SHOPLOG AMSTERDAM 21/4/2013

Zondag was ik in Amsterdam en daar heb ik toen wat leuke dingen voor de zomer gekocht. Ik zocht shirtjes, shorts en jurkjes en ondanks dat ik niet op al die gebieden dingen heb gekocht, mag ik toch weer wat leuke dingen aan mijn zomergarderobe toevoegen. Zoals allereerst bovenstaande top van de Bershka. Deze kostte €15,99 en is leuk voor op een shortje in de zomer, maar nu is hij voor uitgaan ook al super leuk!

Ik zocht nog wat leuke losse tops en die heb ik gevonden! Deze top is ook van de Bershka en kostte €14,99. Hij is een beetje doorschijnend en valt lekker los, waardoor hij heel leuk is in een shortje. De kleuren van de print passen ook perfect bij de Vans die ik een tijdje geleden kocht.

Dit vrolijke armbandje met neon kleuren kocht ik bij de New Yorker. Zou je niet zeggen, wel? Ze hadden daar echt heel veel leuke dingen, zeker als je goed zoekt. Dit armbandje kostte €4,- en lijkt veel op de armbandjes van Mucho Gusto. Alleen dan dus veel goedkoper.

Bij de New Yorker kwam ik ook nog deze vrolijke bikini tegen, geïnspireerd op Missoni. Ik kon ‘m niet laten liggen, ook al is deze bikini de derde die ik dit seizoen heb gekocht. Ik heb alleen nog geen bikini met deze felle kleurtjes, dus daarom mocht ik ‘m van mezelf meenemen. De top kostte €12,95 en het broekje €8,95. Ik kan niet wachten om deze op vakantie te dragen!

Last but not least: twee leuke sjaals! Bij een random winkeltje kon je drie sjaals kopen voor 10 euro en ik koos de roze met de steentjes. Een vriendin kocht twee andere sjaals. De rechter kocht ik bij Alysa, dat is een beetje een ordinaire winkel, maar als je goed kijkt kun je daar ook leuke dingen vinden. Zoals deze sjaal. Hij was ook maar €7,- dus dat is ook niet duur.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankopen, ik word er helemaal vrolijk van! Laat die vakantie maar komen…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *