Goed gemutst!

Ik weet niet waarom, maar ik was nooit zo van de mutsen. Maar de laatste tijd wel! Ik merk dat het echt veel scheelt qua warmte en het staat ook nog eens heel leuk. Nu scheelt het ook dat ze de laatste tijd hip zijn, vooral met zo’n tekst erop. Maar nu noemen veel mensen het een beanie in plaats van een muts. Nouja, dat kan natuurlijk ook, maar ik houd het gewoon lekker bij de Nederlandse naam. Misschien iets minder fabulous, maar het draait uiteindelijk om het product zelf. En daarom leek het me leuk om mijn mutsen aan jullie te laten zien. 

Deze kocht ik laatst bij de Primark. De studs maken ‘m lekker stoer en hij is heel warm. Ik heb een andere foto uit deze ‘serie’ gebruikt in de zijkolom. Die andere foto had ik al een tijdje en dit vond ik wel goed bij het seizoen passen. Wat vinden jullie er van?

Op deze foto lijkt ‘ie grijs, in een ander licht lijkt hij groen en in daglicht lijkt hij paars. Maakt niet uit: het blijft een leuke muts! Deze ontving ik laatst in een goodiebag van Aussie en sindsdien heb ik er al veel plezier van gehad! Zeker als je ‘s avonds laat op het station staat te wachten, dan biedt zo’n muts echt de warmte die je nodig hebt. Ik heb geen idee waar deze muts van is, volgensmij gewoon merkloos haha.

Like a tiger! Deze muts zat in de goodiebag van CoolCat en ondanks dat ik hem best fout vind, heeft ‘ie ook wel weer iets grappigs. Ik heb hem nog niet echt vaak gedragen, maar wat niet is, kan nog komen…

Dit is mijn collectie tot nu toe! Het is pas november, dus ik denk er nog wel wat exemplaren bij gaan komen… Dragen jullie vaak mutsen?

20 Reacties

 1. Sophie 8 november 2013 / 08:12

  Leuke mutsen! Ik vind de nieuwe foto die je nu als ”welkoms” foto hebt, of hoe je het ook noemt, heel erg mooi:)

 2. jessy 8 november 2013 / 09:32

  Ik vind die tweede het leukst! Ik heb die derde ook in de goodiebag gekregen maar nog nooit gedragen haha

 3. Mireille 8 november 2013 / 11:16

  Ik draag eigenlijk nooit een muts maar die Tiger muts is heel erg leuk!

  liefs Mireille

 4. Esmay 8 november 2013 / 12:47

  Mutsjes zijn leuk! Ik vind die van Tiger tof ;D

 5. Wendy 8 november 2013 / 14:11

  Vroeger was k ook niet zo van de mutsen, sinds dit jaar vind ik t weer helemaal leuk haha.
  Ik heb een muts van een beertje met 2 bolletjes erop dat zijn de oortjes. Hij is bruin en komt van de Primark.
  Ik vind die Tiger beanie vet gaaf. Ik heb voor Sinterklaas ook zo’n beanie gevraagt maar dan met de tekst’; Geek (betekent Nerd) haha terwijl ik vmbo doe whahahahah

 6. Kimberly 8 november 2013 / 16:23

  Die van de Primark vind ik zo onwijs tof! Die studs zijn echt heel erg leuk :) ik heb op dit moment een lekkere warme berenmuts hihi

 7. Estrella 8 november 2013 / 20:04

  Leuke mutsjes! Ik ben de laatste tijd ook héél erg into mutsjes en beanies, heb er al echt veel te veel gekocht…

 8. Kikki 8 november 2013 / 20:18

  Ik vind vooral de muts met Tiger erop erg leuk!

 9. Josephine 8 november 2013 / 21:49

  De laatste is mijn favoriet! Het staat jou ook gewoon, mij namelijk totaal niet.

 10. Ruth 9 november 2013 / 14:15

  Wat een onwijs leuke mutsen! Die eerste staat je heel leuk, en vind de foto aan de zijkant heel mooi! Zelf hou ik ook van mutsen, heb een grijze met studs van de Primark, en nog een zwarte basic beanie. Maar ik draag ze eigenlijk heel weinig :(

 11. Melissa 10 november 2013 / 14:18

  Leuke mutsen! Ik heb zelf natuurlijk ook die Tiger en om eerlijk te zijn vind ik ‘m echt tof, haha. Ik heb ‘m ook nog nooit op gehad, maar dat gaat zeker wel gebeuren!

 12. hesteranne 11 november 2013 / 21:24

  Ik vind de tweede muts erg leuk! En inderdaad heerlijk warm :D

 13. Iris 23 november 2013 / 21:19

  Ik ben echt jaloers!! Ben echt al heel lang aan t zoeken naar die zwarte tiger muts!! Dus mocht iemand hem hebben en niet dragen.. Let me know!! Wil m graag hebben!
  X iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *