YVES ROCHER – BEAUTY PARTY APP

Afspreken met vriendinnen is altijd gezellig, maar wat dacht je ervan als beauty eens een keertje in het middelpunt stond? Dat is het concept van een Beauty Party: je nodigt vriendinnen bij je thuis uit voor een hapje en een drankje, iedereen neemt beautyproducten mee en na een paar uur kletsen en uitproberen vertrekt iedereen weer met een hoop beautytips rijker. Met daarnaast de herinnering aan een gezellige avond met je vriendinnen! Dit kun je natuurlijk makkelijk zelf organiseren, maar hoe leuk is het als het onder leiding is van een beautydeskundige?

In april geeft Yves Rocher 3 Beauty Party’s weg. Wat dit dan precies inhoudt? Je nodigt een paar vriendinnen uit voor een avondje bij jou thuis (datum in overleg met Yves Rocher) en vraagt je vriendinnen om hun favoriete cosmeticaproducten mee te brengen. Yves Rocher stuurt dan kosteloos een beautydeskundige naar je huis die de hele avond (van 19.00 tot 21.00 uur) beautytips en make-uptrends met je deelt. Na afloop krijg je ook nog eens een goodiebag mee naar huis!

Kans maken op zo’n Beauty Party van Yves Rocher? Like de Facebookpagina van Yves Rocher Nederland, schrijf je in voor de game ‘Beauty Party’ en stel een team samen door 3 tot 5 van je vriendinnen uit te nodigen met wie je je eigen Beauty Pary zou willen vieren. Het team met de meeste stemmen wint. Succes!

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *