RANDOM OUTFITS: EXAMENWEEK

Mijn examenweek zit erop! Yeah, jaa, jippie, jee! Ik ben echt zo blij dat het voorbij is, want ik zat er echt doorheen. Ik ben volgens mij nog nooit zo moe geweest (slaapgebrek) dus ik ga dadelijk lekker slapen. Vanavond ga ik namelijk uit met mijn vriendinnen, en dan moet ik natuurlijk wel fit zijn. De laatste keer was alweer met oud&nieuw, je kunt je dus wel voorstellen dat ik echt heel veel zin in heb in een leuke avond met mijn vriendinnen. En dat het zo koud buiten is, vergeten we dan maar even…

Maar wat draag je dan in zo’n examenweek? Aangezien ik maar korte dagen op school doorbreng, boeit het me vrij weinig en moet het vooral lekker zitten. Omdat het zo koud was, droeg ik dan ook lekker veel truien, vesten en mijn Uggs waren deze week mijn beste vrienden. Ik heb niet al mijn outfits op de foto gezet, maar deze kunnen er wel mee door! De middelste was eigenlijk te koud, maar deze vond ik wel het leukste. Lees verder als je wilt weten waar de items van zijn!

Outfit 1
Dit vest van de Bershka is echt een van mijn beste aankopen van de winter. Hij is heerlijk warm, zit fijn en ik vind het model en de kleuren mooi. Ik droeg ‘m met een jeans van Pull & Bear, donkerbruine top van Only en Uggs.

Outfit 2
Iets minder comfortabel, met een trui die ik van mama had ‘geleend’. Deze trui is van Object, de broek van Pull & Bear en de laarsjes van Sacha. Ik droeg een ketting van Sari en horloge van Michael Kors met een armbandje van Biba.

Outfit 3
Dit is echt zo’n trui die ik nooit naar school draag, maar alleen thuis. Hij is van een lekker stofje en met een basic eronder echt lekker warm. Een beetje oversized, maar dat hoort en is op z’n tijd ook wel eens leuk. De trui is van Gossip, de broek van Pull & Bear en ik koos weer voor mijn Uggs. Ook droeg ik nog een sjaal van Vero Moda en mijn Michael Kors horloge.

Wat dragen jullie altijd als je examen-, proefwerk- of tentamenweek hebt?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *