STOP KINDERMISBRUIK ARMBANDJE

Afgelopen week kreeg ik van mama een mooi armbandje. Het is een leuk armbandje op zich, maar vooral de betekenis erachter maakt het armbandje mooi. Van dit armbandje gaat namelijk de helft naar de stichting Stop Kindermisbruik. De opbrengst van het armbandje wordt besteed aan de bouw van een centrum voor slachtoffers van kinder- en mensenhandel. Is dat geen mooi gebaar?

Kindermisbruik is iets wat er helemaal niet zou mogen zijn. Je gunt het niemand en daarom is het goed dat het bestreden wordt. Met de hulp van stichting Stop Kindermisbruik zijn er inmiddels ruim 2000 meisjes wereldwijd gered uit de gedwongen prostitutie. Ook in Nederland is de stichting actief. Ze werken o.a. sinds oktober 2010 samen met Fier Fryslân. Deze organisatie vangt tientallen meiden op die het slachtoffer zijn geworden van mensenhandel, gedwongen prostitutie en loverboys.

Het armbandje is in samenwerking met lingerieketen Livera ontstaan. Hij is verkrijgbaar in wit, bruin en turquoise en kost €4,95. Je kunt ‘m online bestellen, maar hij is ook in de winkels te koop. Ik vind hem vooral erg leuk bij mijn horloge staan. Vooral de mini Buddha die eraan hangt is schattig.

Wat vinden jullie van dit armbandje? Hebben jullie het ook altijd dat je sneller iets koopt als je weet dat je er indirect anderen blij mee kunt maken?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *