BIG CURRENT WISHLIST

Het werd weer eens tijd voor een wishlist! Ik wil op het moment namelijk best wel veel en het leek me leuk om dat aan jullie te laten zien. Het is niet echt realistisch voor op de korte termijn, maar eerder dat ik al deze dingen (en dan met name het bovenstaande) in 2013 wil gaan kopen.

Zilveren Michael Kors horloge
Afgelopen vrijdag ging ik wat zilveren horloges passen, waaronder bovenstaand exemplaar. Dit is niet een heel standaard model, maar heeft meer wat weg van een Rolex. Ik paste hem, en hij stond verrassend leuk! Een probleem: nu wil ik hem. Helaas is €229,- toch wel erg veel geld, dus misschien kan ik hem met wat verjaardagsgeld kopen. Dit duurt namelijk niet heel lang meer (17 februari woehoeeee!).

iPhone hoesje(s)
Ik ben een beetje uitgekeken op mijn iPhone hoesjes en ik zie de laatste tijd super veel leuke. Bijvoorbeeld van Colourswitch, waar ik laatst al wat over schreef. Maar ik zou eigenlijk ook wel een Marc by Marc Jacobs hoesje willen, want dat wil ik al sinds ik een iPhone heb… Ik wil weer eens wat.

50 mm f1.8 lens
Deze lens wil ik echt al heeeel lang, maar het komt er iedere keer niet van om hem te kopen. Ofja, laatst wilde ik hem kopen alleen toen kocht ik al een ticket van Solar. En het geld groeit helaas niet op mijn rug! Maar deze lens lijkt me gewoon perfect voor productfoto’s, outfits… eigenlijk alles.

Chanel lipstick
Ik heb nog gewoon helemaal niks van Chanel en ik zou zo graag een lipstick willen. Er zijn heel veel mooie kleuren en de verpakking is ook al prachtig op zich. Ik wil graag ‘my lips but better’ kleurtje, die ik echt iedere dag kan dragen.

Love, by Chloé eau de parfum
Mijn geliefde Love, by Chloé parfum is helaas sinds kort op… En ik wil zo graag een nieuwe! Het is gewoon een heerlijk, frisse maar toch elegante geur. Het was een geurtje dat ik in de vakantie veel droeg en ik kan ‘m nog steeds waarderen. Helaas betaal je voor 30 ml €56,- en dat is echt duur! Ik moet hem gewoon een keer kopen als er een actie is!

Michael Kors portemonnee
Mijn portemonnee van de Invito begint het een beetje te vergeven en ik wil graag een kwalitatief goede die wat langer meegaat. En ik zat aan een Michael Kors te denken! Die zijn gewoon mooi basic, maar wel het perfecte model.

Lange jas
Mijn parka van H&M is al een beetje kapot (maarja hij was ook heel goedkoop) en ik wil een nog wat chiquere jas. Ik wil een trenchcoat, en dan in het donkerblauw of zwart. Ik had die vorig jaar al een, alleen die heb ik uiteindelijk weggegooid. Misschien wordt het tijd om erin te investeren?

Zwarte All Stars
Ik houd gewoon van All Stars. Ik heb nu drie paar, maar ik wil nog gewoon basic zwarte. Die kunnen namelijk overal bij! Ze staan gewoon zo lekker nonchalant en zitten lekker. Ik denk dat ik deze volgende maand ergens ga kopen, want nu zijn ze toch nog veel te koud.

Rode blazer
De Zara had laatst een hele mooie, maar ik denk dat er binnenkort wel meer winkelketen met rode blazers gaan komen. Valt lekker op, geeft meteen kleur en staat leuk met wit, zwart of grijs. Ik wil sowieso meer blazers, in verschillende kleuren. Kan je eindeloos combineren!

Truien
Dikke truien, dunne truien… Ze zijn van harte welkom in mijn kledingkast! Die met dat panterprintje vond ik erg leuk en had ik al gepast. Zit lekker, alleen hij is niet heel flatterend… Ik twijfelde dus nog, maar hij is zeker leuk. En dan met een spijkerbroek en die zwarte lage All Stars. Jaaa!

Blousjes
In het najaar met een blazer of vestje, in de zomer zonder. Ik wil nog een basic witte, maar ook andere kleuren zijn leuk. Ik had vorig jaar al wat blousjes gekocht en ik ben er van plan dit jaar nog veel meer te gaan kopen.

En dat was het! Voor nu… Er komt wekelijks wel iets bij wat ik wil hebben, maar daar ben ik een meisje voor. Dat is echt mijn excuus voor alles, trouwens. Oeps…

Wat staat er op jullie wishlists?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *