Marks & Spencer Den Haag

Woensdag was ik bij de opening van de nieuwe Marks & Spencer winkel in Den Haag. Weliswaar meer dan een uur te laat doordat er geen treinen naar Den Haag reden, maar alsnog heb ik wat leuke foto’s van de winkel kunnen maken. Marks & Spencer komt officieel uit het Verenigd Koninkrijk en heeft al een winkel in Amsterdam, maar het grootste filiaal zit nu gevestigd aan de Grote Marktstraat in Den Haag!

De nieuwe winkel bestaat uit 4.800 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Er is een uitgebreid assortiment van dameskleding, lingerie, herenkleding en kinderkleding en daarnaast is er ook nog een grote foodhall en een M&S Café waar je wat lekkers kunt eten en/of drinken. De winkel ziet er heel chique uit en is prettig om in te winkelen. Lekker overzichtelijk!

De kleding die ze verkopen is niet helemaal mijn smaak, maar als je goed zoekt zitten er echt hele leuke dingen tussen! Zo viel ik vooral voor de tassen, die met hun €34,95 ook nog eens aantrekkelijk geprijsd waren! Ook heb ik wat leuke sieraden gespot en natuurlijk ook wat kleding die ik mezelf wel zie dragen. Ik vond het ook leuk om een kijkje te nemen op de lingerie-afdeling, en ze hebben zelfs een collectie met sportkleding. Je kunt er dus echt voor alles terecht!

Ten slotte hebben we de foodhall natuurlijk ook niet overgeslagen. Deze is 700 vierkante meter en hier vind je onder andere kant-en-klare maaltijden, Britse lekkernijen zoals shortbread en Schotse gerookte zalm, verse sandwiches, bereide salades & fruit en nog veel meer! Er is zelfs een bakkerij, je kunt er dus gewoon echt boodschappen doen. Ook het M&S Café is een leuke toevoeging wat mij betreft. Deze bevindt zich op de bovenste verdieping en hier kun je even een pauze nemen van het winkelen, onder het genot van gerechten gemaakt met M&S-ingrediënten, een heerlijke kop koffie en zelfs gratis wifi.

Je leest het: de nieuwe Marks & Spencer winkel is van alle gemakken voorzien. De winkel ziet er heel mooi uit en de aanwezigheid van de foodhall vind ik echt heel leuk. Ben je benieuwd geworden? De winkel is te vinden op de Grote Marktstraat in Den Haag, tegenover de Mediamarkt. Kan niet missen!

14 Reacties

 1. Britt 21 februari 2014 / 13:10

  Aaah ik vind het zo leuk dat er eindelijk nog een in Nederland is en die wat dichterbij zit. Als ik in London ben kom ik daar zo vaak voor het lekkere en leuke eten dat ze daar hebben! Ik ben erg benieuwd, ga er snel eens kijken!
  Heb er trouwens eens een ge-wel-dig paar nude hakken gekocht, lopen echt perfect!

 2. Tineke 21 februari 2014 / 13:51

  Wat gaaf, ik had niet gedacht dat deze winkel zo leuk zou zijn. Ik was ook uitgenodigd maar door persoonlijke omstandigheden kon ik helaas niet meer!
  Liefs

 3. Dionne 21 februari 2014 / 15:25

  Leuk verslag! Ze verkopen er echt veel leuke spulletjes!

 4. Charissa 21 februari 2014 / 17:59

  Wauw wat gaaf
  Helaas zal ik nooit in den haag komen.
  Geniet we ervan,je hebt het verdient. X

 5. Axelle 21 februari 2014 / 20:31

  aaah zo leuk ! toen ik nog in de uk woonde kwam ik er bijna elke dag !

 6. Maaike 23 februari 2014 / 16:48

  Wat leuk dat je er ook was! Ik was ook gelijk verliefd op de mooie tassen!

  X

 7. karin 26 februari 2014 / 02:21

  Ben er jaren terug in Parijs eens geweest. Maar wel cool. Btw die foute luipaardprint jas is zo leuk!! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *