WINTERJASSEN

Brr, wat is het de laatste tijd buiten toch koud! Het liefst zit ik de hele dag met een warme kop chocolademelk en mijn laptop op de bank met daarbij een dekentje, maar zo nu en dan (eigenlijk iedere dag…) moet ik toch echt de deur uit. En daarvoor is een warme winterjas essentieel! Ik geef de voorkeur uit naar lange jassen, want die zijn vaak net wat warmer. Ik heb de laatste tijd veel mijn parka gedragen, want mijn leren jas is met deze temperaturen echt veel te koud! Een lekker paar warme handschoenen erbij, een sjaal en eventueel een muts en ik ben klaar om de kou te trotseren! En tja, als we dat doen, dan doen we dat het liefste zo leuk mogelijk, niet waar?


Zo is er op internet een scala aan prachtige jassen te vinden. Ik zou zelf nog wel een warme wollen trenchcoat willen hebben, dit staat altijd erg chique. Een zwarte, donkerblauwe of crème-kleurige… Ik houd van allemaal! Daarnaast blijf ik de parka leuk vinden, maar die heb ik zelf al eentje. Bof ik even!

Ben je van plan binnenkort nog een jas te kopen? Houd dan goed de sale in de gaten! Verschillende winkels en webshops geven al korting weg, maar ook buiten de sale is er genoeg leuks te vinden. Kijk bijvoorbeeld hier voor leuke damesjassen.

Wat voor winterjas hebben jullie dit jaar?

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *