MY LIFE AS LIZ

Yes, I’m still alive! Het voelt wel raar hoor, zo weinig bloggen… Alsof er iets mist in mijn leven. Maar de grootste drukte van mijn examenweek heb ik achter de rug, dus tijd voor een nieuwe My life as Liz. Deze is van vorige week maandag tot afgelopen maandag, dus de afgelopen dagen zitten hier nog niet bij. Die komen maandag weer aan de beurt. Volg je het nog?

Vorige week begon school weer en toen heb ik echt niks anders gedaan dan leren. Ik ben er momenteel ook zó klaar mee! Ik had in de vakantie iets meer moeten doen en dat merkte ik ook (stress stress stress). Ik heb dus niet zoveel bijzonders gedaan, maar daarom wel weer veel foto’s gemaakt. Kijk mee!

Hmm krokante kip wrap! Receptje staat ook op m’n blog, via de zoekfunctie kun je hem vinden. Heel makkelijk, maar erg lekker!

Leren leren leren…. Boring! Ik raak altijd snel afgeleid en dan zit ik op m’n telefoon en dan rollen er zo’n soort foto’s uit haha.

Ik had mijn aller- allerlaatste gymles! Dus ik heb gewoon nooit meer gym. Is dat even fijn :)

Radio aan (538 Ibiza is een aanrader als je houdt van party muziek) en lekker aan de slag voor school. Ofja lekker…

Even een verwenmomentje voor mezelf: een beetje Ben & Jerry’s. Ik voelde me daarna echt zó slecht dat ik noodgedwongen de hond van mezelf moest uitlaten. Maar het was wel lekker.

Maar vrijdag ging ik sporten! Kijk, dat compenseert weer een beetje. Ik heb op de crosstrainer gestaan en ondertussen een aflevering van GTST gekeken. Dan gaat de tijd lekker snel! Voor herhaling vatbaar, haha.

Mama’s Buddha to Buddha sieraden. Ik vind ze heel mooi en ze passen ook echt bij haar.

Vrijdagavond uiteten bij Sizzling in Eindhoven. Ohhh, wat kan ik daar toch van genieten! Maar dat wisten jullie volgens mij al…

Gaan we weer! Ik moest afgelopen maandag drie uur lang een beschouwing schrijven over bezuinigingen in de kunstensector. En daar moest ik natuurlijk niet onvoorbereid naartoe gaan. Heb er echt zo veel stress van gehad, ik ben heel benieuwd naar mijn cijfer. Ik ben nu al bang, want het telt 40%.

Ja joh, laten we lekker op de bank gaan staan. Gewoon, omdat het kan. Ze keek ons ook echt zo aan, alleen dat zie je niet echt door al die haren.

Lizzy gaat leren en neemt mee… Mijn tas zat overvol! Met een collegeblok, map met samenvattingen, laptop, wiskunde boeken, examenbundel en ander schoolgerei. Dus alles behalve interessant.

Zaterdagochtend ging ik even boodschappen doen voor een lekker ontbijtje.

Het was koud, maar de zon scheen wel goed! Altijd een fijn moment :)

Van zondag heb ik geen foto’s gemaakt want daar was ik waarschijnlijk echt te gestresst voor. Ik moest nog superveel doen voor wiskunde en Nederlands en ik ging uiteindelijk om half 3 slapen. Mijn wekker stond de volgende dag om 6 uur, dus ik was echt kapot. De afgelopen dagen ben ik eigenlijk alleen maar om 6 uur opgestaan, dus ik weet haast niet eens meer wat uitslapen is. Ik kan dan ook niet wachten totdat het weekend is. Kan ik ook weer leuke artikelen voor jullie schrijven :D

Tot snel! XX

DELEN:

2 Reacties

  1. Lisanne 17 januari 2013 / 21:40

    Als je nog examens hebt, heel erg veel succes! En met al die examenstress vind ik het toch knap dat er twee artikelen online zijn gekomen hoor! :)

  2. Juudith 18 januari 2013 / 13:13

    Je nikes zijn echt zooo toff!! en beter dat je je laatste gymles gehad hebt!! enn jullie hond is zoo leeeeuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *