NEW IN: LELOU FASHION SIERADEN

Jullie weten vast wel dat je mij altijd blij kunt maken met sieraden. Daarom werd ik ook helemaal enthousiast toen ik wat leuke sieraden opgestuurd van LeLou Fashion. Deze webshop is twee maanden geleden gelanceerd en ze verkopen er vooral sieraden en deze zijn ook duurzaam ingekocht. De sieraden komen dus niet uit China en ze regelen alles zelf met een designer/ontwerper zodat er geen kosten verloren gaan aan tussenhandel. Daarom is er van ieder sieraad meer een kleine oplage, dus dan heb je echt een uniek sieraad. Ik vind dat een heel mooi initiatief!

Allereerst ontving ik deze prachtige Ibiza oorbellen (€16,95). Ik vind het turquoise in combinatie met bruin en goud heel mooi en ik kan dan ook niet wachten om deze te combineren met een simpele witte blouse op een jeans. Het zijn redelijk grote oorbellen, dus ze vallen lekker op!
Ook ontving ik een lange ketting met daaraan de Eiffeltoren (€16,95). Er hangt ook nog een mini-Eiffeltoren aan, heel schattig. Leuk om een simpele outfit op te fleuren. En de Eiffeltoren is altijd goed, doet me verlangen naar Parijs. Ik hoop dat ik er deze zomer naartoe ga!
Als laatste nog een mooi bedelarmbandje in frisse lentekleuren (€14,95). Ik draag zelf nooit zo vaak goud, maar de laatste tijd wel steeds meer dus dit armbandje is dan zeker leuk om om mijn pols te dragen. En van de kleuren word ik al helemaal vrolijk!
De sieraden van LeLou Fashion zijn van goede kwaliteit, de service van de webshop is goed en het is natuurlijk een fijn gevoel dat de producten ook allemaal duurzaam ingekocht zijn. En nog een leuke tip: t/m 14 april zijn de verzendkosten gratis! Neem dus snel een kijkje op de webshop!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *