B Academy

Vorige week was ik aanwezig bij B Academy. Dit is een opleidingsinstituut waar je opleidingen kunt volgen voor haar, make-up en fashion styling. Ik kreeg met een aantal bloggers een rondleiding en daarnaast werd er ook wat verteld over de jaaropleiding Mode & Media Styling. Hiermee ben je dus na 40 weken allround stylist! Ik heb wat foto’s van B Academy voor jullie gemaakt.

Bij B Academy kun je dus een hoop leren over styling, make-up en haar. Ik vond het heel interessant! Zeker omdat alles maar kort duurt en je dit dus prima kunt combineren met andere verplichtingen. Ik heb zelf ook overwogen om een cursus te volgen bij B Academy, dit had ik als back-up plan als ik mijn diploma niet zou halen en dat ik dat dan in het weekend kon doen. Dit plan is alleen van de baan, maar alsnog lijkt het me leuk om nog ooit iets bij B Academy te gaan volgen. De omgeving is heel inspirerend en de mensen die er werken die doen het echt met passie.

Benieuwd geworden wat B Academy allemaal te bieden heeft? Kijk dan eens op de website!

DELEN:

6 Reacties

  1. Rosanne 30 oktober 2013 / 21:24

    Ziet eruit als een leuk/leerzaam dagje! :)

    X Rosanne

  2. Nikki 31 oktober 2013 / 05:04

    Ik denk wel dat je het ook een beetje in je moet hebben om stylist te worden. Je moet er echt een passie voor hebben. Ik hou wel van mode maar als het om combineren gaat merk ik wel dat mijn vriendinnen daar beter in zijn. Daarom zou ik zelf nooit zo’n opleiding volgen.

  3. Wendy 31 oktober 2013 / 16:16

    Leuk en leerzaam. Als er weer zoiets is ga ik kijken of ik er heen kan xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *