LOOK / 3X PULL & BEAR SHORT

 

Het was een tijdje geleden dat ik wat collages had gemaakt op Polyvore, dus het leek me leuk om er weer eens wat te maken. Ik heb een shortje van Pull & Bear (€23,-) op drie verschillende manieren gecombineerd. Het is een wat langer shortje dan normaal, maar deze hangen momenteel heel veel in de winkels. Ik vind het echt leuk, ik heb zelf ook een soortgelijke van Dept. Het zijn echte zomeroutfits, dus ideaal voor op vakantie. Of natuurlijk gewoon in Nederland als het ooit nog lekker weer wordt. Maar laten we positief blijven, haha!


In de eerste outfit heb ik het shortje gecombineerd met een cropped top, loafers en zonnebril allemaal van H&M. De tas is van Zara, en ik vond deze blauwe twist wel leuk omdat dat ook een beetje terug komt in de top. Je moet er van houden, maar ik vind deze heel leuk!



Dit is een outfit met wat meer basic kleuren. Een top met kant van H&M, sandaaltjes van Michael Kors, zonnebril van Ray Ban en een shopper van Zara. Ideale outfit voor naar het strand, als je het mij vraagt! 


In deze outfit zit weer lekker wat kleur! Ik heb gekozen voor een basic top van H&M, met een bijpassende ketting van Zara. Hier wordt dus echt de nadruk op de ketting gelegd! In de ketting zit neon geel en dit komt ook weer terug bij de sandaaltjes, die ook van H&M zijn. 


Ik vond dit echt leuk om zo een keertje te maken. Willen jullie dit vaker zien? Zoja: laat weten met wat voor items!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *