My life as Liz

De week is voorbij gevlogen en vandaag weer een nieuwe My life as Liz! Vanaf deze week ga ik het bloggen weer een beetje proberen op te pakken, kijken hoe dat bevalt! Wat ik de afgelopen week zoal heb gedaan? Ik ben naar Utrecht geweest, heb veel series gekeken, donderdag had ik een afspraak met de internist en vrijdag werd ik heel onverwachts al geopereerd. Het hele weekend heb ik het daarom rustig aan moeten doen, want ik had er veel last van. Maar wat moet, dat moet!

Maandag ging ik met mama naar Utrecht om wat spullen te halen. We lunchten ook nog even bij Eazie. Ik nam een salade en een smoothie. Super lekker!

In de avond gingen we naar de bioscoop naar de film Soof. Echt een aanrader, ik vond hem heel leuk! Daarna dronken we nog even wat op het terras.

Outfitje van woensdag! Jeans van Zara, top van H&M, vest van H&M en ketting van Primark.

Ik maakte appel-kruimel taartjes. Ze waren goed gelukt! Gewoon uit een pakje van Koopmans trouwens, daar niet van haha.

Printagreat foto’s gedaan in een lijst. Allemaal foto’s met leuke herinneringen!

Ik heb ook lekker veel afleveringen van Penoza gekeken. Ik ben nu bij seizoen 3!

Ik kreeg deze heerlijke producten van Rituals van mijn zusje. Nu is douchen iedere dag een feestje!

En van mijn stiefvader kreeg ik geheel onverwachts een tasje van Inglot. Er zaten een aantal superfijne oogschaduwkwasten in en ook een foundation. Bovendien mag ik ook nog een palette samenstellen met 20 kleuren. Wat een verwennerij!

Donderdag had ik een afspraak bij de internist en ik zou eigenlijk een soort van uitslag krijgen. Via de punctie hadden ze dus wat weefsel afgenomen, en daaruit bleek dat er wat cellen inzaten die verwezen naar Hodgkin. De juiste cellen om de diagnose vast te stellen waren echter niet aanwezig, vandaar dat ik geopereerd moest worden. Dan zouden ze een groter stuk weefsel kunnen nemen. Dit zou vrijdag gebeuren, of maandag. Heel snel, maar het ging dan ook met spoed. Ik had niet verwacht dat ze vrijdag een plekje vrij hadden, maar opeens werd ik ‘s ochtends wakker gemaakt door mijn moeder met de mededeling dat we naar het ziekenhuis moesten. En daar lag ik dan!

Van de operatie heb ik niks meegekregen omdat ik onder narcose was, heel apart was dat! De wond was daarna wel heel gevoelig, maar ik moest dan ook rustig aan doen. Na het uitslapen moest ik nog 2 uurtjes blijven, en mocht in langzaam aan wat drinken en eten. En rond half 3 mocht ik naar huis! Ik krijg de uitslag binnen 5 werkdagen, maar het is de vraag wanneer aangezien de feestdagen er tussen zitten… Afwachten dus!

Papa en mijn stiefmoeder kwamen langs en van hun kreeg ik deze sleutelhanger. Heel lief! Daarna heb ik nog geslapen en kwam een vriendin langs. Zo fijn al die mensen om me heen!

Ik vond dat ik deze wel had verdiend. Jummie!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, woont één van mijn beste vriendinnen in Londen. Ze wilde heel graag naar Nederland komen om er voor me te zijn, maar toen kwam mijn stiefvader met een beter plan: waarom ga jij niet naar Londen? En dat klonk mij als muziek in de oren. Ik ga dus 9 januari een weekendje naar Londen, gezellig naar mijn vriendin en even weg van de sfeer thuis. Ik heb er heel veel zin in!

Ik heb de perfecte zwarte hakken gevonden! Ideaal zo net voor kerst en oud&nieuw. Er komt nog een artikel over:)

Nou girls, dat was ‘m voor deze week! Ik wil jullie alvast hele fijne feestdagen wensen en ik houd jullie op de hoogte van mijn gezondheid. Super lief dat jullie allemaal zo betrokken zijn! xx

28 Reacties

 1. Laura 23 december 2013 / 06:53

  Leuk dat je naar london gaat, dat verdien je! Wel balen dat je nu weer moet afwachten voor de uitslag.. Nogmaals sterkte!

 2. Josianne 23 december 2013 / 07:27

  Ik ben je blog afgelopen weekend gaan volgen, en wat is ‘ie leuk! Heel veel sterkte, ik hoop dat de uitslag toch meevalt. Lieve cadeautjes heb je trouwens gekregen!

 3. Anne Solveig 23 december 2013 / 08:05

  Wat een leuke foto’s! Er staat trouwens halverwege Rituals, waar denk ik Inglot moet staan! Wel gaaf dat je een palette mag samenstellen <3

 4. Nem 23 december 2013 / 08:11

  Leuke Diary meis, en fijne cadeautjes heb je gekregen! Ik duim voor je voor de uitslag, heel veel sterkte.

 5. lovethatmakeup 23 december 2013 / 08:53

  Je hebt dat Isabel Marant topje echt leuk gecombineerd met dat vest! heb dat shirtje zelf ook ;) Leuke Diary en ik weer als gewoonlijk uit naar de volgende :D

 6. Esmay 23 december 2013 / 09:03

  Je word goed verwend, maar dat mag ook wel vind ik! Jij ook hele fijne feestdagen en een fijn nieuwjaar, ondanks alles in ieder geval!

 7. Tineke 23 december 2013 / 09:07

  Wat fijn dat je naar Londen gaat, dat heb je wel verdiend! Goed om te zien dat iedereen zo goed op je past! En die hakken zijn mooi!! Jij ook een hele fijne kerst en jaarwisseling, toegewenst!
  Liefs Tineke

 8. Kelly 23 december 2013 / 10:08

  Heel veel sterkte en heel veel plezier in Londen.

  Fijne feestdagen gewest voor jou en je familie!

 9. Daisy 23 december 2013 / 10:20

  Ik hoop voor je dat je snel de uitslag krijgt. Eerst maar even genieten in London!

 10. hesteranne 23 december 2013 / 10:57

  Veel sterkte en heel veel plezier in Londen. Ik zal voor je duimen!

 11. Kimberly 23 december 2013 / 12:06

  Ik hoop ook dat je snel de uitslag krijgt meis, zo lang wachten is zo vreselijk! De tijd gaat dan ook zo langzaam! Lief trouwens dat je zo verwend bent en dat je naar Londen gaat, heerlijk even genieten daar en alles vergeten! Ik ben nog steeds heel hard voor je aan het duimen <3

 12. xx.Yvonne 23 december 2013 / 13:58

  Wat fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt die zo goed voor je zorgen en er voor je zijn. En super dat je er in januari even een weekendje tussenuit kan naar londen! Je hakken zijn ook echt heel erg mooi ^_^
  ik ga voor je duimen op een goede uitslag. Geniet van je feestdagen xx

 13. Melissa 23 december 2013 / 15:05

  Zoveel respect voor jou Lizzy! Lijkt me een hele moeilijke tijd zo, maar ik vind dat je het goed doet. Have fun alvast in Londen en (ook al is het misschien niet helemaal gepast om te zeggen) fijne kerstdagen!

 14. Sophie 23 december 2013 / 16:15

  Wat ben je toch een sterke meid Lizzy! Wat fijn dat iedereen er voor je is, dat verdien je ook echt. Je hakken zijn gorgeous, ze staan je vast prachtig met kerst en oud en nieuw.

 15. Stella 23 december 2013 / 16:48

  Wauw, ik heb echt ontzettend veel respect voor je optimisme en vrolijkheid! Ik wilde even zeggen dat die hakken je ontzettend mooi staan! En je hebt jaloersmakend mooie benen, wauw! Erg leuk deze artikelen altijd, ik vind het leuk om al je aankoopjes te zien! Ik heb ook ooit dezelfde Rituals producten van mijn oma gekregen; heerlijk ruikt het! Liefs, Stella.

 16. Lisanne 23 december 2013 / 17:04

  Fijn dat je zulke lieve mensen om je heen hebt! Alvast fijne kerstdagen en veel plezier in Londen toegewenst, geniet ervan :)
  Jouw stijl blijf ik trouwens echt geweldig vinden, die outfit van woensdag zou ik zo aantrekken haha!

 17. Anna 23 december 2013 / 17:27

  Fijn dat iedereen zo lief voor je is, dat verdien je ook! Heel vervelend die operatie, maar inderdaad: wat moet dat moet. Hopelijk heb je de uitslag snel! Mooie hakken heb je trouwens gekocht, wauw! Fijne feestdagen alvast, geniet er van :)

 18. Robin 23 december 2013 / 17:54

  Wow, heftig allemaal. Maar je blijft wel heel positief, wat ik heel knap vind.
  Dikke knuffel voor jou! X

 19. Romy 23 december 2013 / 19:50

  Wat heb ik een enorm respect voor jou! Ondanks alle tegenslag ben je zo positief. Ik hoop echt heel erg dat de uitslag toch positief uitvalt.
  Sterkte maar ook hele fijne kerstdagen en geniet van de lieve mensen en de leuke dingen om je heen, je verdient het!

 20. Lilly 23 december 2013 / 21:29

  Jouw positieve schrijfstijl geeft mij een heel vrolijk muziek. Ik heb veel respect voor je, en ik duim nog elke dag voor je dat het goed gaat. Zal vast goed komen, hoop niet dat je chemo moet, maar als dat moet hoop ik dat het snel aanslaat en je snel beter voelt.

  Liefs Lilly!!

  • Lilly 23 december 2013 / 21:30

   Gevoel*. Haha ik was muziek luisteren, dan schrijf ik soms wat ik hoor xD

 21. Yasmina 28 december 2013 / 16:30

  Heel veel sterkte Lizz geniet van elke dag je bent een topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *