Win: VIP kaarten Release The Beast Coolcat party

Op 20 oktober organiseert CoolCat in de Hollywood Musical Hall in Rotterdam een fashion & dansshow met als thema ‘Release the beast’. Op deze manier presenteert CoolCat haar wintercollectie 2013. Dus in tegenstelling tot een fashionshow waar vaak alleen pers bij aanwezig mag zijn, is er nu een groot event waarbij iedereen de mogelijkheid krijgt om een modeshow bij te wonen met spectaculaire dansacts van dansers uit SYTYCD en The Ultimate Dance Battle. Daarnaast draaien DJ’s zoals The Partysquad, Mr. Polska & Feest DJ Ruud ook wat lekkere plaatjes zodat het een echte knalavond wordt. En jij kan daar als VIP bij aanwezig zijn! Hoe? Lees dan verder!

Dus wil jij op het VIP-deck staan van Hollywood Music Hall met een lekkere cocktail in je hand tijdens dé fashion & dance show van het jaar? Reageer dan op dit artikel waarom je hier bij moet zijn. Ik mag 2 x 2 VIP kaarten weggeven, dus je mag een vriend of vriendin meenemen! Ik ben er die avond zelf ook, het lijkt me leuk om jullie te ontmoeten!

Het feest is zondag 20 oktober 2013 vanaf 19:30. Je moet wel ouder dan 16 zijn, dus alleen meedoen als je oud genoeg bent en die zondag ook echt aanwezig kan zijn! Je kunt meedoen t/m woensdag.

Ik hoop dat jullie allemaal mee doen, ik heb er in ieder geval veel zin in. Feest DJ Ruud was bijvoorbeeld dit jaar ook op Solar en dat was zo’n leuk feestje dat ik dat zeker weer eens wil meemaken!

DELEN:

6 Reacties

  1. Melissa 11 oktober 2013 / 19:18

    Hier heb ik over gelezen inderdaad! Lijkt me best leuk :) Ik heb The Partysquad nu al een aantal keer live meegemaakt (ze zijn echt leuk) en Mr. Polska toevallig een paar weken terug, en dat was ook super gaaf! En met Feest DJ Ruud wordt het volgens mij altijd wel een feestje, haha!

    • Melissa 11 oktober 2013 / 19:22

      LOL, vergeet ik te vertellen waarom ik graag kaartjes zou willen winnen! Het lijkt me sowieso een heel gaaf feest, en ik ben heel benieuwd naar de nieuwe collectie van CoolCat. Veel mensen vinden het een winkel met ordinaire kleding, maar ik slaag er toch best wel vaak. Ze hebben best vaak leuke dingen! Dus ik ben benieuwd waar ze dit jaar mee komen. En het lijkt me ook wel leuk om jou eens in het echt te zien. ;)

  2. Yasmina 12 oktober 2013 / 09:01

    ooeeh hier gaat mijn hartje sneller van kloppen. Het lijkt me echt super gaaf om hierbij aanwezig te zijn.
    Dit klinkt gewoon perfect mode / muziek / toffe mensen ontmoeten.
    Ik houd van de gewaagde style van coolcat, en houd ook wel van een feestje.
    Ook zou het onwijs gaaf zijn om jou in real live te ontmoeten.
    en dan een optreden bijwonen van de kanidaten van SYTYCD en TUDB wauww.
    ik zou dit zo gaaf vinden dat ik gewoon even niet weet hoe ik het beschrijven moet.

  3. Gé Geurtsen 12 oktober 2013 / 18:09

    Ik wil hier graag heen ik ben benieuwd naar de nieuwe collectie ik heb vorig jaar ook behoorlijk wat gehaald bij Cool Cat, echt een leuke winkel en nog lekker betaalbaar ook :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *