KLAAR VOOR DE ZOMER MET ETOS

Ben jij al klaar voor de zomer? Ik wel, en al helemaal met de nieuwe zomerproducten van Etos die ik een tijdje geleden heb ontvangen. Zoals jullie weten ga ik maandag op vakantie en alle producten die ik heb ontvangen komen heel goed van pas. Zoals de grote shopper die jullie hierboven kunnen zien. Deze tas is ideaal voor mee naar het strand en kost nu slechts €6,99 in plaats van €12,99! Hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: roze, rood, oranje en lichtblauw. Die van mij gaat zeker weten mee op vakantie!

Daarnaast ontving ik ook deze super handige toilettas. Ik doe nu al een paar jaar met dezelfde, dus deze komt goed van pas! Er past lekker veel in en hij is handig in gebruik: er zitten twee vakken met aan de ene kant ook genoeg plaats voor je kwasten en andere make-up dingen die je goed vast wilt hebben. Je betaalt voor deze toilettas €7,99.

Ook ontving ik nog wat leuke make-upproducten. Wat dacht je van deze prachtige blush? Hierin zitten vijf verschillende kleuren die zorgen voor een mooi lichtroze kleurtje. Helemaal onderaan dit artikel kun je de swatches zien. Ik vind hem heel mooi en ook aangebracht is hij zeker de moeite waard. De blush powder kost €4,99 en komt in het vaste assortiment.

Mijn oog viel meteen op deze Colour Balm. Clinique is hiermee gekomen en ik zie het nu steeds vaker. Het is een lipproduct dat kleur geeft als een lippenstift en verzorgt als een balsem. Ik weet niet of het aan mijn lippen lag, maar ik had echt nog wel een verzorging eronder nodig want anders trok de Colour Balm heel lelijk in de lijntjes van mijn lippen. Maar met wat Vaseline (of iets dergelijks) is het echt supermooi! De kleur is heel intens en blijft lang zitten. Ik ben fan! Er zijn nog vier andere kleuren verkrijgbaar en ze kosten per stuk €3,99. Ook dit komt in het vaste assortiment. Echt een goede toevoeging naar mijn mening! Leuke tip: van 27 mei t/m 9 juni is er 25% korting op dit product.

Zoals ik al vertelde, zijn alle producten momenteel al te koop in de winkel. Maar van 10 juni t/m 7 juli mag je bij besteding van elke €15,- een mini lipgloss uitzoeken. Er zijn zes kleuren, dus je kunt ze gaan sparen! Ik heb er eentje met witte glitters, heel cool! En super handig om mee te nemen.

Jullie kunnen het lezen: ik ben nu echt klaar voor de zomer! Ben je nog op zoek naar een leuke zonnebril, sieraden of sjaal? Daarvoor kun je ook bij Etos terecht. En ik vind dat er echt hele leuke dingen tussenzitten. Ik kan je dus zeker aanraden om eens een kijkje te nemen in de winkel!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *