MY LIFE AS LIZ

Ik had een druk weekend achter de rug en vandaag (maandag) was ik pas om half 9 thuis, dus vandaar dat vandaag pas de My life as Liz online komt. Wat ik de afgelopen week heb gedaan is niet bijster veel: vooral aan school gewerkt. Daarnaast ben ik in het weekend weer uit geweest met vriendinnen en heb ik mijn verjaardag gevierd met papa bij papa. Dus een gezellig weekend, maar wel druk! De SE-week komt steeds dichterbij, dus daar ga ik met de komende week vol op focussen. Maar daar lezen jullie morgen meer over!

Noodles, daar had ik al zo lang zin in! Lekker :)

Wat was het dinsdag toch heerlijk weer! Helaas is het nu alweer hartstikke koud, maar die dagen van vorige week waren zo fijn. Lekker met een zonnebril op naar buiten, ik had er geen probleem mee. Iedereen was ook echt meteen een stuk vrolijker en ikzelf merkte het ook. Van lekker weer word je gewoon blij! En ik ben nu dus ook een stuk minder blij door dat koude weer en die sneeuw. Dat hebben we nu wel weer genoeg gehad!

De hond uitlaten, met zonnebril op! Jaja, ik grijp iedere mogelijkheid.

After workout foodies: fruit en yoghurt met wat muesli. Ik ging ook meteen de H&M folder doorspitten en kwam wat leuke dingen tegen.

Waaronder deze blouses! Ik had vorig jaar ook een mouwloze blouse van H&M en die heb ik met veel plezier gedragen. Deze vind ik ook leuk, en het mooiste is: ze zijn maar 10 euro! Ik moet er binnenkort maar eens naar gaan kijken.

Planning gemaakt voor de SE week. Ik loop nu al achter, door al die drukke dagen. Pff, stress stress stress!

Weer eens mijn Bershka leren jasje uit de kast getrokken, want die kon prima met het weer van woensdag. Blijft een van mijn beste aankopen ooit.

Boodschappen gedaan en daarna lekker broodje mozzarella gemaakt. Ik heb hierna nog twee dagen mozzarella met de lunch gegeten, gewoon omdat het zo lekker is!

Nog steeds zo blij met mijn Michael Kors horloge :)

Lunchen, bloggen, leren! Hier at ik een sandwich met mozzarella.

Kamer verbouwd zodat ik me beter kan concentreren. Mijn bureau stond eerst namelijk nogal in een hoekje en tegen de kamer van mijn zusje aan, wat echt irritant is met leren. Nu lijkt mijn kamer veel groter, en zit ik fijner achter mijn bureau. Ik weet niet hoe lang dit zo blijft staan, maar het bevalt eigenlijk wel goed.

Boek lezen onder Nederlands. Ik moest er drie lezen in totaal waar ik volgende week maandag een essay over moet schrijven.

Vrijdag weer mozzarella lunchen! Dit keer op een bagel en uit de oven. Was ook heerlijk!

Nieuw iPhone hoesje! Ik had het alweer gezien met mijn Colorswitch en deze kwam binnen, dus die moest er meteen omheen. Daarnaast is dit ook betere bescherming. Ik had er laatst nog een screenprotector op laten plakken dus nu is mijn iPhone helemaal goed beschermd!

Vrijdag deed ik voor de eerste keer de workout van level 2 (van 30 day shred) en poe, die viel echt tegen! Zaterdag deed ik hem weer, en daarna lag ik echt dood op de grond. Hij is heel vermoeiend, maar ik heb wel echt enorme spierpijn ervan gehad. Goed teken dus! Ik heb trouwens de afgelopen keren zondag en maandag geen workout gedaan omdat ik dat gewoon niet redden qua tijd, of ik was echt super moe. Misschien voer ik dan de 30 day shred niet helemaal uit zoals het hoort, maar ik vind het wel prima zo. Ik heb ook geen haast, want ik zie nu al vooruitgang en ik vind het nu eigenlijk ook al mooi. Ik blijf er wel mee doorgaan omdat het ook gewoon fijn voelt, en iets strakker is natuurlijk ook niet erg. Dan doe ik er maar iets langer over!

Borrelen en drankspelletjes doen met vriendinnen. Gezellig!

Ik ging om 4 uur slapen en mijn wekker ging de volgende dag om half 9. Ik was echt super moe, dus ik kocht als ontbijt een broodje op het station en de koffie kon uiteraard niet ontbreken. De caramel cappuccino van de Broodzaak is echt top, dus daar ging ik weer voor. Fijn wakker worden :)

Met mijn lieve zusje, net voordat de visite kwam. Ik had een heel leuk fotoalbum gekregen met foto’s van mij door de jaren heen, en iedereen uit de familie had wat voor me geschreven. Echt een heel mooi en lief cadeau. Daarnaast was het ook gewoon heel gezellig, maar ik was dus nogal moe omdat ik zo kort had geslapen. Wat heb ik toch ook een zwaar leven ;) haha!

Tot de volgende week (hoop ik, als het lukt en anders komt hij weer dinsdag online)! XX

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *