PHILIPS LUMEA

Nooit meer scheren: dat klinkt mij als muziek in de oren. Ik scheer eigenlijk bijna iedere dag mijn oksels en bikinilijn en mijn benen ook een aantal keer in de week. Het scheren is nog niet eens zo erg, want dat is zo gepiept, maar de haartjes komen wel snel terug en ook erg donker en stug. Het lijkt mij heerlijk om daar gewoon vanaf te zijn! En de Philips Lumea maakt het mogelijk. Dit is een IPL-ontharingssysteem dat de resultaten geeft van een professionele behandeling in een salon. Het is dus een apparaat dat lichtflitsen geeft en zo het haarzakje vernietigt waardoor er geen haar meer groeit. Je kunt dit dus met de Philips Lumea thuis doen, en als je het om de 4 tot 6 weken opnieuw gebruikt kan je genieten van een gladde huid. Ohhh, dat wil ik wel! En de gebruikers zijn er ook positief over…

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *