Look / 3x H&M jacket

Er werd gevraagd of ik een keer wat looks kon maken met een spijkerjasje. Dat vond ik een goed idee, want die zijn altijd toch wel wat moeilijker te combineren dan je denkt. Ik heb gekozen voor een mouwloos spijkerjasje van H&M omdat je deze de laatste tijd heel veel ziet en ze zijn super leuk in de zomer. Ik vind denim op denim persoonlijk nooit zo leuk, dus ik heb daarom naar alternatieven gezocht. Deze zijn er gelukkig genoeg, dus vandaag deel ik drie verschillende looks!

In de eerste look combineer ik het jasje met een jurkje. Jurkjes neigen snel schattig te zijn, maar met zo’n jasje maak je het geheel toch wat stoerder. Ik vind het zelf altijd heel leuk staan! Het jurkje is van H&M en ik heb voor sandaaltjes in het koraal gekozen. Deze zijn van Sam Edelman. Om het geheel een andere draai te geven koos ik voor een leuke satchel van Modcloth.com. Aan de accessoires is ook gedacht: een Butter London nagellak in een bijpassende kleur en een roségouden armband van Dorothy Perkins.

Deze look is wat simpeler, maar daarom niet minder leuk. Een typische outfit als je van wat meer basic dingen houdt: een shortje (H&M), shirt (H&M) en All Stars. Comfortabel en sportief, maar daarom niet minder leuk! Aan de details is gedacht, want de donkerrode kleur komt overal een beetje terug. Het shortje geeft het geheel een speelse twist.

Wat ik persoonlijk zelf heel leuk vind, zijn van die luchtige broeken met prints. Ik heb er zelf nog geen, maar ze zijn ideaal als het wat warmer is en je toch een lange broek wilt dragen. Ik kwam bovenstaand exemplaar van Mango tegen, en deze staat super leuk met het H&M jasje en een basic witte top (H&M). Om de roségouden knopen van het jasje terug te laten komen, koos ik voor sandaaltjes van Karen Millen in dezelfde kleur. Een leuke shopper erbij (H&M), en je bent klaar om te gaan!

DELEN:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *