My life as Liz

Iets later dan normaal, maar beter laat dan nooit! Ik was er afgelopen weekend niet echt aan toegekomen om de My life as Liz in elkaar te zetten omdat ik nogal moe was en ik heb sowieso op emotioneel gebied een zware week achter de rug. Sinds donderdag ben ik kaal en daar heb ik het best wel moeilijk mee gehad. Het was denk ik één van de moeilijkste momenten ooit, maar hey, what doesn’t kill you makes you stronger! Het komt ook allemaal goed, maar het is gewoon even wennen. Ik heb voor de rest wel een leuke week gehad hoor, kijk maar mee!

Maandag ging ik lekker naar Utrecht, lunchen met een vriendin. Lekker bijkletsen en nog wat winkels af. Was heel gezellig!

Ik kocht een nieuwe spijkerbroek bij Pull & Bear. Is die ook weer binnen! Hij kostte maar 18 euro en hij zit echt super fijn. Een goede koop, dus!

Dinsdag had ik weer chemotherapie. Brrr… Het ging gelukkig goed, maar daarna was ik wel heel moe dus ik heb het voor de rest rustig aan gedaan.

Arme Luna was heel erg ziek. Ze hield niks binnen en er zat weinig leven meer in. Gelukkig gaat het nu beter!

Een lekker broodje voor mezelf gemaakt!

Lekker ontbijtje! I love eggsssss!

Vrijdag kwam een vriendin langs en toen gingen we lekker lunchen. We maakten een salade met kip en dit was super lekker! Misschien kan ik hier nog wat over schrijven want dit moet je gewoon ooit eten!

We kochten ook donuts. Jumm!

Vrijdagavond stond dit opeens voor de deur. Inmiddels is de gulle gever bekend!

Omdat ik echt niet goed in m’n vel zat, was mama heel lief voor me. Zo maakte ze bijvoorbeeld deze lekkere salade voor me!

Fruit eten moet ik niet vergeten! Lekker veel food foto’s, ik weet het… Maar echt zin in selfies had ik niet echt deze week haha.

Ik was zaterdag ook nog met mama naar de film geweest, That Awkward Moment. Een leuke film! Ik was alleen zo chagrijnig, ik had het idee dat iedereen naar me keek en ik voelde me echt een clown. Terwijl je er aan de buitenkant niks aan kon zien, want ik droeg ook nog eens een muts. Gelukkig pepte de film me al wat op, maar mijn vriendinnen gingen opstap en ik baalde dat ik niet mee kon. Uiteindelijk besloot ik de knop om te zetten en het gewoon te proberen. Ik trok wat leuks aan, maakte me op en was klaar om te gaan!

Lekker een drankje doen! Daarna gingen we naar de stad en ik heb echt een superleuke avond gehad! Ik durfde eerst niet eens in de spiegel te kijken, maar ik accepteer het nu al veel meer. Ik kreeg echt veel complimenten en ik wist niet wat me overkwam, ook van mensen die niet eens wisten dat ik een pruik droeg. Die avond heeft me dus zeker goed gedaan en het gaat nu met de dag beter!

De buren hadden een taart voor me gebakken, hoe lief is dat!

Gisteren was ik dus jarig, maar die foto’s komen gewoon in de My life as Liz van volgende week. Dan probeer ik ‘m gewoon weer op maandag online te krijgen! 

32 Reacties

  1. Manon 18 februari 2014 / 14:17

    Leuke foto’s, je ziet er prachtig uit!

  2. Laurie 18 februari 2014 / 14:18

    Leuke foto’s Lizzy! En wat ga je goed met de situatie om! Niet dat iemand van ons ook maar een voorstelling kan maken bij hoe jij je voelt en wat je nu meemaakt, maar toch vind ik het onwijs knap hoe je ermee omgaat. En je bent prachtig, je ziet er helemaal niks van, en al zou je het wel zien, dan was je vast en zeker nog steeds super mooi. You go girl! Ben benieuwd naar de verjaardagsfoto’s volgende week!

  3. Jennifer 18 februari 2014 / 14:26

    Knap dat je die knop al zo snel hebt om weten te draaien. Ik ken een meid die zelfs nu ze genezen is en het haar weer terug heeft kunnen laten groeien die nog steeds niet in de spiegel heeft gekeken omdat ze nu half lang haar heeft en zichzelf pas weer wil zien als ze helemaal de oude is omdat ze het niet aan kan. Psychologisch doet kanker ook enorm veel met je, echt wat een kutziekte. Het maakt je van binnen stuk, van buiten en ook in je koppie draait er van alles door. :\ Gelukkig kun je nog steeds leuke dingen doen aan je updates te zien. Zelfs uitgaan! Wauw! Je gaat niet bij de pakken neer zitten en ik denk dat die positieve houding je ook ver helpt in je genezingsproces. Snel beter worden meid!

  4. Hannah 18 februari 2014 / 14:30

    Heftig hoor! Heel knap dat je zo de knop kan omzetten en het al steeds beter kan accepteren. Heel veel respect voor jou! Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad en dat deze week naast de moeilijke dingen ook vol zal zitten met geniet-momentjes!

  5. Laura 18 februari 2014 / 14:48

    Je ziet er echt prachtig uit! Ik zie niet dat je een pruik hebt. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad! Ik ben trouwens wel heel benieuwd van wie je dat valentijnscadeau hebt gekregen haha

  6. Emma 18 februari 2014 / 14:54

    Leuke foto’s!
    Erg knap dat je de knop hebt weten om te zetten! je ziet er goed uit ;)

    xx

  7. Charile 18 februari 2014 / 15:05

    Wat een leuke foto’s :) Je bent echt sterk <3

  8. Sophie 18 februari 2014 / 15:19

    Nog gefeliciteerd Lizzy! Ik weet zeker dat je met die pruik nog net zo prachtig bent. Ik heb echt veel respect voor je en ben trots op je! Wat knap, ook echt mooi om te zien, dat je ook nog lekker opstap gaat. Misschien dan met gemengde gevoelens, maar je doet het toch gewoon! Topper!

  9. Kelly 18 februari 2014 / 15:27

    Ook met een pruik ben je prachtig! Al snap ik dat het wennen voor je is!

  10. Manon 18 februari 2014 / 15:43

    Ik vind je mooi! En wat een lekker eten allemaal, het water loopt me in de mond!

  11. Wies | TEATC 18 februari 2014 / 15:47

    Ik heb zoveel bewondering voor je Lizzy! Je bent echt prachtig en je straalt zoveel positiviteit uit!
    Liefs

  12. Tedje 18 februari 2014 / 16:49

    Ah wat een lekker eten allemaal. En je bent prachtig! Je bent zo sterk en daar heb ik echt respect voor!

  13. Marloes 18 februari 2014 / 18:30

    Leuke foto’s Lizzy. Wat ben je toch een mooie en sterke meid!

  14. Rhoda 18 februari 2014 / 18:58

    leuke foto’s, je hebt echt een tof karakter! Goed dat je gewoon lekker op stap bent gegaan :)
    Liefs Rhoda

  15. Suzanne 18 februari 2014 / 20:25

    Ik vind je echt dapper. Ik kan mij voorstellen dat het een moeilijk moment was. Toch zo iets wat wel heel definitief is. Fijn dat de film je weer wat opvrolijkte en die complimenten moeten ook goed gedaan hebben. Je bent een kanjer!

  16. Axelle 18 februari 2014 / 20:58

    Hee meid , Ik wil even zeggen dat ik je ongelooflijk sterk, dapper en knap vind ! ik volg je blog al jaren en leef echt met je mee , dit is vast een heel moeilijk periode met ups en downs maar hoe dan ook hier kom jij tien keer sterker uit !! Ik vind eht knap hoe je je niet laat doen en gewoon positief verder gaat zoals lekker naar de stad, film , etc ik denk dat veel mensen die door zoiets gaan ook wat meer van jou positieve levenslust moeten krijgen ! Je bent een kanjer ! dikke knuffel Axelle

  17. Kikki 18 februari 2014 / 21:01

    Leuke foto’s! Je ziet er echt heel mooi uit en er is van buiten niets te zien. Je bent een topper, Lizzy!

  18. Chantal 18 februari 2014 / 21:21

    Nog van harte proficiat Lizzy! Je ziet helemaal niet dat het een pruik is, je ziet er zoals verwacht gewoon nog steeds prachtig uit! En erg veel respect voor je positieve instelling ondanks dat je nu door zo’n ongelooflijke rot tijd moet!

  19. Regina 18 februari 2014 / 21:25

    Leuke my life as liz weer! Ik vind het echt knap van je dat je gewoon op stap bent gegaan. Terecht van de complimentjes, je ziet er mooi uit!

  20. Amy 18 februari 2014 / 21:32

    Ziet er allemaal leuk uit! Op een betere week dan (: Hopelijk heb je een fijne verjaardag gehad!

  21. Janouk redfashionhead.nl 18 februari 2014 / 21:51

    Kreeg bij het lezen echt een brok in mijn keel.. Kan me niet voorstellen hoe heftig het is wat je nu doormaakt. Je haar weg, al die chemo’s… jeetje meid, ik heb echt zoveel respect voor hoe je hiermee omgaat! En je nieuwe haar staat je prachtig! Je ziet echt geen verschil!!!

  22. Kimberly 19 februari 2014 / 10:18

    Ik vind je zo ontzettend sterk Lizzy, en dat blijf ik maar zeggen maar het is gewoon écht zo! Ik vind het heel knap dat je toch naar de film bent gegaan en ook bent uitgeweest, je bent echt een topper!! <3 En je ziet er echt prachtig uit meis!!

  23. lovethatmakeup 19 februari 2014 / 10:24

    Leuke foto meis! En je ziet er 100000% goed uit dus daar hoef je je niet druk over te maken :D
    XX

  24. Gerda 19 februari 2014 / 13:09

    Wat ben je toch een stoere (en mooie!) vrouw! :)

  25. Kristel 20 februari 2014 / 09:33

    Ha Liz,

    via via kwam ik op je blog terecht. Ten eerste: ik vind je ontzettend dapper!
    Zelf ben ik sinds oktober kaal – ook ‘dankzij’ chemotherapie. Ik vond het met vlagen oké, maar vaker heel kut (sorry). Ik snap dus helaas precies hoe je je voelt. En dat je inderdaad denkt dat iedereen ziet dat je een pruik op hebt – ook al wordt je 100 keer verteld dat het niet zo is.
    Bij mij is het einde in zicht, en heeeeeel langzaam komt m’n haar weer terug.

    Ik hoop dat je goed door al deze prut heen komt. Mocht je behoefte hebben aan een ‘ervaringsdeskundige’: schroom niet om me wat dan ook te vragen :)
    Take care!

    Groetjes, Kristel
    http://apieceofkris.com/

  26. Loes 20 februari 2014 / 14:42

    ah lizzy, ik volg je blog nog niet zo lang, maar ik vind je zo tof en sterk. Ik kan me heel goed voorstellen dat het superheftig is om kaal te worden, maar je staat er zo positief in! Hoe stoer is het dat je gewoon nog bent gaan stappen. Fijn dat je zo’n steun hebt aan je omgeving/vrienden/ouders :) x

  27. Layla 27 februari 2014 / 15:33

    Fijn om te horen dat je het nu wat meer accepteert en dat je ook complimentjes kreeg. Je hoeft je totaal niet druk te maken om je uiterlijk hoor, je ziet er nog even mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *