My life as Liz

Hey iedereen! Ik heb weer een prima week achter de rug :) Ik heb leuke dingen gedaan, veel series gekeken en ook wat meer geblogd. Ik had lekker veel inspiratie dus de komende week komen er allemaal leuke artikelen online. Wat wel minder was is dat mijn haar heel erg aan het uitvallen is, zo erg dat ik heb besloten het deze week af te scheren. Ik kom overal haren tegen en ik het enige wat ik kan is ze in een vlecht doen… Maarja dit is gewoon geen doen, en mijn haar wordt ook steeds dunner. Ik wil binnenkort nog een update plaatsen en hoop die deze week ook nog online te krijgen. Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte! Voor nu even iets leuks, en dat zijn foto’s van mijn afgelopen week. Althans, dat hoop ik dat jullie die leuk vinden!

Maandag ging ik met Lola in de stad lunchen. Het was heerlijk weer en we hebben er echt van genoten.

Een crostini carpaccio. Oh wat was dit lekker! Daarna zijn we nog wat winkels afgeweest. De aankopen hebben jullie inmiddels al gezien!

Ik had zo veel zin in een bak ijs en ik heb hem uiteindelijk helemaal in mijn eentje opgegeten. Misselijk dat ik was! Ondertussen ging ik foto’s bewerken.

Lieve hond!

Genieten van een boswandeling. Ik moet echt meer bewegen, want anders gaat mijn conditie zo erg achteruit.

‘s Avonds bestelde ik pizza en keek ik een film met mijn zusje.

Suits! I love it :)

Iedere keer na het borstelen komt het er met plukken uit. Zo confronterend!

Outfit selfie!

Donderdag ging ik naar Utrecht want ik had een lunchdate met Marieke.

We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien dus we gingen lekker bijkletsen onder het genot van een kop soep. Dit was bij de Bakkerswinkel, een heel leuk tentje vlakbij de Drift om te ontbijten of lunchen.

Vrijdag was mijn vader jarig en toen ging ik dus naar Schijndel. Hij wist niet dat er visite kwam, dus dat kwam echt als een verrassing! Hier samen met mijn lieve nichtje op de foto.

Deze enveloppe kreeg ik van Roza maar ik mag hem pas volgende week vrijdag (of donderdagavond) openmaken. Lastig!

Zaterdag lekker koffie drinken met mama in de stad. Ik moest ook nog iets anders halen, want ik ben bezig met een leuk project. Daar wil ik jullie nu alleen nog niks over vertellen!

Mijn zusje had een strikje bij de hond gedaan.. Haha wat een gezicht!

Mijn lieve vriendinnetje is weer terug uit Londen en daarom gingen we met z’n allen uit eten. Sushi it issss! Altijd goed natuurlijk…

En daarna dronken we nog cocktails! Ik had een ‘safe sex on the beach’ en een ‘virgin mojito’. Lekker alcoholvrij, maar dat mag de pret niet drukken! Was heel gezellig!

Dat was mijn week weer! Morgen heb ik weer chemotherapie, dus wat ik komende week ga doen, hangt een beetje af van hoe ik me voel. Hopelijk gaat het weer net zo goed als de volgende keer. I’ll keep you posted!

34 Reacties

 1. Gerda 10 februari 2014 / 10:38

  Sterkte met je haar. Afscheren lijkt me verschrikkelijk, maar wat een dapper besluit! Heerlijk dat je nog zo kunt genieten van je leven, meis. :)

 2. Stella 10 februari 2014 / 10:51

  Wat fijn dat je zo’n leuke week had! Je eet in ieder geval hele lekkere dingen allemaal, mjammie! Lekker van genieten hoor! Wat een super dapper en moeilijk besluit van het scheren! Ik hoop dat het je niet te verdrietig maakt en dat je pruik het gevoel allemaal beter maakt! Ik hoop het echt! Voor de rest ben ik heel erg benieuwd naar het project! Sterkte deze week en veel liefs, Stella.

 3. Miranda 10 februari 2014 / 11:02

  Heftig dat je je haren hebt moet afscheren, lijkt me zo moeilijk. Ik vind het echt heel bijzonder hoe je elke keer weer geniet en hoe dapper je bent, respect <3

 4. Elise 10 februari 2014 / 11:07

  Lijkt me heel confronterend dat je haar zo enorm uitvalt, je hebt gelukkig verder en fijne week gehad met veel vriendinnen. Ziet er allemaal heel gezellig uit

 5. Kelly 10 februari 2014 / 11:16

  Jjeetje wat heftig met je haar, wel fijn dat je nog van die goede dagen hebt!

 6. Sjo 10 februari 2014 / 11:26

  Leuk om te zien dat je tussen alle stomme dingen door nog steeds plezier kunt hebben!
  Ik vind dat je heel sterk bent :)

  XO

 7. Melissa 10 februari 2014 / 11:27

  Vind het knap dat je besloten hebt om je haar deze week af te scheren! Lijkt me echt een moeilijke beslissing. Gelukkig heb je afgelopen week ook een hoop leuke dingen gedaan! Veel succes met de chemo en ik hoop dat je je goed voelt deze week xxx

 8. Simone 10 februari 2014 / 11:36

  Hele leuke diary, vind het zo fijn dat je al die leuke dingen gewoon kunt doen! Je haar is natuurlijk wel heel erg rot, vind het heel knap dat je zo’n besluit hebt gemaakt. Succes morgen!

 9. Fleur 10 februari 2014 / 11:52

  Wat een leuke positievd dairy!
  Echt petje af hoe jij tot nu toe zo positief blijft, diepe respect!
  Heel veel succes van de week met je chemo morgen en het er af scheren va je haar, je krijgt er vast weer een mooie bos voor terug!
  Ik geloof in je♡

 10. Esmay 10 februari 2014 / 11:54

  Haha, die strik bij jullie hond is schattig!
  En veel succes morgen bij de chemo en bij het scheren van je haar, ik weet zeker dat je dan net zo mooi bent als nu <3

 11. Laura 10 februari 2014 / 11:55

  Leuke week heb je gehad volgens mij! Echt heel erg van je haren:( het hoort erbij maar het is toch heel zwaar denk ik.. Heel veel sterkte de komende tijd!

 12. jorienke 10 februari 2014 / 13:21

  pff. die pluk haar is echt naar om te zien! je gaat er wel goed mee om,, knap van je! sterkte meis met alles weer!! xliefs

 13. Annebelle 10 februari 2014 / 13:28

  Lekker al die lunches, dat moet ik echt vaker doen. Meestal als ik uiteten ga, ga ik dineren, maar lunchen is ook een keer leuk. En echt vervelend van je haar, lijkt me een moeilijke beslissing!

 14. Manon 10 februari 2014 / 13:59

  Die koffie ziet er echt goddelijk uit krijg er meteen zin in hahaha. Ik denk dat, als ik in hetzelfde schuitje als jou zat, ook mijn haar af zou scheren… Elke keer maar weer geconfronteerd worden met losse plukken lijkt me ook niks. Vind het maar knap van je hoor, nogmaals respect!

 15. xJulieeS 10 februari 2014 / 14:14

  Ik vind het echt knap dat je zo ongelooflijk positief blijft! Moeilijke beslissing ook lijkt me, om je haar af te scheren, maar ik denk dat de confrontatie met die plukken nog wel moeilijker is. Verder leuke diary, Veel leuke dingen gedaan zo te zien. Tof!

  xo.

 16. Janouk redfashionhead.nl 10 februari 2014 / 14:16

  Jeetje meis, wat heftig dat je haar zo uitvalt! Je weet dat het gaat gebeuren, maar toch, het lijkt me zo confronterend! Je verliest zo ook een beetje je ‘vrouwelijke’ eigenschappen.. Fijn dat je een pruik heb gekocht :)

 17. Ingrid 10 februari 2014 / 14:50

  Dat je deze ziekte hebt is nu eenmaal zo, je hebt geen keuze. Hoe je er mee omgaat wel en dat doe jij top! Respect meis xx

 18. A 10 februari 2014 / 15:06

  Wat doe je het goed!! En ooh.. wat eet je lekker!

 19. Robin 10 februari 2014 / 15:39

  Lijkt me erg confronterend om zoveel haar te verliezen.
  Fijn om te zien dat je toch geniet van het leven. ondanks alles. Dikke knuffel voor jou! X

 20. Anne 10 februari 2014 / 16:49

  Heeyy,

  Heel veel sterkte, ik vind dat je echt heel sterk bent en het is knap dat je ondanks alles zo positief blijft.
  Je bent een voorbeeld voor heel veel mensen!

  Xxx ♥

 21. Lisa 10 februari 2014 / 17:04

  Heel veel sterkte met je haar. Ik snap dat dit moeilijk is en daarom vind ik het ook heel knap dat je dit met ons wil delen! Gelukkig heb je de veel afleiding door alle leuke dingen! En veel succes morgen, ik vertrouw erop dat het goedkomt. <3

 22. Resy 10 februari 2014 / 18:29

  Heel veel sterkte morgen met de chemo morgen! Liefs x

 23. Soesja 10 februari 2014 / 19:18

  Haha, Luna met dat strikje! Echt superlief <3 En ik hou ook echt van Suits, yeey :) Heel veel sterkte met de chemo en je haren deze week, ik weet zeker dat je je er weer ijzersterk doorheen gaat slaan want zo ben jij!

 24. Rhoda 10 februari 2014 / 20:29

  ontzettend klote van je haar.. Ik heb met je te doen meisje! Maar bekijk het een beetje positief: ze zeggen dat als je je haar afscheert, het dubbel zo dik terug komt! Heb je een lekkere volle bos :) Leuke foto’s voor de rest!

  Liefs, Rhoda.

 25. Loes 10 februari 2014 / 21:29

  Waauw heftig besluit meis..
  En wat ziet die sushi er lekker uit !
  Waar ga je meestal sushi eten?
  Heb je tips

  • Lizzy 10 februari 2014 / 23:11

   In Eindhoven bij Soho, Kreeftenbar of Lounge 8!

 26. Dionne 10 februari 2014 / 21:37

  Veel sterkte morgen! Je hebt wel veel leuke dingen gedaan!

 27. Tiffany 11 februari 2014 / 09:03

  Je hebt er een leuke week opzitten zie ik! Alleen best confronterend van je haren. Top dat je het wil laten afscheren, moet je echt durf voor hebben. Hopelijk valt het een beetje mee!

 28. Lisa's Beautybabbels 11 februari 2014 / 16:13

  Leuke foto’s, fijn om te zien dat je zoveel kunt genieten in deze nare periode. Wat confronterend met je haarverlies..echt rot :( Heel veel succes en sterkte met je chemo.

 29. Ianthe 11 februari 2014 / 20:22

  Hee wat grappig, ik ben maandag bij precies hetzelfde tentje gaan lunchen :D
  Wat verschrikkelijk van je haar zeg.. Heel veel sterkte! Ik bewonder echt hoe sterk jij bent!

 30. Mirte 13 februari 2014 / 21:27

  Jij hebt weer genoten afgelopen week! Fijn dat je je verder wel goed voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *