New in: BIBA

Dat ik van armbandjes houd, is geen geheim. En dat ik BIBA een heel leuk merk vind, weten de meesten van jullie ondertussen ook al. De armbandjes zijn super leuk te combineren en ook nog eens goed betaalbaar. Ik heb inmiddels al een aantal armbandjes van BIBA, en daar zijn afgelopen week weer twee exemplaren bijgekomen. Het leek me leuk om ze aan jullie te laten zien!

Allereerst deze simpele witte. Goed te combineren met bijna alle kleuren die er zijn! Ik heb nooit geweten waar het roosje eigenlijk voor stond, maar deze verwijst naar de stichting Ruby and Rose. Zij doen wetenschappelijk onderzoek op het gebied van vrouwenkankers en per verkochte armband uit de Ruby and Rose collectie, doneert Biba 1 euro. Een mooie betekenis dus! Deze kost €9,95.

En dan nog dit superleuke armbandje! Deze kan ook als ketting worden gedragen, maar ik vind hem het leukste als armband! Je kunt ‘m zo’n drie keer om je pols heen wikkelen. Er zit roségoud in verwerkt en je ziet ook een hartje en een sterretje. Die kleine details maken het leuk! Roségoud vind ik altijd heel mooi in sieraden en deze staat dan ook prachtig in combinatie met mijn horloge van Michael Kors. Deze armband kost €14,95.

Deze BIBA armbandjes komen van de webshop Mooiesieraden.nl. Naast BIBA zijn hier nog veel meer sieraden te vinden van leuke merken, dus neem zeker eens een kijkje! Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe armbandjes!

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *