New in: visitekaartjes

Bij een nieuw design horen nieuwe visitekaartjes. Mijn vorige kaartjes straalden totaal niks uit en waren heel simpel. Maar nu wilde ik het anders aanpakken! Ik wilde kaartjes maken die echt bij mijn blog passen en die ook iets kenmerkends hebben. Mijn vorige visitekaartjes bestelde ik op Vistaprint, deze keer heb ik het bij Hema gedaan. Bij Vistaprint moet je namelijk veel meer betalen als je ook de achterkant bedrukt wilt hebben en ben je beperkt met je mogelijkheden. Dat is bij Hema niet het geval, dus ik kon gewoon mijn eigen kaartjes ontwerpen. Dit is het geworden!

Ik heb op de voorkant gekozen voor een zwart-wit foto en op de achterkant staan mijn gegevens, zoals telefoonnummer, e-mailadres en nog wat andere handige informatie. Op de achterkant zit ook een mintkeurig streepje, wat ook in mijn nieuwe layout terug komt. Heel simpel & strak, maar toch helemaal OurFavourites! Wat vinden jullie ervan?

Ik bestelde de kaartjes online via Hema.nl en dit kostte me in totaal €14,- (voor 100 kaartjes). De service is prima en de kwaliteit is ook mooi, dus het is zeker een aanrader! Volgende keer ga ik ze weer via Hema bestellen :)

DELEN:

15 Reacties

  1. Ann 21 juli 2013 / 07:45

    Wauw, super leuk!
    Ze zijn echt mooi gelukt
    x

  2. Esmay 21 juli 2013 / 09:57

    Heel mooi inderdaad! Volgende keer (als ik ooit weer visitekaartjes nodig heb haha) bestel ik het ook bij HEMA!

  3. Sophie 21 juli 2013 / 10:00

    Ohh wat handig! Ik was ook opzoek naar een goede site maar dit ziet er helemaal prima uit! Super mooi kaartjes:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *