NEW IN: SHORT NECKLACE

We zien de laatste tijd veel korte kettinkjes en ik vind ze zelf ook heel leuk! Vooral die met zo’n steentje zijn populair en laat ik die nu net laatst eentje hebben gekregen. En wel van de webshop Jewels with Flair, een shop met heel veel leuke sieraden voor een betaalbare prijs. Ik heb een goudkleurig kettinkje en deze heeft een facet geslepen glaskristal steen in het donkerpaars. Ik laat hem graag aan jullie zien!

De ketting is 43 cm lang, maar de lengte kan op verzoek worden aangepast. Dat is nog eens service! Daarnaast kan de ketting zelf ook in een andere kleur worden besteld, zoals bijvoorbeeld silver plated of echt zilver.
Hier zie je de steen wat duidelijker. Het is een mooie, donkerpaarse kleur. Ik vind het echt iets voor de zomer, sowieso omdat ik gouden sieraden in de zomer (of lente, maar dat maakt niet uit) gewoon heel mooi vind. 
Jewels with Flair heeft meerdere korte kettingen en ook met verschillende kleuren stenen. En van sommige oorbellen in de webshop word ik ook heel erg hebberig… Benieuwd geworden? Klik hier om naar de webshop te gaan. Je kunt betalen met Ideal en de verzendkosten zijn gratis.
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *