Opening Primark Eindhoven & Shoplog

Afgelopen dinsdag opende de Primark in Eindhoven. Deze Primark is de grootste van de Benelux en bestaat uit vier verdiepingen. Dinsdag werd het feestelijk geopend en ik was er bij! Er stond een lekker ontbijtje klaar en we kregen een rondleiding door de winkel. In de goodiebag zat ook nog eens een leuke giftcard en daar heb ik wat leuke dingen van gekocht! Ik heb nog wat foto’s voor jullie, maar allereerst: de shoplog!

Ik vond het erg leuk om aanwezig te zijn bij de opening en de Primark zelf mag er zeker weten. Hij is lekker groot, de locatie is top en ik zie mezelf er nog wel een paar keer binnenlopen. Wel dan op tijden dat het wat rustiger is, want afgelopen week was het op sommige momenten echt te druk en stond je in een lange rij. Zijn jullie al bij de Primark in Eindhoven geweest?

14 Reacties

 1. Simone 23 november 2013 / 21:25

  Heel leuk filmpje, leuke dingen heb je gekocht! Ik ben gister even snel geweest en ga volgende week nog eens even op m’n gemakje kijken!

 2. Bertine 23 november 2013 / 21:37

  dat vest is echt mooi! en die hoed staat je ook leuk:)

 3. Michelle 23 november 2013 / 21:44

  Leuk filmpje en wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Vooral dat vest is erg leuk! Ik ga over 2 weken pas, maar dan is het hopelijk ook niet meer zo druk ;)
  xx

 4. jessy 23 november 2013 / 22:35

  Wat een leuk filmpje! Ik ben gister nog terug gegaan naar de Primark in Eindhoven. Toch heel anders dan dinsdag ochtend haha, het was ongelooflijk druk!

 5. Sophie 24 november 2013 / 10:11

  Ik vind je statement ketting echt mooi! Leuke aankopen en mooie foto’s heb je gemaakt:)

 6. Mireille 24 november 2013 / 10:41

  Hele leuke aankopen! Goed dat je ook jurkjes hebt gekocht haha, ik hou juist van jurkjes dragen! Maar een spijkerbroek is inderdaad wel wat makkelijker en warmer dan een panty.

  liefs Mireille

 7. Janouk redfashionhead.nl 24 november 2013 / 13:25

  Leuke dingen heb je gekocht! En die statement necklace heb ik ook meegenomen, haha!
  Vond het echt leuk om je eens in het echt te zien! xxx

 8. Robin 24 november 2013 / 15:05

  Leuke spulletjes! Eindhoven is helaas niet om de hoek, maar wie weet op een vrije doordeweekse dag… ;)

 9. Ilse 24 november 2013 / 23:22

  Ik ben vrijdag én zaterdag geweest (shame on me) en zaterdag was het best rustig! Had ik absoluut niet verwacht haha. Vond ‘m eigenlijk best tegenvallen.. Ben vorige maand in Essen geweest en dit was bijna dezelfde collectie dus veel kende ik al. Maar alsnog liep ik weer met een volle tas naar buiten haha.

 10. Regina 26 november 2013 / 20:36

  Haha leuk einde, was het maar weeekend. Ik ben vrijdag naar de Primark geweest, echt verschrikkelijk druk, dus ik ga binnenkort maar op een ochtend doordeweeks ofzo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *