LAATSTE SE-WEEK OOIT

Volgende week maandag begint mijn laatste SE-week ooit. Tenminste, als alles loopt volgens planning. Ik ben namelijk echt als de dood dat ik mijn diploma niet ga halen, omdat mijn cijfers dit jaar niet zo overweldigend zijn. Ik sta twee vijven: een 4,6 voor wiskunde en een 4,8 voor economie. En nu is economie niet zo’n probleem, maar van wiskunde baal ik echt. Vooral vorig jaar ging het eigenlijk best goed met wiskunde en stond ik gewoon een 7. Ik zou het simpelweg gewoon kut vinden als ik nu opeens zak door wiskunde, terwijl ik alle voorgaande jaren gewoon makkelijk overging.

Het is zo dat ik een stuk minder gemotiveerd ben voor school, en qua concentratie is het ook niet je-van-het. Dit heeft ook weer zo z’n oorzaken, maar ik vind het niet relevant om dat nu te vermelden. Het verandert ook niks aan de situatie, want ik moet toch m’n examens maken en dat is nu eenmaal zo. Ik kan er niet onderuit!

Het liefste zou ik alleen maar bloggen, maar dat kan ik mezelf gewoon niet veroorloven momenteel. De afgelopen weken heb ik met veel plezier iedere dag iets voor jullie online gezet, maar ik vrees dat dit de komende twee weken weer wat minder gaat worden. Ik wil gewoon echt betere cijfers, zodat ik met wat een fijner gevoel aan de centrale examens kan beginnen.

Ik hoop dat jullie het (weer) begrijpen!

Liefs, Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *