Review / Max Factor Clump Defy mascara

Ik presenteer jullie mijn nieuwe favoriete mascara: de Clump Defy Volumising mascara van Max Factor. Deze mascara werd gepresenteerd op het Indian Summer event van P&G een tijdje geleden, en ik was meteen heel erg benieuwd. De Clump Defy mascara belooft namelijk mega volume, ongeacht het aantal laagjes dat je aanbrengt en zonder risico op klontjes. Laagje voor laagje mascara aanbrengen zonder klontjes, klinkt dat niet als muziek in de oren? Tijd om deze mascara eens goed te testen!

Door de speciale vormgeving van het borsteltje en de gelijke afstand tussen de borstelhaartjes wordt de kans op klontjes nihil. Voorheen stond een volume mascara gelijk aan klontjes, maar dat is bij deze mascara niet het geval. Ik heb het zelf getest, en het is echt waar! De borstel scheidt mijn wimpers super goed en ik kan heel veel laagjes aanbrengen zonder dat het gaat klonten. Door de vorm van het borsteltje kan ik ook in één keer al mijn wimpers voorzien van mascara omdat het gebogen gedeelte de gehele wimpers omhult.

Even een paar foto’s hoe de mascara er op mijn wimpers uit ziet! Ik heb zelf ook wel eens ‘s avonds de mascara bijgewerkt, als ik bijvoorbeeld uit ging met vriendinnen. En zelfs toen kreeg ik geen klontjes! Vriendinnen hebben hem ook geprobeerd en die vonden hem allemaal ook super fijn. Ik weet zeker dat als deze op is, dat ik dan een nieuwe koop. Het is echt de fijnste mascara die ik ooit heb gehad!

De Max Factor Clump Defy Volumising mascara is vanaf 1 juli 2013 te koop in Black en Black Waterproof. Hij kost €14,99.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *