Printagreat + winactie

Instagram is één van mijn favoriete apps. Ik post zeker wel een paar keer per week een foto en ik scroll de hele dag door wel door mijn timeline. Printagreat maakt het mogelijk om je Instagram foto’s af te laten drukken. En dat niet alleen, ook de foto’s die jij hebt geliked kan je bestellen. Ik heb zelf een pack met 10 foto’s ontvangen, en ik mag er ook een aantal verloten. Benieuwd geworden? Lees dan verder!

Het bestellen gaat heel eenvoudig. Je logt in met je Instagram account en dan kan je de foto’s kiezen. Je kunt kiezen voor een pack van 10 foto’s (€7,95) of van 20 (€12,95). De foto’s zijn matte en ze zijn 10 bij 10 cm. Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk om je foto’s op canvas te laten drukken. Ik ben er heel tevreden over, want het bestellen gaat super makkelijk. Bovendien zijn verzendkosten gratis en de levering is heel snel.

Ik ben heel blij met mijn foto’s, het is een mooie herinnering. Wil jij dit nou ook? Er loopt momenteel een actie: 3 packs halen = 2 betalen! Maar ik heb nog iets veel leukers voor jullie, namelijk een winactie! Ik mag de komende vijf weken iedere week een pack verloten onder mijn bezoekers. Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg mij op Instagram (OurFavourites)
  • Like & repost de foto over deze winactie op mijn account 
  • Gebruik de hashtag #Printagreat
  • Om extra kans te maken: like de Facebook van Printagreat en volg ze ook op Instagram (Printagreat)

Hopelijk doen jullie allemaal mee :)

DELEN:

6 Reacties

  1. Danielle 17 september 2013 / 07:51

    Ik doe mee en heb alles gedaan wat moest! (: Het ziet er echt heel erg leuk uit. Instagram is op dit moment een beetje een verslaving bij mij, haha

  2. Elise 17 september 2013 / 11:24

    Ik heb ook meegedaan! Super leuke actie, ben m’n nieuwe huisje nog aan het ”pimpen” en daar kunnen nog wel wat leuke foto’s bij!

  3. Robin 17 september 2013 / 13:48

    Ik heb geen IG foto’s haha, maar leuke winactie :)

  4. Sophie 17 september 2013 / 14:30

    Ik heb helaas geen Instagram maar leuke foto’s!

  5. Angela 18 september 2013 / 12:42

    Ziet er heel mooi uit! Alleen heb ik alleen Instagram om mensen te followen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *