er ook gewoon bij!

  18. Britt 6 maart 2014 / 14:10

    Volgens mij heb jij een hele leuke carnaval gehad! Dat champagne jurkje is trouwens echt te gek!

  19. Femke 6 maart 2014 / 15:21

    Heel fijn dat je gewoon carnaval hebt kunnen vieren! De foto’s zien er heel leuk uit :)

  20. Ines 6 maart 2014 / 22:16

    Wat ziet je carnaval outfit er mooi uit!

  21. Tiffany 8 maart 2014 / 21:10

    Toch behoorlijk fijn dat je carnaval hebt kunnen vieren. Even je gedachten verzetten ook wel denk ik. Wat zag je er prachtig uit als indiaantje, trouwens :) Erg mooi!

  22. Annelies 21 maart 2014 / 18:37

    Mijn vriend kreeg een porto-cat inplaats van infuus. Misschien is dit een optie? Ik weet alleen niet of het kan, want mijn vriend moest wel heel lang (minimaal half jaar) in het ziekenhuis blijven! Ik vind je een sterke meid Lizzy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *