Simply PR persdag

Afgelopen donderdag ging ik met Marieke naar Amsterdam voor de persdag van Simply PR. Ik was nog nooit echt naar een persdag geweest, maar ik vond het erg leuk! Het was best interactief met een soort van stands van Gosh, Bourjois, Art Deco, BabyLiss en nog veel meer. Daarnaast heb ik ook een kijkje genomen bij de fashion en het was ook leuk om andere bloggers te zien en Nicole, die nu stage loopt bij Simply. Ik heb een hoop inspiratie op gedaan en een aantal leuke producten mee naar huis gekregen waar jullie de komende tijd meer van gaan zien. Voor nu heb ik wat foto’s van de dag zelf!

Kleding kijken, altijd leuk! Ik werd helemaal vrolijk van alle zomerkleurtjes!

Deze camera van Nikon is net zo groot (beter gezegd: klein) als een pasje. Heel cute, en super handig!

By Bar is een merk dat ik nog niet kende, maar oh wat zijn er leuke dingen van! By Bar heeft kleding, sieraden en sinds kort ook een home collectie. Je kunt het bij Sissy Boy filialen kopen. Ik vond vooral de ringen heel mooi, en daarnaast ook redelijk betaalbaar! Tussen de 30 en 40 euro.

Nog meer sieraden van By Bar. Ik werd er hebberig van! Ook mooie kleurtjes.

Mijn haar werd gedaan met de Curl Secret van BabyLiss. Wat een top apparaat is dat! Mijn haar was binnen 10 minuten helemaal gekruld, de stylist maakte er een bohemian look van. Daarvan staat ook een foto op mijn Instagram. Het werkt super handig en het resultaat was heel mooi.

Een nieuw merk waar ik nog nooit van gehoord had: ARTDECO. High end kwaliteit voor gangbare prijzen. Ik vind er veel moois tussen zitten (vooral de blush!) en het systeem het oogschaduwpalette is ook heel handig. Deze kleurtjes zijn namelijk magnetisch waardoor je je eigen palette kan samenstellen!

Hoe leuk zijn deze potten? Van Alpro heb ik hazelnootmelk meegekregen, ik ga daar nog wat leuks mee doen! Je kunt er ook chocolademelk mee maken, dat ga ik ook zeker proberen!

Aveda had een hoop lekkere relax producten die naar lavendel ruikten. Goddelijk!

Bij Bourjois werd ik nog opgemaakt. Mijn ogen werden gedaan met de cream eyeshadows en ik kreeg een kleurtje op mijn lippen met de Color Boost stick. Vooral de oogschaduws zijn prachtig!

En dat was het! Ik vond het erg leuk om even langs te zijn geweest en ik kan niet wachten om leuke artikelen te maken over de producten die ik meegekregen heb. Wordt dus vervolgd!

DELEN:

13 Reacties

  1. Milou 5 november 2013 / 07:04

    Leuk! :) persdagen zijn meestal erg gezellig en leuk georganiseerd. :)

  2. Kimberly 5 november 2013 / 08:46

    Wat een veelbelovende foto’s! Het zie eruit als een super dagje! :-)

  3. Marjolein 5 november 2013 / 09:28

    Wat leuk dat je daarheen bent geweest met Marieke :D Ziet er erg leuk uit, en ik vind dat je haar mooi zit met van die krullen!

  4. Céline 5 november 2013 / 09:57

    Wat een mooie tassen! Zo te zien was het een geslaagde dag, ik ben benieuwd naar de producten die voor bij gaan komen!

  5. Sophie 5 november 2013 / 16:06

    Wat leuk! Die ringen zien er inderdaad erg mooi uit.

  6. hesteranne 5 november 2013 / 21:05

    Mooie foto’s. Lijkt me ook bijzonder om op een persdag rond te lopen.

  7. Dagmar 5 november 2013 / 23:24

    Heel tof dat je er ook was! Mooi verslag heb je ervan gemaakt, die van mij staat inmiddels ook online :D Hoop je de volgende keer te ontmoeten! Was een geslaagde persdag :)

  8. lovethatmakeup 6 november 2013 / 08:11

    Leuk! Artdeco kende ik al uit Duitsland, maar wat leuk dat dat ook naar NL komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *