MY LIFE AS LIZ

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben toe aan vakantie! School motiveert me niet meer, ik kan met moeite aan mijn huiswerk beginnen en het enige wat ik wil is bloggen bloggen bloggen. Leuke dingen doen, in plaats van slaapverwekkende schoolstof. Ik moet nog maar een halfjaartje, maar het gezegde ‘de laatste loodjes wegen het zwaarst’, gaat in mijn geval momenteel goed op. Desondanks probeer ik toch mijn best te doen, want ik wil natuurlijk wel mijn diploma halen. Afijn, genoeg gezeur. Ik kan me eigenlijk niet meer zo goed herinneren wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan, maar ik was wel de hele tijd bezig. Met school, en met mijn blog. En ik heb natuurlijk ook nog wat gedaan in  mijn weekend. Laten we gaan kijken naar mijn week in foto’s!

Ik had echt dagen moeite met het uploaden van een filmpje. Hij bleef hangen op ‘Uploaden starten’. Iedere dag probeerde ik het opnieuw, maar zonder resultaat. Uiteindelijk is het me gelukt in een andere browser (Google Chrome in plaats van Safari) en toen was het zo gepiept. Hehe!

In een tussenuur wiskunde maken in de aula. Heel. Saai.

Mijn to do-lijstje op 12-12-12. Bijzondere datum! Ik vond de ophef eromheen wel grappig. Iedereen zat  te zeuren over het feit dat iedereen op Twitter (en andere social media kanalen) plaatste dat het 12:12 op 12-12-12 was. Ach, dit was de laatste keer! Ik denk dan maar zo: er zijn ergere dingen in de wereld.

Armcandy! Mijn Michael Kors armbandje samen met Blingissimo en Stop Kindermisbruik armbandje.

Cadeautjes kopen voor mijn zusje die zaterdag jarig was. Zo leuk om te doen!

Lekker broodje bij de La Place afhalen en thuis opeten. Dat brood is echt goddelijk, en ze had er een perfecte hoeveelheid kruidenroomkaas op gedaan. Dat was dus een geslaagde lunch!

In een schoon bed slapen: altijd fijn!

Mama maakte een broodje voor me. Lief :)

Guess Seductive gekregen (waar ik al over vertelde in mijn filmpje). Heel lief, en ben er echt super blij mee. Back together ;)

Vrijdagavond ging ik samen met papa sushi eten bij Yokohama in Eindhoven. Ik was er nog nooit geweest, maar het was echt heel erg lekker. Hier één van mijn favorieten van die avond.

Er was ook zo’n lopende band, zo leuk!

Op de markt in Eindhoven is er ieder jaar rond kerst een schaatsbaan, maar nu ook versierd met prachtige lampjes eromheen. Deze waren er in 2010 ook met lichtfestival Glow, maar nu zijn ze er dus weer. Ziet er echt super gezellig uit!

Mijn nichtje Fay (links) en mijn zusje, die zaterdag 6 jaar werd. Wat een cuties.

Aan het werk voor school. Kon me niet concentreren, het is echt een ramp de laatste tijd. Hellup.

We probeerden deze taart (gewoon te koop bij de Appie). Ik vond het niet geweldig, maar met de Daim erbij was het wel lekker.

Dat was het weer. Tot de volgende week!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *