WIN: €25 SHOPTEGOED CADEAU.NL

Een tijdje geleden had ik een leuke tip op het gebied van Sinterklaas cadeautjes voor jullie: Cadeau.nl. Maar met de kerstdagen in zicht is deze site natuurlijk ook ideaal voor het zoeken van het perfecte kerstcadeau! Vorige keer liet ik jullie al een aantal leuke dingen zien, maar deze keer maak ik het wel erg makkelijk: ik mag namelijk een shoptegoed t.w.v. €25,- verloten!

Van het tegoed kun een cadeau kopen voor degene die je hebt getrokken met lootjes, degene die het gewoon heeft verdiend of misschien wil je wel iets leuks voor jezelf kopen. Het kan allemaal, je mag het helemaal zelf besteden. En ik geloof dat dat besteden wel goed komt, want er is veel leuks op de webshop te vinden. Voor een origineel cadeau zul je er zeker slagen!

Hoe maak je kans?
Laat een reactie achter met wat je leuk vindt om te zien op OurFavourites of wat je graag meer wilt zien. Ik doe graag iets met jullie feedback! Ik blog natuurlijk voor jullie, en ik wil graag dat jullie terug blijven komen. Dus vertel: wat maakt OurFavourites zo leuk, of wat kan het nog leuker maken? Ik ben heel benieuwd.

Het is niet zo dat de meest originele reactie wint, want het kiezen gaat gewoon willekeurig. Ik wil graag jullie eerlijke mening horen! Zo hebben de reacties ook meer inhoud, in plaats van dat jullie moeten reageren met ‘Ik doe mee!’.

Het is belangrijk om vóór 21 december 2012 een reactie achter te laten, anders ben je helaas te laat. Een korte tijd, dus het is belangrijk dat je je reactie zo snel mogelijk achterlaat. Dit om te voorkomen dat je dadelijk je kerstcadeau te laat in huis hebt… Bij Cadeau.nl is het zo dat als je voor 18.00 bestelt, je bestelling er de volgende dag al is. Maar we willen natuurlijk geen risico’s nemen!

DELEN:

2 Reacties

  1. Anonymous 20 december 2012 / 20:36

    Ik zou graag meer outft foto’s willen zien :)

  2. Anonymous 21 december 2012 / 19:53

    Hallo Liz,

    Ik vind jouw site behoorlijk uitgebreid en ik kan me zo niet iets bedenken wat ontbreekt. Wat je misschien nog kunt wijzigen: de index –> op alfabet. Verder vind ik lettertype Arial iets prettiger / moderner. Maar eigenlijk zeg ik: toppie.

    Anita H.

    (NTHBRT = Twitternaam; ik begrijp dat “Reageer als: ….” niet….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *