My life as Liz

Jooo daar ben ik weer! Ik heb een hoop foto’s voor jullie, want ik heb ook weer een hoop gedaan. Maandag ging ik lekker lunchen met mama, dinsdag was de opening van de Primark, woensdag ging ik wat meiden opmaken voor hun gala, donderdag heb ik vooral aan school gewerkt (moet ook gebeuren, oeps!) en vrijdag had ik alweer weekend! Ofja, ik heb eerst tot 5 uur gebikkeld aan opdrachten voor school en eenmaal thuis ging ik ‘s avonds met een vriendin eten en stappen. Zaterdag was ik heeeel brak maar moest ik leren (wat echt een hele slechte combinatie was/is) en zondag bracht ik weer door in de boeken. Vandaag heb ik mijn hertentamen en ik hoop dat ik er wat van kan maken. Jullie horen nog van me!

Lekker lunchen met mama bij De Tweede Kamer. Good old carpaccio…

Daarna dook ik de bibliotheek in omdat ik aan school wilde werken. Dat ging minder vlekkeloos dan gedacht, want ik raakte een beetje in paniek omdat ik er niks van begreep en alle twijfels sloegen weer toe. Inmiddels gaat het wel weer, maar het gaat een beetje met ups & downs.. Ik ga ook niet zomaar stoppen, maar ik weet het af en toe gewoon even niet… Vandaar dat ik ook niet echt gemotiveerd ben.

Shoppen @ Primark, yeah!

Daarna koffie drinken en outfitfoto’s schieten met Sarah. Was weer gezellig!

Lekkere gezonde salade gemaakt! Met o.a. kip, avocado en tomaat.

Helemaal blij met m’n hoed, dat is ook wel aan mijn gezicht te zien haha!

Dinsdagavond ging ik eten met huisgenootjes. We aten risotto, hmm!

Ik werd gespot door Fashionscene en ik stond dus op de website. Super grappig!

Woensdag ging ik wat meiden opmaken voor hun gala. En ik ging weer lekker met de stijltang in de weer om krullen te maken.

‘s Avonds at ik samen met Marieke. Het ziet er niet echt lekker uit, maar het was een verrassend goede combinatie! Check trouwens ook even de vernieuwde blog van Marieke, ik vind ‘m heel mooi! Als je opzoek bent naar leuke lifestyle artikelen (ook over food!) dan moet je bij haar zijn :)

Lekker fruit eten met een flinke kop thee erbij. Chill time :)

Ook ging ik woensdag nog even snel langs Kruidvat. Ik bedacht me dat ik toch nog wat dingen nodig had en die ‘1+1 gratis’ actie kwam me eigenlijk wel goed uit. Ik ging voor wat leuke dingen van Catrice. En tot nu toe bevalt alles me eigenlijk heel goed! De foundation ruikt lekker en heeft de dekking die ik fijn vindt, de bronzer lijkt donker maar valt in het echt mee en pluspunt: hij is matte! De eyeliner vind ik ook echt geweldig, want je kunt er een lekker dun lijntje mee zetten en hij blijft goed zitten. En ten slotte nog een fijn lipproduct wat zorgt voor een mooie roze glans op mijn lippen. Allemaal aanraders dus!

Outfitje! Ik droeg mijn nieuwe vest van Primark. Lekker warm is ‘ie!

Ook ging ik nog naar college! Het lijkt alsof ik helemaal niks doe aan school, maar dat is niet waar. Alleen een beetje saai om daar de hele tijd foto’s van te maken.

Donderdagavond fietste ik nog even naar de gemeente, want ik moest een nieuw ID aanvragen! Zoals jullie misschien al weten ga ik vrijdag naar Londen toe, en in de ID-kaart die ik nu heb, zitten scheurtjes. Daarmee kom ik waarschijnlijk Londen niet binnen dus ik heb een nieuwe nodig. Ik was het helemaal vergeten, maar gelukkig bedacht ik het me nog op het laatste moment want nu kan ik ‘m gewoon donderdag ophalen!

Healthy snack (oke zonder de slagroom dan): appel in stukjes snijden, wat kaneel erover en lekker in de pan bakken. Ik koos trouwens voor light slagroom om het nog een beetje gezond te houden, maar dat vind ik geen aanrader. Ik vind hem heel raar smaken, helemaal geen romige structuur. Doe mij dan maar gewoon normale slagroom!

Vrijdag na college ga ik meestal naar huis, maar ik moest dus nog wat opdrachten inleveren voor 17:00. Als pauze haalde ik wat lekkere dingen voor een voor mijn favoriete lunchdingen: bagels met mozzarella, tomaat en basilicum!

En in de avond bestelde ik sushi met een vriendinnetje. Ook nog wat noodles erbij, loempia’s en gefrituurde garnaal: het was heerlijk! En uiteraard ook heel gezellig.

Lola krulde mijn haar :)

Jeee lekker stappen!

Volgende dag was ik dus best wel heel erg brak, maar ik moest gaan leren. Omdat ik wist dat daar thuis al helemaal niks van zou komen, besloot ik naar de bibliotheek te gaan. Let’s go!

Nog even wat te eten gehaald en aan de slag! Helaas was ik heel moe en werkten mijn hersenen niet echt mee, maar ik heb het in ieder geval geprobeerd…

Zondag maakte ik een heeeeerlijk ontbijt voor mezelf. Ei, mandarijntjes en… carrotcake! Deze heb ik niet zelf gemaakt, maar is van de Albert Heijn. En man o man, die is LEKKER! De smaak is goed, de structuur is lekker zacht en ik moet eerlijk bekennen dat ik het hele bakje in m’n eentje heb opgegeten (dus dit stukje keer 6). Maar het was het waard!

Ik heb een nieuw fluffy vest van de H&M en hij is zo fijn! Ik zal er nog wel wat over schrijven!

En dat was het weer voor deze keer! Volgende week komt mijn diary wat later online, ik denk maandagavond en anders gewoon dinsdagochtend. Maar niet getreurd: ik zal beloven dat ‘ie dan extra leuk is. Fijne week meiden!

25 Reacties

 1. Charile 25 november 2013 / 06:57

  Leuke foto’s! Super leuk dat je naar Londen gaat!

 2. Dagmar 25 november 2013 / 07:25

  Aah leuke foto’s, ziet eruit als een top weekje! En die fluffy trui staat je super!

 3. Danielle 25 november 2013 / 07:51

  Ik wil ook echt heel graag weer een keer naar de Primark! :)

 4. Amber 25 november 2013 / 08:07

  Hee lizzy,
  Weer echt een super leuk artikel!
  Ik ga vrijdag ook naar Londen toe, ik vlieg in de ochtend vanaf Eindhoven zou echt grappg zijn als we elkaar tegen zouden komen xxx

  • Lizzy 25 november 2013 / 11:06

   Haha ah leuk! Maar ik vlieg dit keer vanuit Maastricht want dat was goedkoper :) Veel plezier in Londen!

 5. Suzanne 25 november 2013 / 08:25

  Wat een heerlijke foto’s, ik vind de hoed zo gaaf!

 6. Carmen 25 november 2013 / 09:19

  Ik heb zelf ook een best heftige studietijd gehad, omdat ik niet echt gemotiveerd was enzo. Wat ik deed als ik examens had, was me enkel daar op focussen voor een week en dan de namiddag na een examen superleuke dingen plannen! Misschien helpt dit ook voor jou (het lijkt me persoonlijk niet zo’n goed idee om uit te gaan 2 dagen voor een examen waardoor je dan te brak bent om te studeren)?

  • Lizzy 25 november 2013 / 11:06

   Was ook geen goed idee :P Maar op dat moment had ik behoefte aan een avondje met vriendinnen haha

 7. Simone 25 november 2013 / 09:24

  Ik ben heel benieuwd naar een outfit met het fluffy vest, ziet er heel mooi uit! En jummie, sushi!!

 8. Daisy 25 november 2013 / 09:41

  Leuke foto’s! Die snack met appel en kaneel lijkt me heerlijk!

 9. Esmay 25 november 2013 / 11:06

  Ik krijg hier honger van. Haha :”D
  Leuke foto’s!

 10. Martine 25 november 2013 / 11:30

  Leuke post! Je eet zulke lekkere dingen hihi! Ik heb weleens ‘diepvries’ carrot cake van de Hema op, die is ook super lekker (zelfde als bij een vieruurtje).

 11. Tedje 25 november 2013 / 11:39

  Hmm wat heb je heerlijke dingen gegeten afgelopen week! Leuke foto’s!

 12. Marieke 25 november 2013 / 12:05

  Ik vind jouw verslagjes altijd zo leuk! En aah wat lief dat stukje over m’n blog, dankjewel <3 alvast heel veel plezier in Londen!

 13. hesteranne 25 november 2013 / 16:03

  Tof dat je bij de opening van de Primark was. Eindhoven is voor mij wel wat ver weg maar moet toch misschien een keertje in de vakantie gaan.

 14. Kelly 25 november 2013 / 16:42

  Die twijfelmomenten met je studie zijn normaal. Zelfs ik heb ze nu in het laatste jaar nog! Ik heb ook lipbalms gekocht bij de 1+1 gratis actie

 15. Iris 25 november 2013 / 19:02

  Leuke diary! Ik hoop dat het goed gaat komen met je studie, maar als je zo lang zeker bent van je studie moet dat toch haast wel? Ik wil wss ook CIW gaan studeren, maar dan in Nijmegen met de taal Duits. Ik heb woensdag meeloopdag :)

 16. Sarah 25 november 2013 / 20:12

  Ah, wat veel leuke foto’s Lizzie! En ik zie echt teveel lekker eten en leuke kleding haha, jaloeeers!

 17. Tjitske 26 november 2013 / 23:39

  Ziet eruit als een hele leuke week! Ik heb precies hetzelfde gevoel als jou over mijn opleiding, maar goed we komen er hopelijk snel genoeg achter of het wat is of niet. Stoppen kan altijd nog! En wat gaaf dat je op Fashionscene staat!

 18. Melissa 27 november 2013 / 11:09

  Leuke foto’s weer! Veel succes met school en alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *