REVIEW / ETOS MASCARA

Vorige week viel er een leuk pakketje op de deurmat. Daarin zat een nieuwe mascara, de Max Volume 24H van Etos. Leuk, want het is alweer een tijdje geleden dat ik een beautyproduct heb getest. Ik werd meteen benieuwd, want ik heb niet zo veel ervaring met budgetmascara’s. Ik heb wel eerder mascara’s van Etos gehad, en die bevielen eigenlijk wel goed. Dus ik was ook benieuwd naar deze!

De verpakking is simpel, maar wel mooi. Zwart doet het altijd goed en de paarse letters maken het wat opvallender. Ook het borsteltje zag er meteen veelbelovend uit. Er zit wel veel mascara op het borsteltje, maar dan heb je je wimpers ook snel mooi zwart. Wat me meteen opviel toen ik ‘m voor de eerste keer gebruikte: je moet echt opletten dat je geen spinnenpoten krijgt. Die krijg je namelijk sneller dan bij de gemiddelde mascara. Desondanks vind ik het effect wel heel erg mooi: het zorgt voor volle, zwarte wimpers.

De mascara belooft van je wimpers echte blikvangers te maken en volume voor wel 24 uur. Nu kan ik niet zeggen of dat 24 uur ook echt klopt, omdat ik nooit 24 uur achter elkaar mascara draag. Maar zover ik het kan beoordelen blijft de mascara de hele dag goed op z’n plek. En voor volume zorgt ‘ie ook zeker!

Een voor- en nafoto kon natuurlijk niet ontbreken! Zoals je ziet scheelt mascara echt een hoop! Ik vind het effect van deze mascara ook heel mooi, ik ben er erg over te spreken. Hij blijft goed zitten en zorgt dus voor volume en mooie zwarte wimpers. Hij brengt fijn aan, is goedkoop: ik heb er niks slechts over te zeggen. Ik raad hem dus zeker aan!

De mascara is vanaf 4 maart verkrijgbaar bij Etos voor €5,99. Dat is – als je het mij vraagt – een prima prijs voor zo’n fijne mascara. Er loopt trouwens tot 27 maart een actie waarbij je 25% korting krijgt. Dat is nog eens mooi meegenomen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *