NEW IN / MICHAEL KORS HORLOGE

Het moment is daar: ik heb mijn nieuwe Michael Kors horloge! Sinds ik hem in de winkel had gepast, kon ik hem niet meer uit mijn hoofd zetten en aangezien ik met mijn verjaardag wat geld had gekregen, besloot ik hem daarmee te kopen. Ik heb het horloge op een vrijdag besteld op Trendjuwelier.nl en de volgende dag stond de postbode al voor mijn deur. Je wilt niet weten hoe snel ik naar de voordeur ben gerend. Ik was zo blij als een kind!

En geef me eens ongelijk, want is ‘ie niet prachtig? Eerlijk gezegd vind ik hem op de foto’s nog minder overkomen dan in het echt, maar geloof me: hij is super mooi. Het is de MK5555 met romeinse cijfers op de wijzerplaat met zo’n Rolex-achtig bandje. Althans, daar doet het me aan denken.

Het horloge is wel heel anders dan mijn andere Michael Kors, maar dat vind ik juist leuk! Bovendien is de kleur super handig te combineren, zeker met al mijn nieuwe armbandjes. Ik ben er echt heel blij mee en ik weet zeker dat ik er veel plezier van ga beleven.

Het horloge kost op Trendjuwelier.nl €206,10, terwijl hij in de winkels bijna 230 euro kost. Daarnaast betaal je bij Trendjuwelier geen verzendkosten, heb je garantie en is de verzending super snel. Het horloge was wel te groot, maar er zit een pinnetje bij waardoor je ‘m zelf kleiner kan maken. Dat risico wilde ik echter niet nemen (ik ben echt een kluns), dus ik heb hem voor 5 euro bij de juwelier kleiner laten maken. Al met al ben ik super tevreden over Trendjuwelier, ik zou er zo weer bestellen!

DELEN:

14 Reacties

  1. Lisanne 8 maart 2013 / 09:17

    Oh wauw, ik denk dat ik echt nog even ga sparen! Zo te horen is ie het geld meer dan waard :)

  2. Danielle 8 maart 2013 / 10:15

    Hij is echt heel erg mooi! Zelf zou ik niet zo veel geld uitgeven voor een horloge, maar ik snap dat je het wel zou doen. Hij is echt heel mooi!

  3. Iris 8 maart 2013 / 14:41

    Wat een mooi horloge! Ik heb zelf ook een Michael Kors, maar dan de MK5020.

  4. liefsswaen 8 maart 2013 / 14:43

    Ik vind hem erg mooi, maar het is wel veel geld voor een horloge..
    Liefs, Swaen

  5. Gerrianne 9 maart 2013 / 14:40

    Het is veel geld, maar wat is het horloge prachtig! Ik heb me er gisteren nog lekker mee zitten te maken op een site met alle horloge’s. Ik twijfel alleen nog welke ik dan zou nemen, haha! Ze zijn zo geweldig, prachtig en mooi! Een goede aankoop, Liz!

  6. Anonymous 9 maart 2013 / 17:11

    Wauw hij is inderdaad prachtig!

  7. Sanne 10 maart 2013 / 00:28

    Wauw wat een beauty! Zeker erg duur, maar wel echt prachtig!
    Je blog is trouwens echt super! Ik volg je :D

    xx

  8. Merel 23 september 2014 / 22:29

    Ik zag je horloge voorbij komen! Mag ik vragen welk nummer het is? Hij is erg mooi!

  9. Merel 23 september 2014 / 22:30

    Ik zag je horloge voorbij komen! Mag ik vragen welk nummer het is? Hij is erg mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *