New in: Promiss

Afgelopen week plaatste ik een bestelling bij Promiss. Misschien kennen jullie het merk wel, misschien niet, maar er zijn genoeg winkels door heel Nederland te vinden en daarnaast kun je ook online bestellen. Ik plaatste mijn bestelling online, en kon hem de dag erna al ophalen in de dichtstbijzijnde winkel. Ik bestelde een superleuke sjaal en een wat chiquere blouse, en vandaag ga ik de items aan jullie laten zien!

Allereerst deze donkerblauwe blouse. Ik houd van de kleur donkerblauw, het staat altijd netjes en dat is het model van deze blouse ook. Ik combineer zoiets graag gewoon met een simpele spijkerbroek. De blouse is van een hele zachte stof (een soort zijde) en valt mooi om je lichaam. Bij de hals zit ook nog een detail. Hij kostte €39,99. Sorry trouwens dat je de touwtjes op de tweede foto ziet, ik had nog andere foto’s gemaakt zonder dat je ze zag, maar die waren allemaal mislukt!

Dan een sjaal waar ik super blij mee ben: met een tijger erop! Je ziet het niet heel goed als ik hem draag, maar dat is juist het leuke. Ik draag heel graag sjaals en zoiets met deze kleuren had ik nog niet. Zoals je ziet staat het leuk bij wit, maar met zwart of grijs is het ook een mooie combinatie! Deze kostte €19,99.

Met Promiss is het eigenlijk hetzelfde als Miss Etam: het heeft me positief verrast! Ik vind dit in ieder geval echt super leuke dingen en ik weet zeker dat ik er veel plezier van ga beleven. Daarnaast is het ook wel leuk om te vermelden dat Promiss ook grotere maten heeft. Ik weet dat het moeilijk is als je wat voller bent om dan kleding te shoppen, maar misschien is Promiss dan wel iets voor jou! Meer zien van Promiss? Ze hebben ook leuke broeken, blazers en truien!

DELEN:

19 Reacties

  1. Kimberly 28 augustus 2013 / 07:27

    Ik vind allebei je items heel erg leuk! Vooral je blousje is super!

  2. Soesja 28 augustus 2013 / 08:39

    Die blouse ik ook echt iets voor mij. Supermooi!

  3. Angela 28 augustus 2013 / 08:56

    Die sjaal is heel grappig, de blouse vind ik heel mooi!

  4. Danielle 28 augustus 2013 / 11:09

    Leuke items. Die blouse staat je heel leuk en die sjaal vind ik ook heel mooi. Ik weet zelf nooit zo goed hoe ik een sjaal drage moet.

  5. Yak Man 28 augustus 2013 / 18:30

    De sjaal zou ik gewoon ophangen aan de muur, haha! Of inlijsten XD Hij is namelijk echt heel erg gaaf :)

  6. Judith 28 augustus 2013 / 19:18

    Die sjaal is wow & die blouse staat je heel mooi!(:

  7. Mireille 2 september 2013 / 21:31

    Ik kende het merk niet, maar het ziet er mooi uit! Leuke foto ook op je nieuwe bank!

    Liefs Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *