Hoe combineer je Nike roshe runs?

Sneakers zijn de laatste tijd super populair. De Nike Air Max zien we al veel, maar de Roshe Runs van hetzelfde merk doen het ook heel goed. Ze bestaan al wat langer, maar nu zie ik ze overal! Je moet ervan houden, maar ik vind ze heel leuk en als ik de verhalen moet geloven dan lopen ze ook nog eens goddelijk. Ze zijn te koop bij verschillende sneakerwinkels en kosten vaak rond de 90 euro. Ik heb ze zelf nog niet tot mijn beschikking, maar ik hoop dat dat niet lang meer gaat duren. Daarom stelde ik alvast wat outfits samen met hoe ik ze zou combineren. Ook wellicht handig voor jullie!

Outfit 1 

Zwart is altijd goed te combineren, dus daarom koos ik voor een zwarte broek. Daarop een witte blouse, om het geheel wat netter te maken. Een leren jasje maakt het weer stoer en zo heb je een mix van alles! Dit soort outfits zijn altijd favoriet bij mij! De sjaal heb ik gekozen om de kleur nog terug te laten komen en het tasje… Alleen maar liefde! Ik wil ook zo’n klein, simpel tasje.

Outfit 2

Ook weer met zwart (what else?), alleen nu met een jeans om het een beetje te breken. Ook hier kies ik weer voor iets netjes (een zwarte blouse), en omdat het anders wel heel saai zou zijn een mooi fur gilet! Dit geeft de outfit een leuke twist. Een opvallend horloge kon wat mij betreft ook niet ontbreken, is deze van Michael Kors niet prachtig?

Outfit 3

Last but not least: outfit 3! De top komt niet helemaal overeen met de kleur van de sneakers, maar hey het gaat om het idee! Ik vind losse tops altijd een leuk nonchalant effect geven, en de coated jeans maakt het geheel lekker stoer. Een mooie blazer erbij en een ketting om het geheel af te maken. Kettingen zijn in dat opzicht zo handig! Vind je een outfit saai? Voeg een ketting toe en het is vaak al een wereld van verschil. Kleine tip, haha!

Dit waren mijn drie outfits over hoe ik Nike Roshe Runs zou combineren. Hoe zouden jullie ze dragen?

22 Reacties

 1. Soesja 25 januari 2014 / 10:57

  Heel leuk om te zien! Ik vind de Roshe Runs heel tof, maar wil zelf toch het liefst Airs. Die staan al zo lang op m’n wishlist! Van de lente/zomer wil ik ze eindelijk eens aanschaffen.

 2. Esmee 25 januari 2014 / 11:37

  Leuk! Ik ben helemaal fan van de air Max die lopen echt goddelijk. Waar is de groene trui van in de derde foto? En de zwarte blouse in de tweede foto? X

 3. Roos 25 januari 2014 / 12:10

  Leuke combinaties heb je gemaakt! Vooral outfit 1 en 2 vind ik erg mooi :)

 4. Sjo 25 januari 2014 / 12:18

  Wauw dat MK horloge is prachtig!

  XO

 5. Nena 25 januari 2014 / 12:20

  Mooie combinaties! De Roshe runs zijn denk ik niet helemaal mijn ding, ik ben wel helemaal gek op mijn Nike Sky Hi Dunks!

 6. Madelief 25 januari 2014 / 14:14

  Ik heb ook nike roshe runs, ben er dol op!

 7. Tessa Huigsloot 25 januari 2014 / 15:55

  Heel erg leuk! ik vind die schoenen ook zo tof!
  Liefs, Tessa

 8. Sarah 25 januari 2014 / 23:02

  Je kledingstijl is zo mooi! Al deze outfits zijn perfect samengesteld.

 9. Robin 26 januari 2014 / 13:24

  Leuke combinaties. Die derde vind ik het mooiste :D

 10. Suzanne 29 januari 2014 / 17:12

  wat grappig! ik heb vandaag een outfit met deze rosheruns online staan.

  • Lizzy 29 januari 2014 / 20:03

   Oeh ik ga nu kijken! Ik heb ze vandaag gekocht haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *