ZILVEREN HORLOGES

Hoe vaker ik er over nadenk, hoe liever ik er een wil. Waar ik het over heb? Een zilveren horloge. Ik heb momenteel al een prachtig roségouden horloge van Michael Kors, maar een zilveren zou ook heel welkom zijn. Doordat ik mijn horloge bijna iedere dag draag, grijp ik minder vaak naar mijn zilveren armbandje van Buddha to Buddha. Dat is zonde, en als ik een zilveren horloge zou hebben, kan ik die weer vaker combineren. Naast dat een zilveren horloge gewoon mooi is, is het dus ook een win-win situatie!

Zilver past ook weer bij andere dingen en maakt het wat meer klassiek. En ik vind een horloge gewoon heel handig omdat je dan altijd de tijd bij je hebt. Eerst keek ik altijd op mijn telefoon, maar tegenwoordig doe ik dat veel minder. Ik mis het gewoon echt als ik geen horloge om heb. Genoeg redenen om er nog eentje te kopen, zou je zeggen. Maar helaas zijn horloges niet goedkoop en ik weet ook nog niet welke ik nu precies wil. Het model van het horloge dat ik nu heb is echt perfect, maar om die nu ook in het zilver te gaan kopen?

Ik blijf er bij dat Michael Kors sowieso de mooiste horloges heeft, maar die van Marc by Marc Jacobs mogen er ook wel wezen. Daarnaast heeft Fossil ook nog wel wat leuke exemplaren, maar verder dan die merken kom ik eigenlijk niet… Misschien hebben jullie nog tips?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *