RANDOM OUTFITS #7

Het is al lente, maar het echte lenteweer mag nu wel echt komen. Ik ben namelijk echt door mijn outfits heen! Ik wil nieuwe kleding dragen, iedere dag met een zonnebril over straat en een kleurtje krijgen! Ik ben bang dat dat nog wel even gaat duren, maar laten we hopen op een extra lange warme zomer als compensatie! Voor nu heb ik dus nog dikke sjaals, truien en Uggs voor jullie, maar ik hoop dat hier snel verandering inkomt!


Outfit 1

Mijn All Stars draag ik de laatste tijd lekker veel. Ze zitten ook zo comfortabel! Bovendien draag ik nu ook veel zwart en daar staan ze altijd goed bij. Wat ik allemaal draag? Een top van Zara, vestje van Fornarina, Zara jacket en Pull & Bear jeans. En je ziet het goed: een knot! Met behulp van een donut. Ik draag dat normaal bijna nooit maar ik vind het eigenlijk wel leuk. Wat vinden jullie?

Outfit 2

Die Uggs van mij zien er eigenlijk echt niet meer uit, maar in combinatie met een jeans en trui is het o-zo fijn. En ik draag toch een sjaal om de boel wat op te fleuren! De jeans is van Pull & Bear, trui van H&M, sjaal van Mango en Uggs spreken voor zich. Het horloge is van Michael Kors.

Outfit 3

Die streepjes trui van H&M is echt een goede koop geweest, hij zit heerlijk en staat leuk. Wel een lekkere simpele outfit, maar wat maakt het uit? Ik combineerde ‘m deze keer met jeans van Pull & Bear, jack van Zara, sjaal van H&M en All Stars.

Outfit 4

Dit is een wat meer lente outfit! Ik kon het namelijk niet laten om mijn peachy broek van Pull & Bear te dragen. Hij staat zo leuk in combinatie met mijn suède jasje van Mango en sjaal van dezelfde keten. Ik droeg een donkerbruine top en als schoenen koos ik voor mijn Uggs. Matchy!

Outfit 5

Mintgroen blijft een leuke kleur! Staat goed met zwart, wit en grijs. Ik koos een combinatie van alle drie de kleuren en pakte mijn Pimkie’s top. Broek eronder van Only, All Stars & ik ben ready to go!

DELEN:

9 Reacties

  1. Lisanne 6 april 2013 / 09:44

    Leuk om weer te zien! Dat jasje van Mango is erg mooi.

  2. Carola 6 april 2013 / 12:15

    Leuke outfits weer! Ik vind outfit 1 en 2 de leukste!

  3. Anna 6 april 2013 / 18:00

    Mooie outfits! Ik vind je stijl echt leuk <3

  4. Lisa 7 april 2013 / 13:16

    Leuke outfits! Ik vind jou stijl zo leuk :D x

  5. Esmay 7 april 2013 / 14:02

    Jij hebt echt toffe items in je kledingkast joh. Je kan ook zo goed combineren :) Love it!

  6. Myrthe 7 april 2013 / 17:18

    Mooie outfits weer! Ik vind mintgroen ook zo’n mooie kleur, kun je inderdaad overal mee combineren :) En de streepjestrui van H&M vind ik heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *