MY LIFE AS LIZ

Ik hoor nu eigenlijk te leren, maar ik wilde toch even de My life as Liz in elkaar zetten. Ik mis het bloggen! Ik heb zin om weer lekker te schrijven, maar ik zal toch echt even moeten wachten tot vrijdag… Ik heb deze week trouwens ook niet zo heel erg veel foto’s voor jullie, omdat mijn week totaal niet boeiend was. Deze stond weer vooral in het teken van school en meer kan ik er eigenlijk niet van maken! Zaterdag ben ik nog wel naar Utrecht geweest met mijn vader, naar de open dag van universiteit. En ik ben nu helemaal zeker van mijn studiekeuze! Dus dat is fijn. Ik heb me inmiddels ook al aangemeld, dus nu nog even keihard bikkelen voor mijn diploma!

Maandag nam een vriendin het blogger shirt van de Mango voor me mee. In Eindhoven hadden ze hem niet in maat S, maar in Maastricht wel. Ik moest hem natuurlijk gewoon hebben! Daarnaast ging ik maandag met filosofie naar Tilburg voor een symposium. Ik was pas om half 9 thuis, dus van leren kwam niet veel meer terecht!

Nog steeds op mijn wishlist. Love it…

Woensdag even snel lunchen in de stad, ik wilde de tas gaan kopen maar ze hadden hem niet. Volgende keer beter, en misschien ook maar even beter voor m’n portemonnee. Deze lunch was trouwens ook niet verkeerd!

Lekker boodschappen gedaan voor de komende dagen! Ik probeer het zo gezond mogelijk te houden, maar dat blijft moeilijk. Ik moet gewoon genoeg eten in huis hebben als ik aan het leren ben, anders houd ik het echt niet vol haha.

Ik zat op de bank en de zon scheen. Dat moest even vastgelegd worden! Heerlijk!

Even een spiegelfoto! Die sjaal is echt een van m’n favorieten, terwijl ik ‘m super cheap op Ebay scoorde. Ik ga binnenkort maar eens op zoek naar meer leuke sjaals, Ebay is zo verslavend!

Stiefvader maakte weer eens sushi, hij kan het nu echt goed en ik ben er dol op! Ik kan dit iedere dag wel eten…

Lekker leren onder het genot van wortels… Healty bezig, jaja!

Zaterdag ging ik met papa naar de Universiteit van Utrecht om weer te kijken bij Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ik wilde nog een keer de voorlichting hoorde, zodat ik er zeker van was. En ja, dat ben ik nog steeds! Dus ik heb me aangemeld. Jeej! Utrecht here I come…

Gaan we weer… Ik moest een essay schrijven voor Nederlands over drie boeken gekoppeld aan een thema. Ik kwam er maar niet uit en vandaag moest ik hem schrijven op school. Ik had echt tijd tekort en het ging voor m’n gevoel niet zo… Maar we zullen zien. Ben in ieder geval blij dat het erop zit!

Nou, ik ga weer leren! Ik hoop deze week nog iets online te zetten maar ik kan niks beloven. Na vrijdag ben ik in ieder geval weer terug. Kan niet wachten! XX

DELEN:

10 Reacties

  1. Fleur 18 maart 2013 / 22:04

    Wat goed dat je je hebt ingeschreven voor een studie!

    Leuke foto’s!

  2. Sophie 18 maart 2013 / 22:13

    Wat fijn dat je achter je studiekeuze staat!Super veel succes met leren en al je toetsen. Je gaat het vast halen:)

  3. Kimberly 19 maart 2013 / 08:30

    Veel succes met leren!! En wat leuk dat je je hebt ingeschreven, wooho!

  4. Danielle 19 maart 2013 / 10:19

    Leuke foto’s! :) Die tas is echt mooi, ik zou hem kopen.

  5. milou 19 maart 2013 / 10:25

    leuk om te zien!
    En die tas van je whish;list, my gawd zoo mooi!

  6. Charile 19 maart 2013 / 14:34

    leuke foto’s :D
    Die tas is echt mooi, ik zou hem als beloning na de toetsweek kopen als ik jou was :D

  7. Anna 21 maart 2013 / 16:48

    Leuke foto’s! Succes met leren, ik heb ook bijna m’n laatste SE-week… Die tas is trouwens echt prachtig

  8. LovelyLouLou 23 maart 2013 / 18:45

    Wat een leuke foto’s weer! Jouw lunches zien er altijd heerlijk uit! Tijdens toetsweken haal ik ook altijd extra lekkere dingen in huis, hihi.

  9. Vintagirie 25 maart 2013 / 17:20

    Ik vind het ook zo moeilijk om gezond te eten. Binnenkort heb ik mijn keukenmachine en dan ga ik sapjes en smoothies maken. Hopelijk wordt het dan makkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *