Mijn favoriete blogs

Zelf bezoek ik natuurlijk ook graag blogs. Ik volg best veel blogs (zowel beauty als fashion), maar onderstaande zijn echt mijn favorieten. Het zijn allemaal een beetje verschillende blogs, en iedere blog springt er voor mij op een bepaalde manier uit. Benieuwd wat mijn favoriete blogs zijn en waarom? Lees dan verder!

Fashion-fever.nl – Esmeé volg ik echt al jaren, ik denk het langste van al deze blogs. Naast dat het een hele mooie meid is, vind ik haar kledingstijl echt geweldig. Heel classy met mooie items. Ook de beautyartikelen die ze de laatste tijd wat meer post, vind ik heel leuk om te lezen. Het zijn kwalitatief goede blogposts en de foto’s zijn ook altijd zo mooi.

Workthates.nl – Ook al ben ik momenteel niet zo sportief en veel met gezonde voeding bezig, dat maakt de blog van Esmée niet minder leuk om te lezen. Sommige artikelen zijn heel leerzaam, en van andere krijg ik weer inspiratie. Weer eens wat anders dan een beauty- of fashionblog, maar ik bezoek ‘m met veel plezier!

Style-remains.nl – Laura volg ik ook al een aantal jaartjes, maar zeker de laatste tijd wat meer consequent. Naast fashion komt ook lifestyle veel aan bod en vooral haar persoonlijke artikelen vind ik altijd heel leuk om te lezen.

Fanilla.nl – Marieke ken ik natuurlijk in het echt, maar haar blog is net zo leuk als zij zelf! Het is vooral veel lifestyle, en lekker persoonlijk. Ik smul vooral weg bij de food artikelen en de lekkere ontbijtjes en andere dingen die ze regelmatig maakt en leuk fotografeert!

Cocogold.nl – De blog van Nicole is eigenlijk echt een tip voor alle studenten. Waarom? Het is allemaal gericht op low-budget! Zo kun je er lekkere recepten vandaan plukken, maar voor reviews van beautyproducten ben je er ook aan het juiste adres. Ik heb Nicole ook een keertje in het echt gezien en het is een super lieve en spontane meid, en dat komt ook helemaal terug op haar blog. Ze is heel creatief en haar blog is dus zeker een aanrader!

Jenniefromtheblog.com – Jennie schrijft weer wat meer over fashion, allemaal met een persoonlijke twist. Ze post ook regelmatig outfits en ik vind die ook altijd zo leuk om te zien omdat haar kledingstijl lekker casual is. Daarnaast is Jennie wederom net zo lief in het echt als op haar blog.

Lastdaysofspringblog.com – Last Days of Spring is van Marlous, en haar blog ken ik via Marieke. Heel toevallig doen we dezelfde studie (ofja, ik ben dan tijdelijk gestopt) en aangezien ze ook in Utrecht woont, vind ik haar tips altijd super leuk om te lezen. Sowieso krijg ik zo’n gezellig gevoel als ik op haar blog kijk! Ik kom er vooral graag voor de food & interieur artikelen!

Nu zijn jullie aan de beurt! Dus vertel: wat zijn jouw favoriete blogs?

25 Reacties

  1. Tineke 19 februari 2014 / 06:49

    Allemaal super leuke blogs! Ik volg ze alle vier!
    Liefs

  2. Manon 19 februari 2014 / 08:19

    Leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik vind KellyCaresse altijd een leuke blog en BeautyLab is toch wel een van mijn favo’s.

  3. Laura 19 februari 2014 / 09:20

    Leuk! Een aantal kende ik nog niet maar er zitten er ook een paar tussen die ik al ken en volg

  4. Kelly 19 februari 2014 / 09:21

    Ik volg er ookeen aantal, de andere heb ik wel eens gezien! Leuk hoor!

  5. Charlotte 19 februari 2014 / 09:30

    Leuke blogs! Ik vind Coco gold ook superleuk. Alyssaa, makecupcake en teamconfetti vind ik ook hele toffe blogs ^_^

  6. Kimberly 19 februari 2014 / 09:58

    De blog van Jennie, Nicole en Laura volg ik ook met veel plezier! :D Die bekijk ik wel elke dag. Één blog waarbij ik echt verliefd ben op de foto’s is van Parisinfourmonths, welliswaar een engelse blog, maar daarom niet minder leuk!

  7. Stella 19 februari 2014 / 10:32

    Veel van mijn favorieten staan hier al tussen! Ik ben ook gek op de blog van Karlijn (wonderlicht.com) en Winterkind van Joanne. Daarnaast lees ik jouw blog ook heel erg graag, je bent echt een inspiratiebron geworden voor mij. En dan vooral je persoonlijkheid (: Ik vind de blog van Jennie ook altijd heel erg leuk, en de blog van Aline (Paperboats) ook! Een heel fijn lijstje dit. Liefs, Stella. PS; Ik hoop dat je je goed voelt vandaag (:

  8. Dionne 19 februari 2014 / 10:59

    Er staan inderdaad mooie blogs tussen. Ik vind style-remainds erg tof!

  9. Ingeborg 19 februari 2014 / 11:12

    Ah heerlijk om zo nieuwe blogs te ontdekken! Ik ken dr al wel veel, maar twee niet waar ik nu even op ga kijken :)

  10. Annebelle 19 februari 2014 / 14:45

    De eerste en de derde volgden ik jaren geleden, maar ben ze eigenlijk een beetje uit het oog verloren.

  11. Myrthe 19 februari 2014 / 15:08

    Dit zijn allemaal zulke leuke blogs! De blogs van Marieke, Nicole en Jennie staan ook allemaal bij mijn favorieten :) Samen met jou blog natuurlijk!

  12. Lotte 19 februari 2014 / 16:26

    Leuk! Ik heb Coco Gold sinds kort ontdekt, en ik vind het een erg leuke blog!

  13. Amy 19 februari 2014 / 19:16

    Jennie en Nicole volg ik zelf ook al een tijdje! De rest ga ik nu ook maar eens bekijken (:

  14. Marieke 19 februari 2014 / 20:11

    Aah wat superleuk dat ik er tussen sta! <3 Ik kende de rest eigenlijk bijna allemaal al, wat erg haha… Inderdaad hele leuke blogs! En jouwe hoort ook bij mijn rijtje favorieten :) xx

  15. Janouk redfashionhead.nl 19 februari 2014 / 21:23

    Leuk om te zien!!! Ik heb niet 1 bepaalde favoriete blog, ik heb eigenlijk best een waslijst aan blogs die ik dolgraag lees :D

  16. Sarah 19 februari 2014 / 22:12

    Ah, wat een leuke tips! :D Ik kende bijna al deze blogs al. Fashion-Fever ken ik inderdaad ook echt al jaren, ik denk al sinds Esmée 12 is ofzo!

  17. Suzanne 20 februari 2014 / 11:34

    te veel om op te noemen (dus eigenlijk geen, ik vind de afwisseling van verschillende soorten blogs leuk), maar ik houd vooral van zweedse modeblogs.

  18. Denise 30 april 2014 / 20:25

    Superleuk :)! Laura en Esmee volg ik echt al járenlang ook! En sommige andere blogs volg ik ook.

  19. Djenna 13 mei 2014 / 19:37

    Heeel veel blogs, van Nederlands tot engels en zweeds.

    Ik ben nu ook weer bezig op mijn blog haha, daar ben ik ook wel trots op!
    M’n blog is: djennabeautyblog.blogspot.com!

  20. Johnd905 23 mei 2014 / 10:28

    I am truly thankful to the holder of this website who has shared this fantastic article at here. adfafabcbdab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *