MY FAVOURITES: TOMMY HILFIGER

Het woord ‘Favourites’ komt niet zomaar in mijn blognaam voor, dus het werd weer eens tijd voor een aantal favorieten. Deze keer heb ik een aantal leuke dingen van Tommy Hilfiger geselecteerd. Iedereen kent het merk wel van de leuke, preppy reclamecampagnes. Daarnaast zijn de parfums ook heerlijk, zo ben ik nog steeds in de wolken met Peach Blossom die ik vorige week van Sinterklaas ontving. Maar de kleding mag er ook wezen! Hierbij dus mijn selectie!


Kia Blazer – €196,-
Rood is een opvallende kleur, die mooi tot z’n recht komt bij een blazer. Ik zou hem combineren met zwart in de winter, en wit in de zomer, maar nu ik het met zo’n gestreept shirt zie, is dat eigenlijk ook wel heel erg leuk! Niet echt bepaald budget, maar hey, dromen mag!

Milan Slim Fit Jeans – €98,-
Skinny jeans: die hebben we nooit genoeg. Tommy Hilfiger heeft heel veel mooie broeken, maar deze sprong er voor mij uit. De ritjes zijn een opvallend detail, maar ik vind vooral de wassing heel erg mooi.  Echt een spijkerbroek voor de winter! Daarnaast is het ook een laag model, dat vind ik persoonlijk altijd  heel fijn.

Greta Hooded Parka – €189,-
Parka’s zijn dit seizoen helemaal hot en deze vind ik ook super mooi. Hij lijkt me heerlijk warm en ik vind de donkerblauw een erg mooie kleur. Dat maakt zo’n parka wat chiquer, en ik vind het zeker wat hebben!

Orville Vest – €175,-
Ziet dit vest er niet uit om in weg te kruipen? Het biedt warmte, maar het is toch vrouwelijk omdat de taille wordt geaccentueerd. Ook is de hals heel mooi gedrapeerd. Ik denk dat dit vest heel mooi staat in combinatie met een spijkerbroek of donkerrode broek. Zo’n kleur valt altijd wel goed te combineren!

Eva Trui – €169,-
Deze trui is echt een van mijn favorieten. Warm (met cashmere!), maar toch feestelijk door de pailletten.  De trui is wel wat lager uitgesneden dan normaal, maar ik vind dat echt ten goede komen aan de trui: het maakt ‘m heel vrouwelijk! Omdat deze trui op zichzelf best opvallend is, ben je met alleen een spijkerbroek eigenlijk al klaar. I like!

Florence Jeans Hemd – €84,-
Last but not least: deze leuke denim blouse! Deze zien we ook nog heel veel, en in combinatie met een gekleurde broek (of gewoon zwart), vind ik het altijd heel erg leuk staan. De juiste accessoires erbij en je hebt een stoere, maar toch nette outfit. Ik vind het erg leuk!

Wat vinden jullie van mijn favorieten? Ze zijn overigens allemaal te koop op Tommyhilfiger.com, waar je de gehele collectie kunt vinden.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *